• header

MEXICAN FOOD

KenzaZouiten_mexican-8 KenzaZouiten_mexican-9 KenzaZouiten_mexican-7 KenzaZouiten_mexican-5 KenzaZouiten_mexican-2 KenzaZouiten_mexican-6 KenzaZouiten_mexican-4 KenzaZouiten_mexican-3 KenzaZouiten_mexican-1

Celebrated Julians birthday with mexican food! ♥

Jäklar vad alla fyller år nu haha. Snart är det min tur också! Om 3 veckor fyller jag 24 men jag vill verkligen inte, vill inte bli äldre. :P Orkar inte fira heller så jag och Aleks (om det går pga Mani) flyr nog landet haha!

Igårkväll firade vi iallafall Julians födelsedag! Grattis fina! Det blev MASSVIS med mat på Yuc! och det var fruktansvärt gott. Har aldrig ätit ostron i hela mitt liv men igår vågade jag mig på det när de var friterade och det var väldigt gott! Sjukt trevlig kväll iallafall med härligt sällskap och massa skratt. Alltid så kul att träffa min kära vän Andreas också, och nu kommer det hända mer ofta för han flyttar snart till Stockholm! Woho!! :-)

Min v-ringade topp kommer från IvyRevel. PS, imorgon är det sista dagen med 20% rabatt på utvalda produkter!

// Damn everybody has their birthdays now haha. And soon it will be my turn! I’m turning 24 in three weeks and I really don’t want to, I don’t want to get older. :P I don’t want to celebrate either so Aleks and I (if it’s possible because of everything with our dog) will leave the country haha!

Anyways, last night we celebrated Julians birthday! Happy birthday babe! We had LOTS of food at Yuc! and it was so good. I’ve never dared to eat oysters before but this time they were fried so I tried it and it was delicious! Well the whole night was amazing with good company and lots of laughter. Always so much fun to see my beloved friend Andreas as well, and now it will happen more often cause he’s moving to Stockholm soon! Woho!! :-)

My v-neck top is from IvyRevel. Btw, tomorrow is the last day with 20% off on selected items!

32 Comments

Netti

Men vilken rolig kväll och vad fina ni var! Du gör rätt i som åker utomlands på din födelsedag istället. Men jag kan tänka mig att dina vänner ordnar en överraskningsfest för dig tills du kommer hem från resan :-D.

Reply
Eva

Your outfit reveals kinda… too much. Love lace bras and the combination of red and black but it looks like you’re wearing just a bra.. In photos that looks OK but in real life?

Reply
Yana Andryevskaia

hej! vart är dit iphone 6 skal ifrån???

du har också ett vitt med gråa sprickor typ. Kan du kanske skicka länk på boda dom två skalen?

tack <3

Kenzas svar: Hej hopp! Båda kommer från merskal.se :-) Kram!

Reply
Nada

Hi Kenza, loved your outfit here, so chic and sexy. I couldnt find the top on IvyRevel, has it sold out or is it coming soon? Thank you!! Kisses from a huge fan from London :) xo

Kenzas answer: Hey!! :-) Oh it’s sold out.. :-( Hope you’ll find something similar! Hugs <3

Reply
Elin

Du har en sån fantastisk stil Kenza, älskar den veeerkligen!!!
Jag har precis startat en blogg, ni får jättegärna kolla in den !!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*