• header

COLOR

KenzaZouiten_NellyLook_st-2 KenzaZouiten_NellyLook-3 KenzaZouiten_NellyLook-9 KenzaZouiten_NellyLook-1 KenzaZouiten_NellyLook_st-1 KenzaZouiten_NellyLook-7 KenzaZouiten_NellyLook-4 KenzaZouiten_NellyLook_c-1 KenzaZouiten_NellyLook_st1-1 KenzaZouiten_NellyLook-10 KenzaZouiten_NellyLook-2KenzaZouiten_NellyLook-11KenzaZouiten_NellyLook-8 KenzaZouiten_NellyLook-12

Trench coat here // top here // jeans here // shoes here // bag here // sunglasses from Karen Walker // earrings from Lionette NY

Ahh såhär ska jag klä mig hela våren typ! Haha nej men älskar att köra mer färg! Skorna är också så fruktansvärt sköna att man pallar gå i dem en hel dag. Känns som att gå i flats. :-) Kan på riktigt inte gå i klackar utan platå längre, det ser inte bra ut alltså, haha.

Nu ska jag hem och mysa ner mig i soffan framför tvn. Känner mig krasslig och lite nere. Veterinären ringde iallafall och Mani blir kvar en natt till. En god nyhet är iallafall att det inte verkar vara diskbråck igen utan nu är det musklerna runt om där samt i bakbenen som är stela och gör ont. Förmodligen för att han går och spänner sig hela tiden eftersom han tidigare haft ont i ryggen. Så de ska fortsätta med smärtlindring och även laser för att få igång cirkulationen. Sedan blir det sjukgymnastik i ett par veckor igen och sen fortsätta med övningar hemma hela livet. Men det ska vi klara!

// Ahh I’m gonna dress like this all spring! Haha no but I love wearing more color! The shoes are also so freaking comfy that I can walk in them a whole day. Feels like wearing flats. :-) Seriously I can’t walk in heels without platform anymore, it looks bad, haha.

Now I’m gonna go home and cuddle down in the couch and watch tv. I feel a bit sick and sad. The vet called and Mani will stay one more night. Good news is that it doesn’t seem like it’s slipped disc again, this time it’s his muscles around there and in his back legs that are stiffed and hurt. Probably because he’s scared to relax because of his previous back pain. So they will continue with the pain killers and also lasers to get the circulation going. Then it’s time for physical therapy again for a couple of weeks and then continue with the exercises at home for the rest of his life. But we can do it!

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

80 Comments

Dixi Wonderland

Älskar denna outfiten! Tycker du är så himla duktig på accessoarer som örhängen! Jätte kul att du visar sånt. Sen är jag så glad att det var bra nyheter med lilla skrutten :) Ha en fin helg!

Reply
Lisa

Hi Kenza,
I’m not normally someone who would leave comments on blogs, I usually just enjoy the pictures and texts that people write. This time I just thought, that maybe it would be nice to actually leave something else behind than just a click.
I’ve been reading your blog almost from the beginning and I can’t help but feel kinda proud of your achievements. I know that I had nothing to do with them and you have made your (very succesfull) career all by yourself, but somehow I think that all of us readers have grown with you on this journey. I’ve learned a lot from you even if I’ve not necessarily noticed it right away. Your blog reflects you so much that it’s hard not to feel the amazing personality through and I applaud you for that. Many blogs can be shallow and lifeless, but you’ve managed to bring your charisma into yours and still keep your private life your own (as you should!).
I think every reader can confirm that we, as strangers, have still felt the whole spectrum of feelings while reading this blog. And that’s exactly what makes it so wonderful – you create shared moments with people you’ve never met and make it possible for us to have a peek at your life. Even though you are beautiful from the outside, I think your inner beauty outshines your outer beauty (there’s this one quote I think fits in here: “when you seek beauty in all people and all things, you will not only find it – you will become it”)

Kisses from Finland, hope you’ll have a great weekend and Mani will be fine :)

Kenzas answer: Wow, what a BEAUTIFUL thing of you to write. Thank you so much! I really hope you understand how much you mean to me! Have a great Sunday babe. <3

Reply
Diana D

Vilka färger!!! Helt otroligt vackert och dina naglar, kappan, ja alla färgerna var grymt kombinerade. Så fint. Jag älskar färg på våren och sommaren. Egentligen året runt men du förstår vad jag menar. :D

Hoppas det går bra för vovven.
Stor kram

Reply
Diana D

Ps. Lånar en bild från din blogg men länkar till dig hit, bara så att du vet och hoppas detta är okej.
Om inte, maila mig så tar jag bort bild.

/Diana

Reply
Sara

Så himla fin outfit! Och snyggare tjejen i världen typ som vanligt.. Vilken storlek har du på den rosa coaten? Funderar på att beställa den! kram

Kenzas svar: Har den i XS :-) Kram!

Reply
Rebecca

Åh! Måste verkligen ge dig beröm för hur jävla amazing det är att du står och poserar utan cigg. Nu vet jag att det var länge sedan du slutade och jag vet inte varför men jag kom bara att tänka på det nu.. SÅÅÅ mycket snyggare utan dendär pinnen! Så du ska känna dig så fruktansvärt nöjd.
Hoppas Mani kommer bli bra igen, eller ja, det ska han bli!! Håller alla tummar och tår. Ha en bra kväll! Kram!

Kenzas svar: Haha åh känner mig kass nu men röker fortfarande ibland. Kommer dock aldrig skylta med det igen..

Tack!! Mani kämpar på. <3 Kram!

Reply
Doglover

Kenza, mij dog had the same problem. I had to help her to get up drink water litterly everything. We thought she was gonna die. Buttt

They gave her steroids!! With that the muscles get stronger so the back gets more support.

Please ask about it because it really helped our dog! Shes like a newborn

Reply
Sofie

Förlåt men dina annonser som poppar upp hela tiden…. THEY ARE KILLING ME.
Om man inte läst bloggen på ett tag och vill gå till äldre inlägg – plopp så poppar reklamen upp IGEN… Orkar inte.

Reply
Lou

Loving the pink, this is such a beautiful colour on you. Also where you shot the photos looks great.

Lou
thekeypieces.co.uk

Reply
kvadrat52

Kolla gärna in min inredningsblogg för de senaste trenderna, design, marmor, mässing, DIY och tävlingar. <3

Har ett inredningskonto på instagram – kvadrat52
där jag har fått över 2000 followers på 5 veckor!

Reply
Ida

Laser är jättebra! Kanske finns det som ni kan gå på i förebyggande syfte sen när ni fått hem honom? Vet inte hur det funkar med hundar, men när jag fick problem med en muskelbristning så gick jag på laser några gånger och det har inte varit problem sen dess. Var en gammal skada också :) Håller tummarna för er!

Reply
Lisa Schnatz

Hey Kenza, I hope Mani is better now!
I just wanted to say, how much I love these pictures. Also I noticed that you look like Lisa’s sister again.
Have a nice day, Lisa

Reply
amanda

fasiken vad snygg du är i allt. Önskar jag hade alla dina kläder och din kropp haha.
Men du har kämpat dig till den du är så jag ska också kämpa fast på mitt sätt :)

Reply
Johanna

Hej Kenza! Du är så himla snygg!!!! Men undrar vad du har under linnet? Har fått hem ett sånt linne men vet inte riktigt vad jag ska ha under då det syns i ryggen och ryggen är ju så himla snygg på linnet!! Tacksam för svar, kram!!

Reply
Behluli Girls

You look for miracles. Are from Kosovo and each day visit as much blog, your trust that amazes us with these dress styles which are very beautiful, you are beautiful and of course yourself. I hope you’ll visit us and our blog that inspired your style.

Reply
Victoria

Hej kenza! ursnygg outfit. får jag bara fråga vilken storlek du har i kappan. hade tänkt beställa och kan nog ha samma storlek som du

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*