• header

PARIS SNAPSHOTS

KenzaZouiten_Paris_snapshots-6 KenzaZouiten_Paris_snapshots-9KenzaZouiten_Paris_snapshots_c-1KenzaZouiten_Paris_snapshots-4 KenzaZouiten_Paris_snapshots-3KenzaZouiten_Paris_snapshots-13KenzaZouiten_Paris_snapshots-12 KenzaZouiten_Paris_snapshots-15 KenzaZouiten_Paris_snapshots-10 KenzaZouiten_Paris_snapshots-1KenzaZouiten_Paris_snapshots-11KenzaZouiten_Paris_snapshots_c-2KenzaZouiten_Paris_snapshots-7KenzaZouiten_Paris_snapshots-8KenzaZouiten_Paris_snapshots-14KenzaZouiten_Paris_snapshots-5

Snapshots from Paris! The dresses I’m wearing are both from IvyRevel

I still have some photos left to show you from our wonderful stay in Paris. Here you have a bunch of snapshots from our days! From Le Marais and the famous falafel at L’as du Fallafel (var den värd 30 minuters köande? ja!), the beauty in and around Musée du Louvre, Musée Picasso and his cool art & Paris other beautiful buildings and streets. Oh I want to go back!

But Stockholm is not so bad. The sun is shining and it’s 15 degrees! I just got out of the shower after a 5 km run and now we’re gonna go out and have lunch in the sun. Hugs!

// Har fortfarande lite bilder kvar att visa från vår härliga vistelse i Paris. Här har ni ett gäng snapshots från dagarna! Från Le Marais och den omtalade falafeln på L’as du Fallafel (was it worth 30 minutes in the queue? yes!), allt det vackra i och kring Musée du Louvre, Musée Picasso och hans balla konst och Paris andra vackra byggnader och gator. Åh vad jag vill tillbaka! 

Men Stockhom är inte så pjåkigt det heller. Strålande sol och 15 grader idag! Har precis duschat efter en löprunda och nu ska vi ut och käka lunch i solen. Puss!

49 Comments

Nicole

Hej Kenza!

Jättefina bilder! Hur brukar du göra med alla dina kort? Framkallar du dem? Och så fall; hur väljer du ut vilka som ska framkallas och sättas i fotoalbum? Det blir ju ofta jobbigt nu när man tar kort på så mycket och inte är begränsad i filmrullar osv – och man tar kort på allt från mat till outfits, till sevärdheter, natur, sig själv/sig själva. Eller har du allt på datorn och tittar igenom det på så sätt istället? Jag själv känner mig helt lost och vet inte riktigt vart jag ska börja, så om du har ett sätt som du tycker är bra kanske du kan inspirera mig! :-)

Reply
Dixi Wonderland

Helt underbara bilder!
Kan du inte fota såna här bilder när du är hemma i Sverige också? Super kul att se :) Speciellt för oss som inte bor i Sthlm.

Reply
Celine

Ser otroligt vacker och härligt ut! Blir riktigt sugen på att åka iväg på en semester… Hoppas du får en fin dag :) Kram

Reply
Sandra

Kenza, du verkar vara en så fin person. Väldigt engagerad och aktiv och en sann inspiration. :) Tack för att du har din blogg, den betyder mycket för mig. Kram.

Reply
Frida

Du är ju typ vääääärldens vackraste tjej och verkar så sjukt jäkla härlig!! Det pratar alltid jag och mina kompisar om ;) och vi säger alltid att du har så perfekt hy och vet att alla tänker samma sak!! ;) vet att du lagt ut produkter/hudvårdsrutin innan men nu är det några år sedan ;) hade varit sjukt kul och se vad du använder för något idag och vet att många tjejer hade blivit saliga om du la ut det ;) tack för världens bästa blogg!! Stor kram

Reply
Filippa

GREAT PICS! I want to go to paris so bad!! Especially like the pink dress. Såå snyggt med eiffeltornet i bakgrunden! :D

Reply
Hanna Westman

Såå sjukt mysigt det ser ut! Du är en suverän bloggare, en stor förebild för många och en uuunderbart fin tjej ♥ #allkärlektilldiiiig

Reply
Aline

Never been in Paris and each post you write about this beautiful city makes me want to there more and more! Yummy, falafel! It’s the national food of my country

Reply
Emma

Du har säkert svarat på det här innan men jag frågar i alla fall :) Vad är det för kamera du använder? Blir sjukt fina bilder :) Kram!

Reply
Emma

Hej Kenza! Fick En tanke som slog mig från ingenstans, men.. Rökningen? Hur gick det med att sluta? Har du slutat? Hur? När? Om inte, försöker du? Haha.. Väldigt nyfiken!! Du kanske redan skrivit om det här men att jag missat, men vore intressant att veta! / Mvh en rökare som väldigt gärna vill sluta men vet inte hur!

Reply
Hacer

Stunning photos. What camera and camera lens do you use?
Do you use photoshop?

Have nice evening!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*