• header

FLORAL

KenzaZouiten_IvyRevel_top-8 KenzaZouiten_IvyRevel_top-10 KenzaZouiten_IvyRevel_top-5 KenzaZouiten_IvyRevel_top1-1 KenzaZouiten_IvyRevel_top-9 KenzaZouiten_IvyRevel_top-2 KenzaZouiten_IvyRevel_top-4 KenzaZouiten_IvyRevel_top-3 KenzaZouiten_IvyRevel_top-6 KenzaZouiten_IvyRevel_top-1 KenzaZouiten_IvyRevel_top-7

I’m wearing top from IvyRevel (size XS), Levi’s shorts, Karen Walker sunglasses and earrings from Zanzlöza Zmycken.

Yes! Det gick att få tillbaka lite Barcelona-bilder från mitt minneskort. Då var det löst iallafall, nu får vi bara hålla tummarna för att de lyckas rädda min hårddisk. Här kommer iallafall en “halv” look från en morgon i Barcelona! Älskar den här blommiga toppen, så himla somrig och fin. :-)

Nu ska jag och Aleks äta tacos och titta på the Walking Dead. Sen har jag köpt jordgubbar & hallon också och ska mumsa i mig det med glass och kokosflingor. Puss och tack för alla tips ang datorn!

// Yes! I was able to recover some Barcelona photos from my memory card. So now one problem is solved, now let’s just hope they can save my hard drive. Anyways, here’s a “half” look from a morning in Barcelona! I love this floral top, it’s so pretty. :-)

Now Aleks and I are gonna eat tacos and watch the Walking Dead. I’ve also bought strawberries & raspberries so I’m gonna eat it later with ice cream and coconut flakes. Thanks for all the advices about my laptop! Hugs.

39 Comments

Fanny

Man blir int elite avis på dina snygga outfits när man själv ligger hemma i pyjamas, gravid och svettig.. Haha..
La nyss upp en magbild i vecka 32, jag är verkligen ENORM nu..

Hoppas att allt löser sig för dig. <3

Reply
Netti

Asså jag är så avis på dig! Du är verkligen skitsnygg i denna outfit och jag skulle önska att jag hade en kropp som dig :D.

Reply
Linnea

Jag älskar toppen! Så skönt att det gick att rädda bilderna! Hoppas på det bästa med hårddisken nu också :)

Reply
Cleo

Hej vackra du! Jag har en fråga gällande din tatuering i nacken. Har den ändrats mycket sedan du lagade den? “Suddats ihop” alltså? Är själv riktigt sugen på en texttatuering men har hört att de inte klarar tidens test, så att säga.

Reply
diningandcooking

Vilken härlig topp du har och den är jättefin till dina vita shorts och härliga solbränna =) Barcelona verkar vara en jättefin stad och jag skulle vilja åka dit någon gång, men nu har jag en greklandsresa att se fram emot i sommar iaf =)

Jättegott med tacos, titta gärna in på min blogg för att se ett gott recept på minipiroger med tacofyllning, ett bra alternativ till den vanliga tacosen =)

http://www.diningandcooking.blogg.se

Reply
Rebecka

Ja hur många gånger tänker man inte att man ska lägga över bilderna till sin externa hårddisk.
Fast dom är ganska skickliga på att fixa saker, håller verkligen alla tummarna för dig.
Toppen är helt fantastiskt vacker!

http://rebecka.for.me/

Reply
Linda

Hej Kenza,

Löser det sig inte med hårddisken så får du gärna emaila mig; min sambo har löst snarlika problem åt andra förut. :-)

Jag håller tummarna,

Vänligen
Linda

Reply
Lena

Din svarta topp som du har med de vita kostymbyxorna från zara som du la upp här om dagen är så himla fin! Har väntat på att du ska lägga upp outfiten på bloggen (då brukar du ju skriva vart plaggen är från) men det har inte gjorts så tänkte höra här: vart är toppen från? (Den ärmlösa svarta magkorta) Ursäkta lite rörig beskrivning men du fattar säkert vilken jag menar! Skulle bli jätteglad för svar :) vänliga hälsningar Evelina

Reply
Maria

Måste börja med att skriva att jag älskar din blogg! Men måste du lägga upp så många av samma outfitbild? Bara i det här inlägget är det 11 näst intill identiska bilder, det tar en evighet att ladda:(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*