• header

PLAY

KenzaZouiten_IvyRevel_scubajacket_st-1 KenzaZouiten_IvyRevel_scubajacket-9 KenzaZouiten_IvyRevel_scubajacket-7KenzaZouiten_IvyRevel_scubajacket-5 KenzaZouiten_IvyRevel_scubajacket-1 KenzaZouiten_IvyRevel_scubajacket-3 KenzaZouiten_IvyRevel_scubajacket_st-2 KenzaZouiten_IvyRevel_scubajacket-12 KenzaZouiten_IvyRevel_scubajacket-6 KenzaZouiten_IvyRevel_scubajacket-11 KenzaZouiten_IvyRevel_scubajacket-4 KenzaZouiten_IvyRevel_scubajacket-2 KenzaZouiten_IvyRevel_scubajacket-8 KenzaZouiten_IvyRevel_scubajacket-10

IvyRevel scuba jacket (I’m wearing size XS) // Chanel boy bag // t-shirt from Bergano Greys // jeans and sunnies from Asos // shoes from River Island

A look from last week! I love our scuba jacket, I think the print is lovely and playful! We also have a skirt in the same print. :-)

What are you up to this Friday night? We’re doing the laundry, lots of loundry. I don’t understand how two people can use so many clothes and towels? Haha. We’ll see how long this will take.. We’re just gonna stay home tonight anyway! But tomorrow we’re going to Västerås to visit my grandparents to celebrate my grandfather who turned 80 and my grandmother who turns 75 today. My beloved grandma and grandpa, the years are passing by so fast.♥

// En look från förra veckan! Älskar vår scubajacka, tycker printet är så härligt och lekfullt! Vi har även en kjol i samma print. :-)

Vad har ni för er denna fredagskväll? Vi springer i tvättstugan och tvättar typ hundra maskiner. Förstår inte hur två personer kan använda så jäkla mycket kläder & handdukar? Haha. Vi får se när vi blir klara.. Vi ska iallafall bara ta det lugnt hemma ikväll! Imorgon däremot åker vi till Västerås till mina morföräldrar för att fira att morfar fyllt 80 och mormor fyller hela 75 idag. Min älskade mommo och moffa, vad fort åren går. ♥

38 Comments

Natalie

That jacket is everything! I love how you paired it against the all-white outfit, it stands out so much! I’d imagine that the skirt is also equally as gorgeous :) Good luck getting the laundry done, I find the worst is folding it all in the end >.>

xo from Toronto!
Natalie
http://nataliemint.com

Reply
Lisa

Kan inte du göra ett inlägg med alla dina favorit väskor?? Du har så många fina så hade varit kul om du la upp dina top-10 typ och beskriver vad dom ger dig för minnen eller hur du tänkte när du köpte dom :D hade varit kul o annorlunda!!

Reply
Vendela

Wow vilken outfit!!

Kika gärna in på min blogg och följ mitt liv i underbara Australien <3 flyttade hit för ca 2 veckor sedan och ska bo här ett år

Reply
ISA

denna jäkla tvätt alltså, jag bokar fan tvättstugan hela tiden :O så ni är inte ensamma! ha det mysigt idag :))

Reply
Agata

You look gorgeous, as always <3
and I love the pictures. could you tell me which camera and lenses do you use?

Reply
Kenguri Style+(@KenguriStyle)

First, I adore that scuba Jacket! It’s in a absolute perfection line and print.
Second, Your heels are a unique wonder on feet.
Third, That white on white is such a luxury moment.
Fourth, Those shades will kill me one day if I continue to look at them and not buying one for myself!
http://kenguristyle.com

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*