• header

SUNLIGHT

KenzaZouiten_pink_Face-2 KenzaZouiten_pink_Face-3 KenzaZouiten_pink_Face-1

Wearing playsuit from IvyRevel (size S) and earrings from Lionette NY

Madde and I took some photos in the evening sun on a late afternoon! I almost never shoot in direct sunlight (I prefer backlight) because I can barely keep my sensitive eyes open, but the sun was not so strong here so we did it. And I think it look great! It almost looks like I’m standing against a wall in sunny and warm Spain, not in cold Stockholm hehe. I’ll give you the whole look later. :-)

// En sen eftermiddag plåtade jag och Madde i kvällssolen! Jag brukar nästan aldrig fota i direkt solljus (föredrar lite motljus) för att jag knappt kan hålla mina känsliga ögon öppna då, men här var solen inte lika stark så det gick. Och fint blev det! Man kan nästan inte tro att jag står mot en kyrkvägg i kyliga Stockholm. Ser snarare ut som en vägg i varma Spanien hehe. Ni ska få hela looken senare. :-)

30 Comments

Anna s

Halloj! Kom på att det är sällan nuförtiden att en ser dig med en cigg i handen! Har du slutat helt eller bara på blogg-bilderna? Om du har slutat, grattis! Om inte, så är väl det bra rent förebildsmässigt att de försvunnit från bloggen:) ha en fin torsdag!:)

Reply
Diana D - (LaMadre)

Grymt fint med direkt solljus mot dig, jättefina bilder och dina ögon är bland det vackraste! Du är en sån fin blandning måste jag säga. Och jag hoppas att du inte tar illa upp av det jag säger utan förstår att jag menar att det som en komplimang.

Jättefina bilder. Måste själv ta en massa bra bilder för bloggen, men gäller att hitta tid och en bra fotograf.

Reply
Lollo

Vacker som alltid! Jag måste fråga, vad använder du/dina makeupartister för foundation och i vilken färg? Jag är som du från mellanöstern och använder doves brun utan sol vilket du sagt att du också gör någon gång? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*