• header

THE PENINSULA PARIS

KenzaZouiten_PeninsulaParis-7 KenzaZouiten_PeninsulaParis-10 KenzaZouiten_PeninsulaParis-14 KenzaZouiten_PeninsulaParis-6 KenzaZouiten_PeninsulaParis-4 KenzaZouiten_PeninsulaParis-3 KenzaZouiten_PeninsulaParis-15KenzaZouiten_dinneroutfit-2KenzaZouiten_PeninsulaParis-12 KenzaZouiten_PeninsulaParis-5 KenzaZouiten_PeninsulaParis-11 KenzaZouiten_PeninsulaParis-2 KenzaZouiten_PeninsulaParis-1 KenzaZouiten_PeninsulaParis-9KenzaZouiten_Peninsula_breakfast-1 KenzaZouiten_PeninsulaParis-16 KenzaZouiten_PeninsulaParis-13 KenzaZouiten_PeninsulaParis_c-1 KenzaZouiten_PeninsulaParis-18 KenzaZouiten_coffeetime-4 KenzaZouiten_Peninsula_breakfast-3KenzaZouiten_PeninsulaParis-17

Photos from the Peninsula Paris

Last Friday we checked in to the most beautiful hotel I’ve ever seen. Everything was just 100% luxury. The architecture, the decor, the location (a step from Arc de Triomphe and the Champs-Élysées), our amazing 85 sqm suite, all the beautiful white roses in every little corner, the little Oscar de la Renta bottles in the bathroom (which also had a spa feature where the lights dimmed and soothing music starts playing), the food (served with cutlery etc in real silver ofc), the spa & the gym where you could get help from a PT, the view from the restaurant on the roof, the friendly and helpful staff (I’ve never experienced better service!), that they cleaned the room several times per day, our touch screen tablets who controlled everything from the TV and the lighting to the room service etc… Yes, I can continue for days. It was the best hotel experience I’ve ever had and I really hope I’ll go back there one day. I couldn’t have wished for a better birthday weekend and the Peninsula had a big part in that. 

Even if you don’t stay there I still think you should take a drink up on the roof terrace (with view over Paris and the Eiffel Tower), or an afternoon tea on the terrace downstairs. Or why not stop by for a lovely breakfast. I promise you the croissants will be the best ones you’ve ever had. :-)

// I fredags checkade vi in på det vackraste hotell jag någonsin sett. Allt bara skrek lyx. Arkitekturen, inredningen, platsen (precis vid Triumfbågen & Champs-Élysées), vår fantastiska svit på 85 kvm, alla vackra vita rosor i varenda litet hörn, de små Oscar de la Renta flaskorna i badrummet (som dessutom hade en spa-funktion där lamporna dämpas och lugnande musik börjar spelas), maten (som självklart serverades med bestick och annat i äkta silver), spat & gymmet där en PT fanns till hjälp, utsikten från restaurangen uppe på taket, den vänliga och hjälpsamma personalen (aldrig varit med om bättre service!), att de städade rummet flera gånger per dag, våra “surfplattor” som kontrollerade allt från tvn och belysning till roomservice osv… Ja, listan kan göras lång. Det var den bästa hotellupplevelsen jag någonsin varit med om och jag hoppas verkligen att jag åker tillbaka dit någongång. Hade inte kunnat önska en bättre födelsedagshelg och mycket var tack vare Peninsula.

Om ni har vägarna förbi men inte bor där så tycker jag ändå att ni ska ta en drink uppe på takterassen (med utsikt över Paris och Eiffeltornet) eller en afternoon tea på terrassen där nere. Eller varför inte droppa in för en härlig frukost, kan garantera att croissanterna kommer vara de godaste ni någonsin ätit. :-)

79 Comments

Edith

Hej Kenza! Åh vad fint det ser ut.

Nyfiken på hur samarbetet funkar! Kontaktade de dig och frågade om du ville bo där på din födelsedag eller frågade du dem? Fick du bo där gratis? Hade du i såfall bott där även om du inte fått det gratis?

Kram

Reply
Carola

Oh my, this place is insane! Truly amazing Kenza and belated Happy B-day to you!! <3

Reply
S

Hur är det med din flygrädsla nu? Är det bättre? Jag är fortfarande livrädd för att flyga… Om det har blivit bättre, ge gärna tips på hur du gjorde :-) funderar på att ta en sömntablett men vet inte om det funkar? flög 12 timmar förut och kunde inte sova en sekund på hela resan för jag var så rädd…

Reply
Jennie

Hej! Tänkte höra med dig om du har något tips på resemål att åka till i slutet av augusti/början av september. Vi (jag och pojkvännen) var på Cypern förra året men i år vill jag upptäcka något nytt. Jag har funderat på Kroatien och Grekland. Har du något förslag? Gärna förslag på hotell också.
Kramar

Reply
Diana D+(La+Madre)

OMG vilka erbjudanden, vilka samarbeten. Att få bo på såna ställen gratis, en natt, få utnyttja allt dom har och bara få uppleva såna ställen. Helt otroligt. Jisses vad du har utvecklats överallt, i länderna, vilken stor grej.
Grattis i efterskott och grattis till att seriöst ha en sån stor och framgångsrik blogg att du får vara med om liknande ganska ofta. :D

Reply
Shelestt

I wonder how do you take all your bags with you? do you put them in your suitcase? because they take a lot of spae right?

Reply
Pia

Woow, vilket vackert hotell. Jag var pa Four seasons sist jag var i Paris och jag tyckte det var sjukt fint. Men det här hotellet e something else, kommer absolut bo här nästa gang jag akter till paris, sjukt vackert rum. Snacka om skillnad pa ditt Paris och Kissies Paris. Enjoy Paris :)

Reply
Zarah-Lou

Inget dåligt samarbete! :D
Är avundsjuk med stil ;) Var tvungen att titta på hotellet på hotels.com

Ta gärna med mig nästa gång, tack på förhud!

Reply
sam

You met my sister! She saw you at the peninsula sunday morning (she was wearing an orange shirt). I was soooo jealous, i wanted to see you too so badly! Hope youll be back soon, love from Paris xoxo

Reply
amanda

snällt att bo gratis där :O
Kanske borde sadla om från sjuksköterska till modebloggare istället! hehehe…

Reply
Alexandra

Så inspirerande blogg, tack! En liten fråga bara, din svarta chanel väska, vad är det för storlek och namn? kraaam

Reply
Karro

Jag förstår att ni fick bo där för att the peninsula vill göra reklam för sig via din blogg, och jag menar inget illa mot dig alls men the peninsula kanske skulle tänkt efter vilken målgrupp de vill rikta sig till. Jag skulle tro att de flesta som läser din blogg tjänar en svensk medellön eller kanske övre medel, så jag tvivlar på att någon av oss tänker “wow, där ska jag bo om/när jag åker till Paris”. Det ser så löjligt dyrt ut att jag tvivlar på att jag skulle ha råd att bo där ens en natt även om jag la undan en tiondel av min månadsinkomst (rimlig sparpeng) i ett år!

Reply
Caroline

Man märkte redan efter första dagen att du var sponsrad av hotellet för du har skrivit onormalt mycket om det, riktigt tråkigt.

Reply
Linn

Åh va fint det är! Helt underbart. Du måste vara världens lyckligaste som fick detta “gratis” eller som sponsor liksom. Riktigt kul att kolla på bilderna.

Reply
Celine

Ser ut som att ni har haft det helt fantastiskt! Rena drömmen ju *emoji med hjärtögon*. Hoppas du får en ritkigt härlig fredag!

Reply
marta

Love the hotel! :)
Please, can you tell me which size of the allen skirt are you wearing?
I don’t know if I should choose the xxs or the xs
Thanks

Reply
P

Det är därför du skrivit så mycket om hotellet du fick bo där gratis. Och till dig Pia som som skrev att det var skillnad på Kenza och kissie när dom var i Paris ja såklart det var Kenza tar allt som är gratis mot att göra lite reklam medan kissie pojkvän köpte resan i present till henne när hon fyllde år så vad är problemet att Kenza bor på ett dyrt och lyxigt hotell som hon antagligen inte betalt för

Reply
anna

Jag vet inte vilken målgrupp du har på din blogg, men en kvalificerad gissning skulle väl vara typ
12-25? Jag förstår att man inte tackar nej till att bo på ett hotell som kostar 15.000/natten, men att promota
det så, förlåt, men nästan lite löjligt mycket till dina läsare är kanske inte så snyggt.. Jag vet inte, kanske är lite dammig där
men någon stans så känns det som att bloggare ger dagens barn (ja för det är faktiskt barn i 12-16års åldern) så sjuk bild av livet.
Har du inte chanel, reser, är smal och sjukt trendig garderob så är du plötsligt lite sämre än alla andra. Vanliga jobb är ju verkligen inte snyggt att ha. Den hetsen som idag råder kring allt från kost till mode och perfekta hemmet är ju i grund och botten skapad av er bloggare. Självklart är er blogg ett jobb, men det bidrar ju inte positivt till samhället på något plan, till skillnad från 99% av alla andra jobb som påverkar infrastrukturen. Jag kan faktiskt inte se en enda positiv sak som bloggar genererar för någon annan än just den som får bo på lyxhotellet och de företag som får reklam på internet. Rätta mig om jag har fel.

Reply
Karin

Anna: Huvudet på spiken, mitt i prick etc, word etc. Instämmer till fullo, men har inte lyckats verbalisera det lika bra som du. Oavsett vilket vanligt liv man lever är det nog inte långt borta att känna sig ett antal snäpp lägre på i stort sett alla punkter som existerar när den här typen av inlägg dyker upp. Finns det ens en ände på den här statushetsen som numera fullständigt saknar motstycke..? Är man mot förmodan nöjd med något i sitt liv bör man ju i alla fall undvika att klicka sig in hit och börja jämföra och ha sig… Kan aldrig sluta lyckligt.

Reply
Fridi

Haha alltså jag vet inte längre vilken målgrupp din blogg tillhör egentligen.. Fnissade lite igenom detta inlägg då jag noterade 3 olika Chanel väskor, 2 YSL och en Celine.. Allt köpt inom loppet av ca 1(?) år och nu gör du reklam för värsta lyxhotellet som jag knappast tror de flesta av dina läsare aldrig kommer ha råd med. Så tråkigt att du valt att inrikta din blogg enbart på mode och lyx nu.. Men jag antar det var din stora dröm som gått i uppfyllelse när du började blogga. Sjukt tråkigt enligt mig som gillade när du var lite mer… down to earth kan man väl säga.

Reply
sandra

Vart är den riktiga kenza! bara lyx lyx lyx på din blogg nuförtiden!! Down to earth Kenza borde komma tbx innan du tappar alla dina läsare!

Reply
Aida

Jag håller med kritiken här. Det här inlägget har stört mig i flera dagar. Jag förstår lite grann Kenzas sida av det hela, antar jag, det är troligtvis många som skulle vilja bo så där och i stort leva ett sådant liv som Kenza numera lever, och hon har säkert roligt … Men kruxet är att de allra, allra flesta inte ens är i närheten av att leva ett sådant liv, särskilt inte av en så hög kaliber, med så där sjukt dyra hotell och så där många lyxhandväskor. (Det är dock inte säkert att alla ens skulle välja ett sådant liv.) Med det sagt, jag blir numera både uttråkad och provocerad av att läsa den här bloggen. Var är de vanliga inläggen, om kompisar (ja, det kom nyss ett kortare inlägg om Gröna Lund, jojo), om kärlek, vardagen och dess små fadäser, samhälle, tankar, åsikter, politik? Var är inläggen som inte distanserar en från Kenza, inläggen som inte kräver ett hav av pengar eller på annat sätt känns onåbara? Ett långt tag nu har det bara varit lyxliv, resor, kläder, väskor och liknande, för att inte tala om de evinnerliga modell-ish-bilderna (nog för att Kenza är sanslöst vacker, men minst tio bilder per inlägg på henne ur olika vinklar …) och marknadsföringen av Ivy Revel i vart och vartannat inlägg … Som någon skrev, det har verkligen blivit tråkigt. Jag har läst Kenzas blogg ända från början, men har nästan inget intresse alls kvar av den. Tycker att det är trist, för jag brukade gilla den så mycket!

Reply
Sarah

HAHAHAH alltså så jävla bittra människor vissa av er är!! Har ni inte råd, se fan till att jobba hårdare som vissa av oss gör, och om ni inte pallar med det – KNIP IGEN.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*