• header

CONSCIOUS

KenzaZouiten_conscious-4 KenzaZouiten_conscious_cc-1 KenzaZouiten_conscious-9 KenzaZouiten_conscious-7 KenzaZouiten_conscious-3KenzaZouiten_conscious-5KenzaZouiten_conscious_c-1 KenzaZouiten_conscious-2 KenzaZouiten_conscious-8 KenzaZouiten_conscious-10 KenzaZouiten_conscious-11 KenzaZouiten_conscious-1 KenzaZouiten_conscious_st-1 KenzaZouiten_conscious-6

Top from H&M Conscious Collection // jeans from Asos // River Island shoes // bracelet from H&M // Karen Walker sunglasses // Prada bag

Well hello there amazing top!!! Love it! It will also look pretty this summer with shorts and bared legs. :-)

Btw where did this day go? I slept in til 9 today, had a calm breakfast while watching Revenge and then I met up with bestie for a lunch and coffee in the sun. After that I met up with Madde to shoot some looks before we went to Ginatricot’s showroom to check out their news. When I got home I for some reason started to clean my basement, a very fun way to spend my Friday night haha. But very nice to FINALLY put down all the winter coats in the basement, and make room for all the pretty spring jacket!

Now we’re watching Let’s Dance and having tea. We’re gonna start watching this documentary series called the Jinx soon, everybody keep talking about it! :-)

// Men hej världens snyggaste topp!!! Älskar den! Blir finfin i sommar till ett par shorts och bara ben. :-)

Var tog denna dag vägen förresten? Tog sovmorgon  till 9 idag, åt frukost i lugn och ro framför Revenge och sedan mötte jag upp bästis för en lunch och kaffe i solen. Efter det mötte jag upp Madde för att plåta lite looks innan vi gick förbi Ginatricots showroom för att kolla in deras nyheter. Väl hemma sen fick jag ryck och började rensa och städa i källaren, väldigt kul en fredagskväll haha. Men faktiskt väldigt skönt att ÄNTLIGEN lägga ner alla vinterjackor i källaren, och göra plats för alla fina vårjackor!

Nu tittar vi på Let’s Dance här hemma och dricker te. Vi ska snart börja kolla på dokumentärserien the Jinx som alla tjatar om! :-)

59 Comments

Felicia

Det är heeelt otroligt!! Hur många märkesväskor har du egentligen? Jag skulle sväva bland molnen att gå igenom din garderob! prada, miu miu, ysl, marc jacobs, CHANEEEL , celiné och säkert måååånga fler.. OCH DESSUTOM du har flera av varje.. Du lever Kenza! Haha.. :)
Skulle va såå kul om du gör ett inlägg med alla dina väskor, alltså märkesväskorna, skulle vara så roligt att se! Och inspiration för oss som tar oss råd att köpa EN ;) så kan de vara bra att se alternativ och se vad man ska välja på i denna bag heaven! :)

Reply
Sara

Drygt att du skriver på engelska först. Känns ju som att dom svenska läsarna betyder mindre.

Reply
Jasmine

Ohhhh, such nice pictures! They are perfect, where do I start mentioning how much I like them? You look awesome as always! (PS: Also, I loved the pictures from the previous post, the ones in the pool; only you can look that good haging around the pool!) Lots of love!

Reply
sabrin

Skulle du kunna länka till toppen? Snälla!!!! Har letat överallt!! Vill så jättegärna ha den till studenten. Kram på dig!

Reply
Fiore

Halo, Kenza I do not know if you are the one approving these comments but I would like to think that its you. And would like to say hiii!! I would like to let you know that I got accepted into Saint Martins fashion design programme in London and when I finish I would LOVE to get the opportunity to work with you, I know its like 3 years away but still it would be awesome. By the way I love your outfit but I love your sneaker outfits more! Heels look so painful! D: I cannot wear heels for more than an hour they hurt my feet haha. Anyway lots of love, xo Fiore

Reply
Alessandro

Hi Kenza. I’m the italian boy that make a photo with You yesterday! Thank You so much. You’re amazing

Reply
Leta

Classy beautiful look, beautiful pictures and I love your heels!

Fashion blogger, freelance stylist and photographer, interior designer, photo model and music production student. Check out my fashion blog http://letucc.blogspot.com/ Great and big things are coming!

Reply
Jenni Marina

The top is not out yet is it? :) I searched H&M’s website from beginning to end and couldn’t find it. :D

Reply
Rebecka

Dööösnyggt linne! Hittar inte det på H&Ms hemsida, vet du om det fortfarande finns kvar i sortimentet? Kram!

Reply
Hanna

Sjukt fina outfitbilder! Vet inte om det är ljuset och redigeringen som är annorlunda men den var superfina, inspirerande och väldig chich, så fler liknande på bloggen hade varit uppskattat! :)
kram

Reply
Hanna

Sjukt fina outfitbilder!
Vet inte om det är ljuset/redigeringen som är annorlunda men dem var jättefina, inspirerande och chich’a!

Skulle du vilja lägga till storlek och namn på de vita jeansen från asos, hade gärna velat beställa ett par liknande :)
Kram

Reply
Hanna

Toppen är ju helt galet vacker, letat som en galning på HMs hemsida men hittar den inte, har den inte kommit ut än eller är den redan slutsåld? Skulle du kunna länka toppen så man hittar den om den finns kvar :)

Reply
Eva

I never noticed the tattoo behind your ear. What is it?
Could you do a post about all your tattoos?

Reply
hanna

Vad har du för storlek på toppen?
Den är helt slutsåld men råkade hitta endast 42 på webshopen tänkte sy in den. Är dom normala eller små i stl?

Reply
vanessa

with which cam did you take this photos? I guess it’s not the big Canon right?

Reply
NINA

Hello.
Can you tell me which is the name of the color of Prada bag?
Is that sand (sabbia) or cameo or light grey (pomice)?

Reply
Niki

Without specific ways or principle, it may be fairly lacking while getting spectacles online.
The optometrist is barely granted a limited reimbursement for
that spectacle frame.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*