• header

WHITE AND GOLD

KenzaZouiten_allwhite-1 KenzaZouiten_allwhite-10 KenzaZouiten_allwhite_st-1 KenzaZouiten_allwhite-7KenzaZouiten_allwhite-5 KenzaZouiten_allwhite_c-1 KenzaZouiten_allwhite-6 KenzaZouiten_allwhite-8KenzaZouiten_allwhite_st-2 KenzaZouiten_allwhite-9KenzaZouiten_allwhite-3 KenzaZouiten_allwhite-4 KenzaZouiten_allwhite-12 KenzaZouiten_allwhite-14 KenzaZouiten_allwhite-13 KenzaZouiten_allwhite_st-3 KenzaZouiten_allwhite-2

Shorts HERE // blouse HERE (adlinks) // Anine Bing bag // bracelet & iPhone case from H&M // shoes from Jennie-Ellen // watch from Larsson & Jennings // necklace from Glitter // sunglasses from Asos

Gårdagens! En helvit look med lite guld, och så mina knallorangea naglar hehe. Shortsen och blusen kommer från Victorias fina kollektion för NLY, alltid kul att bära sina vänners design! Blusen är definitivt en utav mina nya favoriter, så romantisk och fin och jag älskar att den är längre baktill. :-)

Kom precis hem från jobb och träning och nu funderar jag på om jag ska ta och börja packa lite för Ibiza? Imorgonkväll har vi en del att fixa inför midsommar, sedan går ju hela fredagen bort och så har jag en känsla av att jag kommer vara rätt trött på lördag. Haha, planerarn!! Aleks tycker jag är knäpp som alltid ska planera allt så noga (han är en sån som köper julklappar på julafton typ), men jag gillar att ha koll på läget. ;-)

// Yesterday’s! An all white look with a little bit of gold, and my extremely orange nails hehe. The shorts and blouse are from Victorias pretty collection for NLY, it’s always fun to wear your friends design! The blouse is definitely a new favorite, it’s so romantic and pretty and I love that it’s longer in the back. :-)

I just got home from work & gym and now I’m thinking about start packing for Ibiza? We have a lot to prepare tomorrow night for Midsummer’s Eve on Friday, and then we’re gone all Friday and I have a feeling that I will be pretty tired on Saturday. Haha, such a planner! Aleks thinks I’m weird because I always have to plan everything carefully (he’s one of those who buy Christmas gifts on Christmas Eve (the day we celebrate here)), but I like having everything under control. ;-)

67 Comments

Diana (La+Madre)

Vansinnigt snygga bilder. Coola skor som är genomskinliga. Det är så fräsch att ha vitt hela vägen men shit vad försiktig man måste vara, speciellt om man heter Diana.. :D
Jättefina bilder på dig gumman
Ha en bra dag.

Reply
Mimi

Oh gosh! I love this look, Kenza :) especially I like the white split shorts, it looks very comfy and classy.
Your outfit detail pictures are such an inspiration, so I have to stare on your finger nails. :D Can you tell me, where did you get this nail polish? I love the orange-red-tone <3

Reply
emma

Hej! Jag heter Emma och är 11 år. Jag kämpar med min blogg och om du kollade in min blogg skulle du göra min dag. Du kanske hittar en favorit blogg då, heh! Har också skrivit ett inlägg där du kan lära dig indiska ord och meningar!
http://nouw.com/emmaslifestyle

Reply
emma

Hej! Jag heter Emma och är 11 år. Jag kämpar med min blogg och om du kollade in min blogg skulle du göra min dag. Du kanske hittar en favorit blogg då, heh! Har också skrivit ett inlägg där du kan lära dig indiska ord och meningar! Tack i förhand!
http://nouw.com/emmaslifestyle

Reply
Carola

Hahah, vi har samma problem med min sambo! Vi var också i Ibiza fårra sommaren och det var jätte cool:) Tack för din inspirerade blogg och ha härlig semester!(Och förlåt min sverige!)

Reply
Emelie

Va snygg du är Kenza!!! Får jag fråga om du har storlek XS eller S i din topp? Tack för en superhärlig blogg :)
Kram

Reply
Anna

Hej Kenza!

Jag brukar inte kommentera något, men känner att eftersom du har så många följare och du älskar hundar så passar det perfekt. Om några dagar, den 21a juni, kommer det att pågå en “festival” i Kina som heter Yulin. Det handlar om att tortera hundar tills dom tillslut dör. Det finns en hemsida där man kan sign för att försöka stoppa detta. Inte för att det kommer funka, men du kanske kan prata om det så att det blir lite awareness kring det. Hemsidan är https://www.change.org/p/president-of-the-people-s-republic-of-china-stop-the-yulin-dog-meat-eating-festival?recruiter=41930767&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_facebook_responsive&utm_term=mob-xs-no_src-custom_msg

Du kan läsa om det över allt.
Aja, hoppas du hinner läsa!

Ha så kul på Ibiza!
Puss

Reply
julia

hej du kanske har hört om festivalen yulin i kina där man äter hundar och katter. grejjen med denna festival är att man tar oftast hundarna från ett hem, en familj. man binder fast dem i ett rep inbilen ich kör iväg med dem, kokar dem levande, flår dem levande, torterar dem, sätter dem i liten bur med massa andra djur. ja listan kan göras lång och jag hoppas att du skulle kunna dela detta på din blogg. för att få fler personer att märka det lixom. snälla hjälp oss stoppa festivalen. vill du veta mer om den så googla bara på yulin!

Reply
Jenny

Gud vad du är vacker! Som en ängel!

Förresten, ett tips till dig och alla som älskar fina grejer men inte har råd att köpa dem, har jag ett bra tips. Man kan samla poäng och få jättefina märkessaker helt gratis. Jag är såld på hela idén och samlar som en tokfia just nu till en Eva Solo karaff. Här kan man läsa mer om det. http://tinyurl.com/o622tyu

Reply
Linnea

Hej, jag är också en stor planerare måste ha kontroll över allt medans min sambo är tvärtom. Men tror det har med att jag också växte upp med en alkoholist till pappa, att behöva kontrollera situationen är en bra egenskap i mycket men ja, var jobbigt att inse att det kom ifrån min uppväxt med en alkoholist. Hoppas ni får en underbar tid i ibiza!

Reply
Karolina

Vilken duktig fotograf du har! Du är förstås så himla fin i dig själv, men det märks att fotografen vet vad hon gör också :) imponerande att hon är från mitt hemland, nästan åtminstone ;) (Åland/Finland)

Reply
Liza

Åh, vilken härlig outfit! :)
Älskar att du kör ett par färgglada naglar till dina kläder också! :)

Reply
Veronica

Hej Kenza. Tänkte bara fråga om du använder samma locktång som tidigare, alltså OBH Nordica 19mm? Tycker nämligen att lockarna blir som korkskruvar med den, och dina lockar blir inte alls så :/

Reply
emma

Hej! Jag heter Emma och är 11 år. Jag kämpar med min blogg och om du kollade in min blogg skulle du göra min dag. Du kanske hittar en favorit blogg då, heh! Har också skrivit ett inlägg där du kan lära dig indiska ord och meningar!
Skulle verkligen göra min dag om du kollade in min blogg!
http://nouw.com/emmaslifestyle

Reply
Tara

Kenza, your outfits are always on fleek and you are beautiful, but I think your blog got a bit shallow. Of course it is a fashion and lifestyle blog, but it is ONLY about shootings, outfits and where to buy them and lunch.
Why don’t you ALSO post more meaningfull things? Right now a lot of actors, singers,etc. draw attention to YULIN a cruel slaughtering of dogs and how we can stop it.
You could use your popularity to call attention to that, as you have millions of followers.

Anyways, enjoy our beautiful Ibiza and nice outfit as always!

Reply
J

Vad fan är det med dig och dina jävla solbricker? Varför i helvete ska du alltid dölja dina ögon? Är du konstant bakis?

Reply
Lisa

Hej!
Vad heter teckensnittet du anväder på dina rubriker, dina teexter och dina datum?

Reply
Nina

I like it better, if you don’t strech, elongate your legs so much on the picture, like you did here a few times :) (ok, by saying that I mean, you didn’t do it in a few pictures.aaaahh confused)
I just think it suits your better and it looks gooood anyway!

Reply
Nina

sorry, my comment wasn’t meant to be mean at all? I thought of it as an encouraging compliment :(
I think most of as long standing readers like it most, when you are just yourself <3

Reply
Em

Hej Kenza! Gud du tar så fantastiska bilder och ljuset blir bara helt perfekt på nästan alla!
Men detta är verkligen ingen kritik utan bara ideer:
Du har nästan oftast samma poser på dina bilder och då kom jag på en liten kreativ sak, att vissa bilder som du tar kan du ibland hitta kanske olika stilar och samtidigt visa en känsla i bilderna. Tex så dem bilderna där du har en lång vit klänning i spets med röda läppar i en trädgård, så kan man liksom göra det “mysterious” möjligtvis, att du kanske tittar fram från en grön buske eller liknande, att dina läsare får liksom känslan av spänning eller nyfikenhet. Då blir det mycket mer intressant plus kreativt och roligt! Kram på dig.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*