• header

POOL DAY

KenzaZouiten_poolday-2 KenzaZouiten_poolday-1 KenzaZouiten_poolday_l-4 KenzaZouiten_poolday_l-2 KenzaZouiten_poolday_l-6 KenzaZouiten_poolday_l-3 KenzaZouiten_poolday-3 KenzaZouiten_poolday_l-1 KenzaZouiten_poolday_l-5

Bikini here // shoes here (adlinks) // cover up from River Island // Karen Walker sunglasses

Jag bara ÄLSKAR dessa lata pooldagar! Bara ligga vid poolen, dricka massa cola och äta mat. Läsa en bok och bada. Åhh!! Vi bor på ett jättefint hotell som ligger en bit bort från stan så vi orkar knappt lämna hotellet (förutom igårkväll när vi åkte in till stan och åt världens godaste tapas!!) På torsdag kommer dock Klara och Lisa hit och då flyttar vi ihop med dem närmre stan. Då kommer vi hitta på mer grejer, typ åka till olika stränder och sånt. Måste ut till Formentera igen också, sååå fint där! :-)

// I just LOVE these lazy pool days! To lie by the pool, drink lots of Coke and eat food. Read a book and take a swim. Ohh!! We’re staying at this beautiful hotel far away from the city so we’re too comfortable to even leave the hotel (except for last night when we went down town and ate the most delicious tapas ever!!) Klara and Lisa are coming here on Thursday though so we’re gonna move in with them closer to the city. We will do more stuff when they come, like going to different beaches etc. We have to go to Formentera again as well, it’s sooo beautiful there! :-)

43 Comments

emma

Hej!
Jag heter Emma och jag har en blogg som jag gör mitt bästa på. Jag försöker göra alla glada när dem kollar in min blogg. Inte för dem ska kolla in min blogg mer jag vill göra dem glada. Vill du va glad? Om du skulle kolla in min blogg du så skulle du göra min dag!
http://nouw.com/emmaslifestyle

Reply
emma

Hej!
Jag heter Emma och jag har en blogg som jag gör mitt bästa på. Jag försöker göra alla glada när dem kollar in min blogg. Inte för dem ska kolla in min blogg mer jag vill göra dem glada. Vill du va glad? Om du skulle kolla in min blogg du så skulle du göra min dag!
http://nouw.com/emmaslifestyle

Bra inlägg Kenya så fina bilder!

Reply
Petteri

Det ser otroligt lyxigt ut ☺ om ni åker över till Formentera kommer ni att sova över där eller blir det bara en dagsutflykt?

Reply
Diana (La+Madre)

Grymt fin du är, gillar inte riktigt bikinin, första gången du har något jag inte gillar jättemycket. Men du är en person som passar i det mesta, kanske för att du är modell men vacker är du i alla fall.

Ha en fin dag på stranden! :D

Reply
Madelene

Hej. Vad är det för ljus fläck du har på dina vänstra revben? Något du försökt täcka över eller ett ärr?? :)

Reply
Sara M

Din kropp är så otroligt vacker! Hela du utsöndrar självsäkerhet och bara åhh, kan man bli finare än såhär? :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*