• header

FORMENTERA

KenzaZouiten_formentera-5 KenzaZouiten_formentera_c-1 KenzaZouiten_formentera-3 KenzaZouiten_formentera-2KenzaZouiten_formentera_2-1 KenzaZouiten_formentera-4

I’m wearing bikini from IvyRevel (size XS in both pieces), dress from Lindex, sunglasses from Karen Walker.

Hej hopp från en svettig tjej! Det är helt sjukt vad varmt det är här, men jag klagar inte. :-)) Jag ligger just nu i sängen och äter chips, ska snart börja göra mig i ordning för kvällen. Vi ska äntligen se till att festa lite haha, tanken var att vi skulle ut igår men det slutade med att vi låg i sängen och åt pizza och kakor istället. Men på tisdag åker vi hem så nu måste vi se till att ha lite kul. ;-)

Ovan har ni lite bilder från igår då vi var ute på ön Formentera hela dagen! Vi badade i det turkosa vattnet och åt fantastisk paella, sedan somnade vi alla på båten hem. Förstår inte hur vi kan vara så trötta jämt när det enda vi gör är att ta det lugnt, haha. Men antar att det är solen som gör oss trötta.

Nu ska vi käka lite mat och sedan börja göra oss i ordning. Puss ha en fin kväll!

// Hey from a sweaty girl! It’s so freaking hot here, but I’m not complaining. :-)) I’m in my bed right now eating chips, gonna get ready for tonight in a bit. We’re finally gonna party haha, the idea was to go out yesterday but it ended up with us all lying in bed eating pizza and cookies instead. But we’re going home on Tuesday so now we have to have some fun. ;-)

Here you have some photos from yesterday when we were out on the island Formentera all day! We bathed in the turquoise sea and ate amazing paella, then we all fell asleep on the boat home. I don’t understand how we can be so tired all the time when all we do is relaxing haha. But I guess the sun makes us tired.

Now we’re gonna eat some food and then get ready for tonight. Have a lovely night everyone!

46 Comments

Tania

Tips på hur man tar sig till formentera? Vilken båt tar man, bprde man boka hemifrån och vad kostar det? :)

Reply
Johanna

Hej, måste först börja säga att jag älskar din blogg! Älskar att du oftast har mer bilder än text osv, du är helt enkelt grym på det du gör och verkar vara en super härlig person! :D
Jag är också lite sugen på att besöka Ibiza och åka runt med moppar osv, men hur är det när man hyr moppe? Vad gäller? Måste man ha moppekort? Hur gammal måste man vara?

Reply
Moroccan&3

Hey Kenza it’s me again ♥ don’t forget that you have loyal muslims supporters too :) we will love you till the end :D !!! Don’t be sad because of some bad messages just ignore them, don’t give them any importance. Kisses from France ♥ ♥

Reply
linda

Jag har tänkt på en sak länge och måste skriva om det… Du har en stor blogg och många unga tjejer som läser den och tittar på bilderna och det är jättemånga i dagens samhälle som mår dåligt över att de inte har så kallat THIGH GAP. När man kollar på dina bilder så ser man att du gör ditt yttersta för att få ännu större gap mellan benen (vet inte hur du ser ut när du står vanligt, du kanske har då också för du är väldigt smal) – du liksom ställer dig på tå och trycker bak rumpan lite och har benen på ett visst sätt… och du borde inte göra så. Antar att du kanske måste för att du har en image utåt för att få modelljobb och sådant men jag tror att du skulle få jobb ändå. Det känns så sjukt fel för på det viset uppmanar du verkligen till att det är så man ska se ut och det är sjukt sjukt deprimerande. Så kan du inte snälla bara stå normalt utan att posera? Att posera på ett visst sätt hela tiden säger liksom att du tycker att det är så här man ska se ut men om du står normalt och ändå har thigh gap så säger det inte det på samma sätt.

Reply
Pia Svensson

Hej!
Tycker så om denna sida <3
Jag vill tipsa vart jag shoppar märkesvaror, resor, mkt BILLIGT
http://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm

När jag handlar på internet kan jag gå in på denna sidan för att få tillbaka pengar när jag handlar :) Här har jag tjänat mycket pengar…..
http://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e
En liknande sida som jag oxå använder är den här:
http://gratisbio.se/?RecruiterID=302794
Hoppas ni får användning av tipsen <3

Reply
Sara

Hej!

Varför står du på tå på majoriteten av alla bilder du postar? Jag förstår att det är för att benen ska se längre ut, men snälla tänk efter lite. Du är en stor förebild för många unga tjejer, och om du väljer att stå på tå för att få dina egna långa ben att se längre ut, vad tror du att det sänder ut för signaler för unga tjejer?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*