• header

ANSWERS – PART I

Wow, so many questions! Here you have part 1. Please use Google translate for the ones in Swedish.

Hi Kenza, I was wondering, since I can see that you travel a lot with your friends and you party often with them, I wanted to ask you how does that influence your relationship with Aleks? Since couples usually rarely go on holidays apart, I am curious of how does this type of relationship look like and how does it work. Looking forward to your answer.

Answer: Hmm I don’t really understand. I’ve never heard of couples who doesn’t go on holidays apart? :P Here it’s a pretty normal thing to still have a bit of your own life even though you’re in a relationship. It’s only healthy to spend a little time apart, at least for us. We love each other and we know where we have each other so we don’t have to do everything together. My friends are just as important to me as Aleks is so I need time with them as well. :-)

Hur lyder historien bakom namnet IvyRevel?

Svar: Den historian kommer ni få en vacker dag! ;-)

Can you film a youtube video from your everyday make up routine please??? :)

Answer: As you might have noticed, I really suck at videos haha. :-( But maybe I can go together with my photographer and make a real step by step make up tutorial? In photos though… Would that be fun?

Can you give us sport tipps?

Answer: Trust me, if I had any I would give you. I’m also in need of some haha! My motivation isn’t always there. I think it’s important to find a workout that is fun. I love dancing & fighting, so I prefer doing like zumba and thai boxing. I’m also starting to like running just because it gives me such a great feeling afterwards. Ah that’s an advice! Don’t focus on how hard it is to go to the gym, or to go out on a run. Focus on how good you’ll feel afterwards!

If you could have one superpower which would you choose?

Answer: I think I’ve said this before but FLYING (kinda weird since I’m scared of flying? haha). I always have these dreams about me flying over houses and trees and I just feel so free. And it feels SO REAL. I swear I’m gonna try to jump off a cliff and wave my arms, I’m almost sure I can fly for real. ;-)

Jag undrar, hur tänker du kring att bli äldre/gammal? Själv tror jag att jag skulle “passa bra” (haha) som gammal. Jag tänker att jag ska dricka kaffe med min sambo (då man??) och baka bullar till barnbarnen och måla tavlor hela dagarna.
MEN ändå när jag tänkte på det för ett tag sen insåg jag att jag är lite rädd för att inte vara ung längre. Kommer jag sakna mitt långa mörkblonda hår och att vara den yngsta på arbetsplatsen (fyller 25 nu) när det kommer yngre kvinnor och “tar över”? Haha alltså jättekonstig fråga, jag vet … Men ärligt, hur tänker du?

Svar: Alltså åren går så fort så det är inte alls konstigt att tänka så. Vi är snart där. ;-) Så länge jag får ha Aleks vid min sida är jag helt okej med att bli gammal. Jag tänker mig att vi i framtiden när våra barn är utflugna att vi har ett hus någonstans där det är lite varmare, och så kan Aleks få odla alla sina saker han alltid velat odla (obs, frukt och sånt ej något olagligt haha) och jag kan få sitta i solen och lösa korsord. :-)

What you and Aleks like to do the most when you hang out?

Answer: We both love simple things like watching a good series or a movie, eating good food or taking a walk. We both work a lot so I guess we just want to relax in the evenings. But we also love to travel together so we try to do that as well!

Do you want children soon?

Answer: Nope, not in a couple of years! I’m not ready to change my life in that way. I love being free, to travel & see the world. But when time comes, I want to have 2 or 3 kids and I know it will be the best thing that has ever happened to me. But I see no point in rushing into that. I’m still very young.

What are you doing for your hair that they are healthy?

Answer: Hmm.. What do you mean by healthy? I think my hair looks just like normal hair haha. But it grows really fast though! I eat these Priorin pills, maybe it’s the pills that makes it grow so fast?

Hey Kenza, first of all I LOVE YOU. You’re such a Beauty and a wonderful Person. You have such a lucky life but you also have ups and downs and thats what makes you soo human too all of your Readers. Now my question for you: What do you do when you are completly down? When everything feels wrong and you think you are in Prison? What helps you to get out of it? And how have you managed that you were not that self confinded in younger years? I hope you can answer me. ♥

Answer: Thank you for your sweet words! ♥ Well of course it depends on what makes you sad, but I think it’s important to allow yourself to have bad days. You can’t always be happy and love life. Sometimes everything just feels like shit and it’s okey. When I feel that way, I just accept it. Because I know it will pass. I know tomorrow, or the day after tomorrow, will feel a little bit better. So I watch a movie, or read a book. And forget about myself for a little while.

If you were not a blogger and had to do something more regular (ie a banker, a waitress, a teacher, etc.), what career would you choose?

Answer: Since fashion is my passion (nice rhyme lol) I still think I’d do something similar to what I’m doing today. I’m not sure if I would have my own clothing lable without this whole blog thing, but I sure would work with clothes somehow. :-)

Finns det dagar då du ångrar att du startade bloggen?

Svar: Aldrig! Hade aldrig varit där jag är idag utan bloggen. Bloggen har bara gjort mig gott. :-)

Vad exakt är ditt jobb? Designar du kläder eller köper du in?

Svar: Förutom att jag är en av grundarna och delägarna av IvyRevel och allt jobb som hör till det, så jobbar jag även tillsammans med vår designer Johanna och tar fram våra kollektioner. Först kommer vi fram till ett eller flera koncept kring kollektionen, sedan med min input om vad jag tror kommer sälja tar Johanna fram skisser och från skiss till färdigt fotoprov är det som ni förstår även en hel del jobb och där är jag med också. Det kan vara allt från avprovning till att bestämma material, färg etc. Sedan är jag även inblandad i allt kring fotograferingarna (vi plåtar minst 4 gånger per år), inte bara all styling utan val av fotograf, modell osv. Sedan är såklart en av mina viktigaste roller i IvyRevel (vilket jag ÄLSKAR för då kan jag kombinera mitt ena jobb (på IvyRevel) med mitt andra jobb (bloggen)) att styla och visa upp kläderna här. Det finns ju ingen bättre känsla än att bära sina egna plagg. Jo ok, att se andra bära dem såklart!

Hej Kenza! Hur mår du? Förutom att du är sjuk alltså. Stressad? Nöjd med livet? Excited inför sommaren? Själv är jag stressad som fan, men glad att det är sommar äntligen :) Anyways, till den viktigaste frågan jag har, hur mår Mani?? Hoppas han mår bättre! Kram

Svar: Hej!! Jag mår bra. Det är lite till och från ibland, ibland glömmer jag bort mig själv och det resulterar i att jag tvingas ligga inne en vecka och då mår jag ännu sämre för att jag får ångest över allt jag borde gjort denna vecka men inte kunnat göra. Uhh.. Ond cirkel! Men JA, så skönt att sommaren äntligen är här! Allt känns ju lite lättare då. :-) Mani mår mycket bättre! Nu har han vilat i två månader så nu har vi börjat gå längre promenader igen för att träna upp ryggen. Vi fortsätter att bära honom i trappor osv, allt för att inte belasta ryggen. Och så får vi hoppas på det bästa! Men han är pigg och jagar humlor som bara den. :-)

När startade du denna blogg? När fick du många läsare)

Svar: December 2006, 15 år gammal. Nästa år är det 10 år sedan! Sjukt. Jag kan nästan inte förstå att typ halva mitt liv finns att läsa här på internet. Det känns lite läskigt om jag ska vara ärlig. Känner mig sårbar haha. Iallafall, det gick ungefär 1,5 år innan jag hade väldigt mycket läsare. Då skrev Metro om mig (att jag hade fler läsare än Carl-Bildt. Minns att jag ba…vem fan är det?) och efter det ökade det bara. Det var nog där strax innan jag fyllde 18 som jag förstod att jäklar, det här kan man ju göra en hel business av!

Vem är den kändaste personen vars mobilnummer du har i telefonen? :D Och en sak jag tänkt mycket på: Är du aldrig rädd att någon ska börja stalka dig eller bli obehaglig när du är så pass känd? Typ när du skriver vart du ska gå ut på klubb eller käka och så? Jag hade blivit så rädd att någon skummis skulle dyka upp!

Svar: Alltså ni vill ju att jag ska svara typ Kanye West (vi hade dock bara mailkontakt haha) men sanningen är att jag har ju en släng av telefonfobi så jag ger aldrig ut mitt nummer till någon. Så jag får svara typ… Eric Saade? Blondinbella? Nej jag är faktiskt väldigt orädd vad gäller sånt. Kanske lite för orädd? Men det händer väldigt sällan att jag träffar på någon skummis. För det mesta är det bara gulliga tjejer som kommer fram. :-)

Hi Kenza, been here for a while and I really like you!! what I want to ask is whether your shop have a stores anywhere? Or it is a only a internet shop? And I interested in if your Alex works with you? :)) Cause I saw him in the photos from the photoshoots or parties for example :) greetings from Poland, kissseeeesssss

Answer: Hiii!! Thank you! :-) No we’re only digital. Yes Aleks is one of the founders and owners of IvyRevel, together with me, his brother Dejan and our friend Gustav. Hugs!

Hej kenza! För ett par år sedan köpte du ett par mörkblå byxor med stjärnor på, och skrev “om några år kommer jag säkert tänka “vafan tänkte jag?!””. Så min fråga är, tänker du “vafan tänkte jag?! ” kraaaaam

Svar: Haha! Ja jag minns dem! Nej det har nog inte gått tillräckligt många år än, tycker fortfarande att de var lite balla. ;-)

You’ve ever been to croatia? And do you want to live forever in sweden or do you think it’s possible that you might live one day in london or anywhere else? Have you got any other “bigger” plans for your future? btw: love your blog. i follow it since 2011. lots of love ♥

Answer: I’ve never beent here! More than landing in Dubrovnik on our way to Montenegro. Really want to go there some day! It looks beautiful! Yes Sweden is the country where I want to raise my children, but actually I wouldn’t say no to like living somewhere else for like a year or so with Aleks before we have kids. We’ll see! I always miss my friends and family too much when I’m away haha. Yes I’ve got some big plans for my future (about my career), but nothing I can share with you yet… :-) Hugs!

När ska Aleks fria?

Svar: Men det var väl ett jäkla tjat! :P Fråga honom? Hade jag velat gifta mig NU hade jag väl friat till honom? Men jag ser ingen anledning till att skynda. Vi lever ihop och har det bra!

Tycker du fortfarande att det är lika kul att blogga som tidigare?

Svar: Jag älskar att blogga, tycker det är SÅ kul. Men jag HATAR när jag inte har inlägg att lägga upp. Då känner jag verkligen att min blogg suger haha. Men jag förstår ju också att ni förstår att jag inte alltid har något roligt att dela med mig av. Speciellt inte om det t.ex är en regnig dag och jag bara sitter inne på kontoret och jobbar hela dagen. Jag har bestämt mig för att i min blogg går kvalité framför kvantitet! Jag vill lägga upp bra inlägg med bra bilder, inte bara lägga upp något bara för att.

Vill du jobba med tv i framtiden eller kommer du gå all in med erat klädmärke?

Svar: Jag tycker det är sjukt kul att jobba med tv, men det är viktigt att det känns helt rätt. I våras tackade jag t.ex. nej till att leda svenska Top Model för att det inte kändes helt hundra (vem är jag att stå och dömma andra liksom, är ingen Tyra Banks haha). Men vi får se, dyker det upp något kul så kanske jag gör! Det är dock sjukt svårt att hitta tid för stora projekt när min stora fokus ligger på IvyRevel.

Som jag förstått bor ni i en ganska liten lägenhet. Varför flyttar ni inte till en större? 

Svar: Vi bor i en 2a på 45 kvm vilket jag tycker funkar helt ok, men det blir ju lite trångt pga mitt jobb (alla kläder) och pga Aleks vana att impulsköpa saker (som t.ex. pianot som han inte rört på ett par månader nu haha). Hade gärna flyttat till större, men det är pissdyrt i Stockholm och jag vill att vår nästa lägenhet rymmer kids och då får man vara beredd att lägga typ 5 miljoner liksom… Vem har de pengarna? Nog för att mitt företag omsätter flera miljoner men det betyder inte att jag har så mycket skattat och klart på mitt privata konto. Vi känner inte för att ta så höga lån (min lägenhet är “bara” värd 2,5 varav 1 miljon är lån) så vi väntar väl in lite bättre tider. Eller så är vi bara för lata att ta tag i det. :-)

Hur gör du och Aleks med ekonomin? Delar ni på allt, betalar han/du varje gång ni går ut?

Svar: Vi delar på det mesta, så som hyra osv. Vi har inget gemensamt konto men handlar vi mat betalar vi varannan gång. Samma sak när vi är ute, vi kör varannan typ. Inget vi pratar om men man bara vet när det är ens tur haha.

What is your body size?

Answer: My size.

Har du börjat tänka på rynkor osv? Skulle du kunna göra botox?

Svar: Nej, men jag kommer ihåg när jag var yngre och folk sa “när man är runt 25 ska man börja med antirynkkräm” haha. Shit, är det dags nu? Har inte ens tänkt tanken liksom. Hjälper det ens? Botox.. Hmm.. Ska väl aldrig säga aldrig, men så som jag känner nu så har jag inget emot att åldras men när jag är 40 kanske jag gör allt för att se ut som 20 igen. Vem vet. ;P

Hej Kenza! Har undrat över detta så länge nu! Tänkte bara fråga om du hinner märka av allt dina fans gör på Instagram i din vardag? Exempelvis de fansidor som finns där och uppdateras varje (!!) dag? Om ja, varför följer du inte en enda?

Svar: Klart jag ser sånt! Varför jag inte följer dem är för att jag inte vill ha bilder på mig själv i mitt flöde. Men jag brukar gå in och like:a ibland. :-)

Hej Kenza :)
This is not a question, but as I know you’ll read the comments of this post I thought it would be a good idea to tell you.
I love your blog, but I loved it even more some time ago when you posted more ‘everyday’-pics (like for example the ‘Lazy Days’-post or the ‘Lunch Break’-post), that makes it feel so much more close and I think it’s a nice change and addition to all the model-like outfit posts.
And it would be awesome if you could revive the ‘one year ago’ kinds of posts, if you got time for that :)
Love from Germany

Answer: I agree with you! It makes a blog more personal. My problem is that I usually sit on the office all day everyday, so I don’t really have any fun “everyday” pictures to show you. My days here in Stockholm looks pretty much the same. But I’ll think of it and try to do more fun stuff to share with you!

What are your thoughts on Caitlyn Jenner?

Answer: My thoughts? Hmm.. It’s a bit hard to express myself in English, but I think she’s very brave and a rolemodel and I think by coming out like this infront of the whole world maybe helps others to do the same. One thing that makes me very sad though is people who are reacting to this with words like “she’s hot” “i’d do her” “wow look at the boobs” or “she looks better/younger/whatever than Kris”. By finally embracing her true self and coming out as a woman she went from being a respected athlete to an object. This whole thing was obviously very hard on her and also VERY important since there are many peope out there who can’t and refuse to understand it, and all people talk about is her look?

2

55 Comments

Ester

Hej! Jag undrar om du har någon hörapparat och vilken isåfall? Jag har själv tinnitus plus hör dåligt men skäms lite för att använda hörapparat, då de syns bakom örat.

Reply
Dixi Wonderland

Detta är varför du är och alltid kommer vara min favorit bloggare! Vill bara ge dig världens kram för det är samma gamla Kenza som sitter där bakom datorskärmen. Kanske lite mognare och klokare vilket vi blir med åren men du gör mig bara så glad. Du borde visa mer av dig själv för du är en så jävla smart tjej!

Reply
xenia

did u see the end of revenge ???? what is your thought about the whole series ?

Reply
Steph

Hej Kenza,
kul med frågestund! Hoppas det inte är försent att ställa några frågor.

1. Berätta tre saker vi inte vet om dig
2. Vilka är dina tre favoritlåtar just nu
3. Din lgh börjar brinna och du får bara rädda EN av alla dina designerväskor, vilken väller du?
4. Läser du någon bok just nu, isf vilken?
5. Tre saker du inte kan leva utan?
6. Vad gör dig riktigt ledsen?
7. Vilken är den finaste komplimangen du har fått?
8. Vilka är dina bra respektive dåliga sidor hos dig själv tycker du?
9. Bästa beslutet du tagit i ditt liv?
10. Dina favoritstäder i världen?
11. Bästa tapasrestaurangen i Stockholm?
12. Hur förvarar du dina väskor och skor?
13. Vad gillar du för typ av människor/personligheter? Vad värderar du hos dina vänner tex?

Såg att du fått en kommentar om “everyday photos”. Förstår att det kanske är lite klurigt att få till alltid. Men du kanske kunde fota någon extra spännande dag på jobbet som vi fick följa med på? Eller liknande inlägget från 6:e aug 1014 “my day in photos”. Dom första elva kommentarerna jag skummade igenom är superpositiva. Den typen av vardagsinlägg är jättekul att få följa med på :)
Kram och krya på dig!!

Reply
lilian

hi kenza!
Your are so beautiful person,shiny and interesting and..
What makeup you use every day?
what do you care for your face so that it is fresh and beautiful?

Reply
Sophia

Hello Kenza :D
I just wanted to tell you how much I like you, and that you are an incredible role model for me, for years i was struggling with anorexia/depression but since I discovered you it makes my life change, you aren’t like the others bloggers so boring, unhealthy etc you are human, you are always smiling, always true with us even if you have bad days… You are so beautiful (maybe the most beautiful girl I have seen), you accept your body, and seriously I am working so hard to have the same body as you, I mean you made me accepting my body,my curves, also you have an incredible sence of fashion, really coming here is just awesome and so good, you made us dreaming with you and for all the thing I wanted to say you thank you, thank you for helping me and the other for giving a good image of the woman and being who you are…I wish you the best <3

Reply
Isabelle

Jag har alltid funderat om IvyRevel har något att göra med Beyoncé? haha, kan vara heeelt fel ute, men tänkte direkt på Blue Ivy och konserten Beyoncé hade på Revel.

Reply
Messiah

Livet efter psykvård

Efter några självmordsförsök och tragiska upplevelser är det här min berättelse om mig och min väg tillbaka. Jag är en sing & songwriter som aldrig gett ut något och Ni får följa med mig från början till slut… http://www.beretta.nu

Reply
Alexandra

Hej!! Kan inte du snälla berätta vad du gör för att underlätta din flygrädsla? Du flyger ju hela tiden trots att du är rädd så skulle så gärna behöva lite tips mot min flygrädsla! Skulle bli så tacksam! :)

Reply
Maryam

Hii kenza, I just want to tell you that you are my role model because you keep it real and not like the others, and I have a few questions
1 how tall are you?
2 do you have moroccan nacionality?
3 can you do videos at youtube pleeeeeease :(
4 what did you study at school?
5 what is your biggest fear?
6 when and where do you want to get marry?
7 what is your advice to a girl that feels not enough?
8 where did you met aleks?
9 do you live with your parents?
10 you are perfect :)

Reply
Emma

Hej Kenza!
Min fråga är: har du och Tyra någon kontakt idag? Hör ni av varandra? Är ni fortfarande vänner?
Har inte läst något om er på sista tiden.

Reply
nela

Hey lovley. In don’t have any questions. I just wanted to tell you I really love your blog and I’m following you since years now. Love to see your blog growing and becoming more popular from year to year.You really deserve it!♡

Reply
Vendela

Varje frågestund och varje inlägg som gör att man får en inblick i hur du är som person gör att jag bara ser upp till dig ännu mer. Du verkar vara så mogen, jordnära och så himla klok. Tack vare dig och din blogg har jag motiverats till att följa mina drömmar, och nu ett år efter studenten har jag uppfyllt min livsdröm – nämligen att “flytta” till Australien. Ska bo här i minst 1-2 år, och sen får jag se vad som händer efteråt. Men FAN vad jag älskar att leva. Mycket av mina drömmar och mitt driv har jag fått genom att motiveras av dig och många andra bloggare. KRAM på dig <3

Reply
Hanna

Hej Kenza!
Måste bara säga att jag tycker väldigt mycket om din blogg & att du är så himla snygg, haha!
Sen undrar jag om du fortfarande röker? Minns att du för ett tag sedan skrev att du skulle försöka sluta. Förstår om du tycker att frågan är för personlig och jag hoppas att du inte tar illa upp, men jag är bara nyfiken.
Kram Hanna :)

Reply
Jennifer

Angående näst sista frågan, du kanske kan ta bilder på kontoret? Ditt skrivbord, dina kollegor, din lunchlåda, det måste inte vara världens vackraste bilder, bara kul att se lite bakom kulisserna :-)

Reply
Safae

Hey Beauty Kenza,!

I love your body,i wonder how tall and heavy you are??

And do use gel or acryl to your nails?

Reply
Carita

Två frågor jag har velat ha svaret på i FLERA ÅR. Du skrev länge sedan att finlandssvenska är typ det roligaste du vet/ett skämt ett nåt dylikt. Vad hade hänt och vad menade du med det? Sedan skrev du flera år sedan att du inte ångrar någon av dina tatueringar men nog stället där du tog en av dem. Vilken tatuering hade du tagit på ett annat ställe om du hade kunnat ? Tack för svaren!! :) xx

Reply
Agnesss

Alltså Kenza du är så sjukt smart! Jag älskar hur du faktiskt tog upp det där med Caitlyn, innan, som man, var hon väldigt respekterad. Men som kvinna blev hon genast ett objekt man kan bedömma endast efter utseende. Tack, du är bäst<3

Reply
Matt

Tja. Ingen bryr sig om dina frågor. Visa bilder på dig själv istället. Vissa av oss besöker bara din blogg för dina sexiga bilder.

Reply
ANSWERS – PART I | Skvallernytt.se

[…] Fortsätt att läsa här: google_ad_client = "pub-8454932664931567"; /* skvallernytt halvbanner 234×60, skapad 2011-04-20 */ google_ad_slot = "9006074995"; google_ad_width = 234; google_ad_height = 60; Originalartikeln: ANSWERS – PART I […]

Reply
Gunvor

Tänkte bara på det att du tackade nej till att leda top modell, för du inte vill dömma någon. Men du ledde ju modelljakten? Var inte det samma stil med att dömma?

Reply
Anna

Jag undrar om du kommer att ha någon i bloppis i sommar? Isåfall skulle jag planera in min Stockholm resa tills dess! ;-)
Du är min absolut största förebild. Älskar dig och din blogg <3

Reply
Bella

“What is your body size?

Answer: My size.”

DET HÄR är anledningen till varför du är min favorit bloggerska :)

Reply
Teodora

Hey! It’s really nice that you took the time to answer all these questions..so sweet.
About the make up routine, I’m really interested about the routine for the eyebrows and lashes. They look amazing and I hope you’ll share with us the “magic” of the eyebrows.

http://toodear.ro

Reply
Louise r

Spontanresa till Visby v28? Vi hyr gärna ut vår etagelägenhet mitt på öster!
Maila:[email protected]

Hej Kenza!
Såg dig i Visby för nåt år sen, (utanför kallis)
Trots att jag var apkalas vågade jag inte gå fram!
Nästa gång du kommer till Visby MÅSTE jag våga!
Vill även passa på att tacka för en fantastiskt service med Ivyrevel, jag älskar dina kläder! Tack!

Reply
Mli

Kenza, jag fick rysningar av ditt sista svar. SÅ JÄVLA BRA ÄR DU. Puss & ha en fin dag!

Reply
AA

Fick en helt annan syn utav dig nu verkligen! :)

Missade helt och hållet att du hade en frågestund, men SNÄLLA kan du ge tips på hur du slutade röka (om du har gjort det?) för jag lyckas aldrig trots mina hundra försök…?
DESPERAT EFTER HJÄLP!!!

Reply
missluong

fler sådana här inlägg, eller som näst sista frågan, saknar verkloigen den mera jordnära du. Sen säger jag inte att mode inspiration bilderna är dåliga utan jätte fina och inspirerande,,men man saknar den vardagliga kenza =)

Reply
Casandra

Kolla upp lucid dreaminig. Verkar som att du har mer medvetna drömmar, går att lära sig mer om och att styra :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*