• header

ZEBRA

KenzaZouiten_zebra-2 KenzaZouiten_zebra-3 KenzaZouiten_zebra-1

Found my old zebra coat! :-) Wearing it with Acne jeans, IvyRevel sweater & Céline bag.

Gissa vad jag gjorde igår? Tappade mobiljäveln i TOALETTEN!! Det har varit såååå nära såååå många gånger, att jag haft den i bakfickan och dragit ner brallan. Men då har den ramlat ner på golvet. Förutom igår då. PLOPP sa det bara. Gjorde allt alla tipsade om att göra men den var STENDÖD. Efter ett möte imorse drog jag förbi Apple-butiken och tack vare min försäkring får jag en ny för bara 600 spänn. Men de hade ingen på lager så får vänta några dagar.. Hittade iallafall min femma här på kontoret nu så den får duga så länge!

Det enda tråkiga är att det var över en månad sedan jag säkerhetskopierade den med datorn (har ej gått via icloud pga fullt minne) så alla bilder från den senaste månaden är borta. Bla alla bilder med mina syskonbarn från när jag var och hälsade på dem. Det suger lite. :-( Men vi ses nog snart igen och då får vi ta massa nya bilder! ♥

// Guess what I did yesterday? I dropped my freaking phone in the TOILET!! It’s been sooo close sooo many times, having it my back pocket while pulling down my pants. But it always fell out on the floor. Except for yesterday. I just heard PLOPPPP. I did everything everyone told me to do but it was completely DEAD. After a meeting this morning I went by the Apple store and thanks to my insurance I’ll get a new one for only 600 SEK. But they didn’t have one in stock so I have to wait a few days.. But I found my iPhone 5 at the office so it will due for now!

The only sad thing is that it was more than a month ago I did a back up on it with my laptop (and no icloud because off full memory) so all the photos from the last month are gone. Among them are lots of photos with my nieces from when I visited them. That sucks. :-( But hopefully I’ll see them soon again and then we’ll take lots of new photos! ♥

59 Comments

Elin

Hej Kenza! Har haft samma problem med min telefon, bara tappat den gång på gång. Tillsluta visade det sig att det var fuktighets skada i mobilen. Jag gick förbi Apple- store och de sa att kostnaden för att fixa mobilen blir hela 3000kr vilket är ett sjukt summa. Undrade om du kunde dela med dig vilket försäkring du har. Vore jätte snällt om jag fick svar.

Puss, sjukt bra blogg LOVE IT!!

Reply
Blowfish

Tipsar om att använda dropbox istället för icloud. Där kan du synka dina bilder lätt och det finns hur mycket plats som helst. Finns som app och hemsida.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

159.253.27.32