• header

FLORAL SET

KenzaZouiten_floralset-2 KenzaZouiten_floralset-1 KenzaZouiten_floralset-3 KenzaZouiten_floralset-4

Wearing top and shorts from Chicy.se

Ni såg gårdagens look på insta igårkväll men jag tog lite bloggbilder också. :-) Älskar det här setet! Älskar att shortsen nästan ser ut som en kjol, men utan att behöva oroa sig för att visa trosan. Såhär såg jag iallafall ut igårkväll när vi var ute och svirade! Först satt vi på balkongen, drack drinkar och lyssnade på musik. Sedan mötte vi upp Klaras kompis och hennes vänner, drack vin på deras båt och sedan dansade vi på Pacha natten lång. Idag har jag varit såååå trött och nu måste jag ta itu med packningen och jag bara VILL INTE!!! Haha. Men imorgon är det dags att åka hem efter 9 härliga dagar här på Ibiza. Jag saknar ihjäl mig efter Aleks så jag är helt ok med att åka hem ändå. :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig redo för en sista kväll här! Vi ska ut och käka sushi. Puss!

// You saw yesterday’s look on insta last night but I took some blog photos as well. :-) I love this set! I love that the shorts almost looks like a skirt, but without worrying about showing your panties. Anyways, this is what I looked like last night when we were out! We started at our balcony with drinks and music. Then we met up with Klara’s friend and her friends, had wine on their boat and then we danced at Pacha all night long. I’ve been soooo tired today and now I have to start packing and I DONT WANT TO!!! Haha. But tomorrow it’s time to leave Ibiza after 9 lovely days. I miss Aleks like hell so I’m pretty alright with going home. :-)

Now I’m gonna take a shower and then get ready for our last night here! We’re going out for a sushi dinner. Hugs!

65 Comments

anni

Har du kvar Mani eller har din mamma fått honom?
Tycker du skriver så sällan om honom. Hade varit skoj och se lite bilder på honom nu!
Hoppas allt är väl med honom!

Reply
Malena

totally loove the outfit, like always actually haha ;)
do you actually have a spotify playlist or smith.? i would love to hear what music your listening to, as you’re also more the Hip Hop girl I think I might like it :D

Reply
Ida

Haha jag trodde det var en kjol :D väldigt fint!! Dock lite kort kanske, skulle kännas som att hela rumpa syns :D.

Reply
Pernille

Du ser fantastisk ut (som alltid) Kenza! Hva slags størrelse har du i dette settet? :)

Reply
Michelle

Äääälskar din outfit! Har blivit kär i allt som är blommigt. Speciellt storblommigt. Beställde nyss en klänning från Nelly som påminner. Så somrigt och snyggt!

Gud va gott med sushi också! *emoji med hjärtögon*

Reply
Sandy

Vad smart med shortsen! & Jag ÄLSKAR ljuset på bilderna. Du ser strålande ut och brännan hade jag inte tackat nej till.. :)

Reply
JonnaA

Det här kanske är en liten knasig kommentar men jag hoppas att du förstår! Jag vill nämligen färga mitt hår & jag typ älskar din hårfärg! Så jag undrar helt enkelt om du skulle ha möjlighet att lägga upp en bild där man ser hela ditt hår? (Så jag kan visa min frisör & säga “Exakt sådär vill jag ha”) För att få en så rättvis färg som möjligt då så skulle det väl underlätta med naturligt ljus & utan filter, om jag nu får be om så mycket :O Hoppas du inte tycker det här lät konstigt som sagt men din hårfärg är såååå fin, kram <3

Reply
Hani

Kenza! Du som har en röst och når ut till så många, kan du inte skriva nåt om att #backaZara ? Hon får stå ut med för mkt oförtjänt skit och känns som fler offentliga personer borde säga ifrån och ställa sig bakom henne. kampen hon driver just nu är viktig, vet att du vet det. Om du har tid och ork kan du inte säga nåt? Vare sig det är på bloggen/Twitter/Instagram

Reply
Lara

Beautiful girl and the perfect easy, breezy summer look!
Where did you stay at ? Looking for a great hotel/ apartment on Ibiza?!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*