• header

STREETS OF PARIS

KenzaZouiten_hat_l-4KenzaZouiten_hat_c-1KenzaZouiten_hat_l-5 KenzaZouiten_hat_l-1 KenzaZouiten_hat-1 KenzaZouiten_hat_l-6 KenzaZouiten_hat_l-2

KenzaZouiten_hat_l-3

Trench coat from H&M Conscious Collection // playsuit from Chicy.se // shoes from Jeffrey Campbell // sunglasses from Quay // old bag and hat

A look from Paris I forgot to show you! Oh I can wait til I can walk around with bare legs here, but it feels like that’s not gonna happen in a while. Damn it’s so cold outside! Luckily I’m leaving for France this weekend.. :-))

Mirre came by the office for a lunch today, very nice! I’ll see her again on Friday, she’s gonna do my make up before my event with Glitter in Gallerian here in Stockholm. I hope to see you there, I’m there between 13-15 on Friday! Now I’m gonna take the scooter and go to Alexandra to get my nails done. I need new fresh nails for the film festival! :-)

// En look från Paris jag glömt visa er! Åh längtar tills man kan gå barbent här, men det känns som att det kommer dröja ett tag. Satan vad kallt det är ute! Tur att jag sticker till Frankrike i helgen.. :-))

Mirre kom förbi kontoret på en lunch idag, väldigt trevligt! Vi ses igen på fredag då hon ska sminka mig inför mitt event med Glitter i Gallerian här i Stockholm. Vi ses väl där? Jag är där mellan 13-15! Nu ska jag ta moppen och åka iväg till Alexandra och fixa naglarna. Måste ju ha nya fina naglar inför filmfestivalen! :-)

54 Comments

Emelie

Du passar i ALLT! Vad du än tar på dig blir så himla snyggt oavsett. Och på tal om kläder, vet du vart man kan få tag på blusen från H&M du hade när du träffade dina läsare i Helsingfors, hittar den inte på deras hemsida, och även den bruna stickade polotröjan du hade på dig för ett tag sedan? Kram

Reply
Sara

You look so amazing Kenza! Here in Holland is 24 degrees which is making me happy, because here beautiful weather doesn’t happen so often :( have fun in France, I’m counting on a post after you come back :)

Reply
Lisa Sergeeva

Hej Kenza! Tusen tack för en underbar blogg! Härligt att du ska till Paris i helgen, kan det kanske vara så att du ska åka tåg ner dit? Jag menar verkligen inte att guilt-trippa dig (eller jo kanske lite) men du flyger enormt mycket. Så som jag förstod det så flög Nelly ner tiotals människor till Ibiza för en fest, för att sedan flyga alla hem igen. Det såg ut som du hade jätteroligt på den festen, och det missunnar jag absolut inte dig. Men hur tänker du kring miljön? Var det värt det? Förlåt om jag låter bitter, jag blir bara så enormt ledsen över att flyg fortfarande är en sådan betydande statusmarkör, då det är just detta som kväver oss. Kan du inte försöka flyga mindre?

Önskar dig en fin helg. Kram <3 /Lisa

Reply
Selma

Såå fint! Btw, är det något filter du använder på dina bilder eller redigerar du oftast bara med ljuset?
Kram

Reply
Ika

Jag skulle vilja att nån av er modebloggare kom ner till Texas och fotade, skulle bli grymma outfitbilder bland kaktusarna;)

Läs om livet i den amerikanska södern
ikalundin.blogg.se

Reply
Ellen

Åh vad kul med ett event! Jag ska till Stockholm på fredag! Kanske man får se dig :D

Fin outfit också förresten! Titta gärna in min mode och skönhetsblogg :)
ellentallberg.se

Reply
Veronika

Love the necklack!
Whole outfit is amazing *-*
Here in Slovakia its around 22 degrees, but I need at least 30 lol. I always feel cold :X
Cant wait till summer! <3

Reply
hilda

Heeeej fina Kenza!
Tyckte den byxdressen var såååfin och undrar hur den var i storleken?:) Är den lagom/liten/stor ??
tacksam för svar <3
DU ÄGER

Reply
Maida

Hii! I love your coat. What size are you wearing? I want to buy it too but I’m not sure about the size. 34 or 36? Thanks so much if you have time to reply!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*