• header

ZEBRA

KenzaZouiten_zebra-2 KenzaZouiten_zebra-3 KenzaZouiten_zebra-1

Found my old zebra coat! :-) Wearing it with Acne jeans, IvyRevel sweater & Céline bag.

Gissa vad jag gjorde igår? Tappade mobiljäveln i TOALETTEN!! Det har varit såååå nära såååå många gånger, att jag haft den i bakfickan och dragit ner brallan. Men då har den ramlat ner på golvet. Förutom igår då. PLOPP sa det bara. Gjorde allt alla tipsade om att göra men den var STENDÖD. Efter ett möte imorse drog jag förbi Apple-butiken och tack vare min försäkring får jag en ny för bara 600 spänn. Men de hade ingen på lager så får vänta några dagar.. Hittade iallafall min femma här på kontoret nu så den får duga så länge!

Det enda tråkiga är att det var över en månad sedan jag säkerhetskopierade den med datorn (har ej gått via icloud pga fullt minne) så alla bilder från den senaste månaden är borta. Bla alla bilder med mina syskonbarn från när jag var och hälsade på dem. Det suger lite. :-( Men vi ses nog snart igen och då får vi ta massa nya bilder! ♥

// Guess what I did yesterday? I dropped my freaking phone in the TOILET!! It’s been sooo close sooo many times, having it my back pocket while pulling down my pants. But it always fell out on the floor. Except for yesterday. I just heard PLOPPPP. I did everything everyone told me to do but it was completely DEAD. After a meeting this morning I went by the Apple store and thanks to my insurance I’ll get a new one for only 600 SEK. But they didn’t have one in stock so I have to wait a few days.. But I found my iPhone 5 at the office so it will due for now!

The only sad thing is that it was more than a month ago I did a back up on it with my laptop (and no icloud because off full memory) so all the photos from the last month are gone. Among them are lots of photos with my nieces from when I visited them. That sucks. :-( But hopefully I’ll see them soon again and then we’ll take lots of new photos! ♥

59 Comments

Lina Fransson

Men fasen vad drygt! Min mamma gjorde samma för något år sedan, hon har alltid telefonen i bakfickan och den brukar åka i golvet men så åkte den i toan den med. Tror det är det vanligaste faktiskt :(. Tur du snart har en ny iaf!

Reply
Mona

Åh nej vad tråkigt! Jag har samma problem med iCloud, fylls upp för snabbt! Så jag synkar bilder med dropbox (och så flyttar jag bilder från dropbox till datorn/ extern hårddisk osv). Tycker det är mycket smidigare än iCloud iaf för bilderna!

Reply
mm

Usch vad tråkigt!
Men borde inte Apple kunna hjälpa dig att återställa minnet..? Värt att fråga iaf *hoppas*

Reply
Lilli czerny

Hey Kenza :) you May know How your haircolor is called ? Is that Dark blond or light Brown ? Do you know the Name of Your Color ?
:* im sorry about my Bad english

Reply
Julia

Sååå snyggt med den färgade väskan till en annars ganska neutral outfit! :) Synd det där med mobil också :(

Reply
Milja

I know! Dropping your phone in the toilet is the worst! I dropped my old phone there when I was in school and I just screamed and well, cursed … A lot. My phone didn’t die (because it was a nokia haha) but it was so disgusting and the screen cracked :/
sorry about your pictures :(

Reply
Sara

nej vad trist med alla bilder, bara så du vet så kostar det bara 9 kronor per månad att uppdatera icloud så man får 20 GB minne istället för 5 GB. Så det kan ju absolut vara värt om man som du har mycket bilder :)

Reply
Mia

Skaffa dropbox istället och köp till minne så slipper du sånt tråkigt! Bilderna blir kopierade varje dag! har räddat mig 2 gånger när jag klantat till det med telefon! Dagens tips :)

Reply
Marina

I had exactly the same problem a year ago with my iphone 4s. It was on my butt pocket and it fell inside the toilet. People told me not to switch it on and to put it inside a tupperware and cover it totally with rice, because it takes the humidity off the phone, and in 3 days it was working. So try it if you still have it. And never ever put it again in your back. Xx

Reply
Anna

Omg, so unlucky! Thats why I never take my phone with me to toilet, and I never put it in any of my pockets, cuz I would lose it. Oh no, sometimes I carry it in my coat pocket, but sometimes. Mostly I keep it in my bag :D

Anyway I don’t know if I would be able to try to rescue it from toilet, brave girl! :D

Reply
Ester Landin

Asså världens konstigaste fråga och kommentar från ingenstans typ. Men varit så insatt i Hermés nu ett tag så kom på att fråga. De typiskt klassiska Kelly bag och Birkin bag är säkert väskor som du känner till och brukar ofta räknas som “dröm” väskorna. Att ha designer väskor är en sak men att ha en Birkin bag är liksom Top-notch. Hur är du för Hermés väskor och känner du igen dig med drömväskan? Kramar!!

Reply
Erica

Lämna in den till fixmyphone i kista galleria, dom löser en fuktsanering! Ha mobilen i ris under tide som suger ur fukten

Reply
Belén

Oh no! That has happened to me so many times always on the floor and then one day you hear that damn PLOP! The worst thing is picking it out! At least mine was in a hotel´s restaurant IUK! So my reaction was cover it with disinfectant gel and that damage everything haha. So sorry to hear about your photos thats the sadest part. Btw you look amzing!!!! <3 <3 <3

http://donapapayas.com/

Reply
Ann

looks so pretty , love your style! <3 the shoes are the nike air force 1 07, or?:)

Reply
Katrine

For en nydelig zebra kåpe! Den elsket jeg :-) Åh, noe så kjedelig da! Da får du passe på å ikke ha mobilen i baklomma neste gang du skal på do, så det ikke skjer igjen!

Reply
Emma

Jag gjorde samma sak i veckan tappade min telefon i toan!! Min funkade lite efter ett tag, men blir att fixa en ny. :D

Reply
Ellen

Gud du e inte ensam. Gjorde exakt samma grej för någon månad sedan men hade inte säkerhetskopieriat på ich… 1år haha. Gissa vem som var bitter! Tänkte bara hela tiden nä då det händer inte mig inte och vifta bort det. Tjoflöjt….

Reply
Elin

Hej Kenza! Har haft samma problem med min telefon, bara tappat den gång på gång. Tillsluta visade det sig att det var fuktighets skada i mobilen. Jag gick förbi Apple- store och de sa att kostnaden för att fixa mobilen blir hela 3000kr vilket är ett sjukt summa. Undrade om du kunde dela med dig vilket försäkring du har. Vore jätte snällt om jag fick svar.

Puss, sjukt bra blogg LOVE IT!!

Reply
Blowfish

Tipsar om att använda dropbox istället för icloud. Där kan du synka dina bilder lätt och det finns hur mycket plats som helst. Finns som app och hemsida.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*