• header

MY NELLY SALE FAVS

 

Imorgon den 1/4 kl.12 öppnar Nelly sin stora Midseason SALE med upp till 70% rabatt på hela reasortimentet. 1000-tals nya styles så det finns SÅ mycket fint!! Men ni ska ju såklart ha tillgång till detta först av alla så redan NU kan ni shoppa mina utvalda favoriter (ni ser en del av dem ovan!) i min exklusiva sneak peek rea-shop HÄR! Ni kan även klicka på produkterna i kollaget ovan. :-)

Happy shopping!

// Tomorrow on the 1st of April at 12 Nelly will open their big Midseason SALE with up to 70% off. Thousands of new styles so there’s A LOT of nice things!! But ofc you should have access to this before everyone else so you can now shop all my selected favorites in my exclusive sale sneak peek shop HERE! You can also click on the products in the collage above. :-) Happy shopping!

Inlägget är i samarbete med Nelly.com

13 Comments

Sofie

Det här kändes lite konstigt.. Jag ÄLSKAR din stil och skulle mer än gärna sno den rakt av. Nyfiket gick jag då in och kikade vad du valt ut men tyckte att majoriteten av varorna inte alls var “din stil”. Kändes mer som något Nelly satt ihop och att du bara lånat ut ditt namn.

Vet inte varför jag reagerade på det, brukar inte bry mig om sponsrade inlägg och dylikt, men just den här gången kändes det inte alls genuint.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*