• header

POOL FUN

KenzaZouiten_cannes_pool-4 KenzaZouiten_cannes_pool-2 KenzaZouiten_cannes_pool-1 KenzaZouiten_cannes_pool-3

Some pool fun in Cannes! Wearing IvyRevel bikini.

Sitter på kontoret och drömmer mig tillbaka till sol och bad i Frankrike. Men det är inte långt kvar tills vi drar igen, om tre veckor är det nämligen dags för Ibiza! :-)

Något annat som är väldigt kul är att på måndag kommer min syster och barnen upp på besök!! Hon behövde komma bort lite pga jobbig renovering hemma så jag bjöd upp dem och de stannar hos mig och Aleks i ett par dagar. Det kommer bli trångt och kaos med bebis och en vild 3,5-åring men bara på ett bra sätt. :-))) Åh saknar Anya och Sally så mycket!!! Det ska bli så kul att mysa med dem igen. Min syster filmade Anya när hon talade om att de ska ta flyget upp till Stockholm till moster och mormor och hennes reaktion var det gulligaste jag någonsin sett. ♥

// Sitting at the office dreaming myself back to France. But it’s not long until I’m off again, cause in three weeks it’s time for Ibiza! :-)

Another fun thing is that my sister and the kids are coming on Monday!!! She had to get away for a little while because they’re renovating at home so I invited them to stay with me and Aleks for a few days. It will be crowded and chaos with a baby and a wild 3,5 year old but only in a good way. :-)))) Oh I miss Anya and Sally so much!!! It’s gonna be so much fun to play with them again. My sister did a video of Anya when she told her that they’re gonna take the flight up to Stockholm to auntie and grandma and her reaction was the cutest thing I’ve ever seen. ♥

26 Comments

Ellen

Du är såååå fin! Ville fråga dig vart kan man hitta ditt zebra mönstrade mobilskal? Men även den mönstrade vita toppen du hade på Glitterventet i Helsingborg, hittar den varken i butik eller på hemsidan, var köpte du din? Kramis

Reply
Linnea

Så härliga bilder! Kul att familjen kommer på besök. Själv så har jag farmor och farfar i Norge så jag vet hur mycket man saknar dem när man inte ses på ett tag :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*