• header

TUESDAY

KenzaZouiten_vics-2 KenzaZouiten_vics-1

Photos from Vic’s blog

Haha skrattar så mycket åt andra bilden. Aleks ser ju heeeelt inklippt ut där bak? :’) Men gött gäng annars!! Det var från när vi firade Ramis bday i lördags. :-)

God morgon förresten! Jag kom till kontoret för en timma sedan. Har suttit här och ätit mackor och druckit kaffe samtidigt som jag gått igenom mailen. Har så sjukt mycket att göra idag plus återbesök hos veterinären & sjukgymnast så nu ska jag fylla på kaffekoppen och sätta igång. Puss ha en bra dag! ♥

// Haha I’m laughing so much at the second photo. It looks like someone photoshopped Aleks in the photo, that he’s not really there. :’) But nice team anyway!! It’s from when we celebrated Rami’s bday. :-)

Good morning btw! I came to the office about an hour ago. I’ve been sitting here eating sandwiches and drinking coffee while going through my e-mail. I’ve got so much to do today plus a revisit at the vet & physiotherapist so now I’m gonna get some more coffee and get started. Have a great day everyone! ♥

20 Comments

Angelica

Hej Kenza, älskar verkligen din stil och undrar om du skulle kunna hjälpa mig med en sak.
Jag ska nämligen på ett bröllop om några månader men hittar ingen bra klänning någonstans, kan inte du tipsa om några? Vill ha en snygg, “sexig” klänning men som ändå är lämplig till bröllop och gärna långklänning med.
Kram Angelica

Reply
Diana D

hihi ja han ser lite rolig ut därbak faktiskt. Men jättefina bilder!! Hoppas det var en lyckad dag och att du får en produktiv dag idag. <3

Reply
Therese

hahaha, han ser faktiskt ganska inklippt ut…sen ser man knappt benen så det är liksom en inklippt överkropp bara hahaha ;))

Reply
Sofie

Hej Kenza!
Jag fick precis hem min klänning från ditt märke. Jag är lika stor som du är, har tillochmed mindre höfter som de ser ut på dina bilder. Måste bara fråga för jag beställde precis som din storlek (XS) i denna klänningen (Denver short dress) och den är superfin men jag får knappt på mig den. Hur kan jag som har mindre former än dig inte få på mig den men du har gått ut med att du har XS? Nu får jag tyvärr lämna tillbaka denna och de är supertråkigt men hur ska man tänka angående dina kläder?? När man beställer menar jag och är de så att du redigerar mycket på dina bilder så de kanske inte är så du ser ut egentligen? Är helt kluven, vågar inte beställa igen med tanke på att frakten är så hög också….

Många kramar
Sofie

Reply
Julie

hahah! i’ts hilarious how he just “stand” there. I am crying because its so funny! You are awesome Kenza – first time a fashion blogger made me laugh my ass of while i’m crying.

Ha’ en bra dag !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*