• header

BIBIMBAP

KenzaZouiten_bibimbap-2 KenzaZouiten_bibimbap-3 KenzaZouiten_bibimbap-1

FAR FROM BASIC shirt from IvyRevel

Här hade jag tänkt skriva ett inlägg om hur DÅLIG MIN DAG ÄR och HUR MYCKET JAG VILL SKJUTA MIG I SKALLEN men äh jag skippar det så att ni slipper lyssna på mitt gnäll (ok nu fick ni göra det ändå). Är på kontoret och jobbar men ska snart hem och gömma mig och hoppas på en bättre dag imorgon.

Åt iallafall en mysig lunch med Aleks, mamma och lillebror idag! Vi åt bibimbap (koreanskt) och det är bland det godaste jag vet. Det brukar serveras med ett stekt ägg på men jag tar alltid två extra haha. Har ni inte testat det så måste ni göra det, det är SÅ gott. Äter det till lunch minst ett par gånger i månaden.

// Here I was gonna right a post about how MUCH MY DAY SUCKS and HOW MUCH I WANT TO SHOOT MYSELF IN THE HEAD but nah I’m gonna skip that so you don’t have to hear me whining (ok now you had to do it anyway). I’m at the office working  but I’m gonna go home soon and hide and hope for a better day tomorrow.

I did have a cozy lunch today though with my mom, Aleks and my brother! We had bibimbap (korean) and it’s one of the best things I know. It’s usually served with one egg but I always take two extra haha. If you haven’t tried it you have to do it, it’s SO good. I eat it for lunch at least a couple of times a month.

15 Comments

Taija

Just moved to the town and love your blog, and bibimbap as well! Could you let me know what this awesome place was? Hope your day got better!

Reply
Dixi Wonderland

Tycker du har all rätt i världen att klaga, din blogg ju och ibland saknar man faktiskt den sidan hos dig. Nu när du inte är lika personlig längre så kan saker uppfattas så himla “perfekt” även fast man vet att de inte är de. Hoppas det löser sig med datorn :)

Reply
Alva

Åh vad gott! En utav mina favoriter bland koreansk mat. Bulgogi borde du testa! Vart ligger restaurangen? Försöker hitta en bra i Stockholm…

Reply
Cecília

I know it’s easy to talk, but you have a great life, Kenza. And I know you are, but you should always be thankful for all the opportunities and things that you have accomplished. Everytime you feel angry look at all you have. Some people just don’t have the minimal things to survive. Plus, I love your blog and your style (though it seems this comment is bad, it is not! Try to be positive!). xo

Reply
johanna

hej! vart ligger resturangen? kan du inte göra ett blogginlägg om bra resturanger i Stockholm? massa kramar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*