• header

A.D.I.D.A.S

KenzaZouiten_adidas-2 KenzaZouiten_adidas-7 KenzaZouiten_adidas-5 KenzaZouiten_adidas_st-1 KenzaZouiten_adidas-9 KenzaZouiten_adidas-3 KenzaZouiten_adidas-4 KenzaZouiten_adidas-1KenzaZouiten_adidas-13KenzaZouiten_adidas-10 KenzaZouiten_adidas-12 KenzaZouiten_adidas-11 KenzaZouiten_adidas-6

Adidas sweater // Zara shoes // old shirt // Le Specs sunglasses

Såg några kommentarer om att jag borde komma ner på jorden för att jag lägger upp så många bilder på mig själv i ett och samma inlägg. Jag tänker inte ens på hur många jag lägger upp, men däremot tänker jag såhär: Jag hinner inte fota varje dag och inte heller mer än typ 1 gång i veckan med Madde (min fotograf). Ibland står bloggen tom någon dag när jag sitter instängd på kontoret hela dagen, och ibland blir det bara någon bild eller två, eller kanske ett par kassa mobilbilder. Så när jag väl får grymma bilder levererade till mig av Madde så tänker jag att jag lika gärna kan lägga upp alla. Kan liksom inte välja haha. Det handlar inte om att jag tycker att jag är så jäkla snygg utan att jag gillar bilden i sig. Det kan vara känslan, det kan vara plagget, det kan vara någon detalj. Jag gillar bilden helt enkelt, och jag tycker det är så himla kul att fota med Madde och vill gärna visa vad vi gjort.

Så nu vet ni det. Och medan jag verkligen ska försöka ha era synpunkter i åtanke, så har ni här 13 bilder! ;P

// I saw a few comments about that I should come down to earth because I post so many photos of myself in the same post. I don’t even think about how many photos I post, but I do think like this: I don’t have the time to shoot every day, and not more than like once a week with Madde (my photographer). Sometimes my blog is empty when I’m sitting at the office working all day, and sometimes I only post 1 or 2 photos, or maybe a couple of crappy iPhone photos. So when I get good photos delivered from Madde, I think why not post them all. I can’t choose haha. It’s not about me finding myself so freaking pretty, it’s about me liking the photo. It can be the feeling, it can be the clothes, it can be a detail. I just like the photo, and I think it’s so much fun shooting with Madde and I want to show you what we’ve done.

So now you know. And while I’m really gonna try to have your opinions in mind, here’s 13 photos! ;P

144 Comments

Ella

Det finns människor som älskar att se dina bilder – ja, varenda en faktiskt – som inte avundas dig utan snarare IMPONERAS av dig och njuter av att få ta del av ditt vackra yttre, dina genomtänkta outfits och fantastiska bilder. Det är därför vi läser din blogg; för att inspireras, och inte provoceras. Låt inte bittra, missunsamma människor komma åt dig. Även om du inte lägger upp alla bilder för att du tycker att du är smokin’ hot, så hade det varit fullkomligt legit om du nu gjort det. YOU GO! Kram

Reply
Nicole

Hej Kenza!

Jag tycker bara att det är kul att se många bilder. Du lägger ju upp hur få eller hur många du vill, de som inte är intresserade behöver heller inte titta in (eller titta på bilderna).

Reply
Milda

Well, you are pretty, and I really enjoy looking at your photographs- for the clothes, for the mood, for beautiful you :) good luck! :)

Reply
Elmira

Äh, va “piiiip”, lyssna inte på allt skit snack! Lägg upp ALLT! Bilderna är skit snygga =D Och det är riktigt kul att få se så proffsiga bilder! Följder en rad andra bloggare och deras bilder är inte alls lika snygga och proffsiga! Tack så mycket, gullet, hehe. Kram, Emira

Reply
Elmira

Äh, va “piiiip”, lyssna inte på allt skit snack! Lägg upp ALLT! Bilderna är skit snygga =D Och det är riktigt kul att få se så proffsiga bilder! Följder en rad andra bloggare och deras bilder är inte alls lika snygga och proffsiga! Tack så mycket, gullet, hehe. Kram, Elmira

Reply
Aga

Kenza!! sincerely…. I don’t like when you post less than 5 photos…. I adore you posting milliooooonsssss of photos! so please don’t worry.. and yes you are freaking pretty :D kisses my darling, LOVE from Poland :*

Reply
mel

i think it is too much of only your face where we dont see much of the outfit…i mean of this 13 pics only 2 are pics of your full outfit. detail pics are cool but we dont need 6 of 13 pics where we just see your face. 7 are left, so one close up on the shoes (makes sense), 2 pics from your top although we see the top in the other 6 as well so actually 8 of only your face and top… only 2 proper pics of the full outfit (more of that pls) and then 2 posing where we almost see the whole outfit…can be posted is ok but not a must if you ask me.
ofc detail pics are good so we can really see how the items look like but a would like to maybe when you wear a jeans or something see the back so we can see how it looks like (i think the back of a jeans is really important) or more full outfit pics so we can really see how everything matches…i mean this makes more sense then 6 (8) pics of only your face.

Reply
Joanna

I love you :D And u can post 100 photos, I will be very happy about it :) You are beautiful and amazing (I think, cause idk now u). Hope one day I’ll meet you :)
Love from Poland.

Reply
Merisa

Maybe the people with such comments missunderstood what a blog is about, a fashion/lifestyle blog! I love your fotos so much and can,t have enough to see. Sometimes I find myself 5 times a day on your blog, looking for new pics. You are so inspiring and beautyful. Go on like this. Thats great !!

Reply
Alicia

The sad thing is, even when you have a need to justify yourself due to those stupid comments, it won’t make things any better. Some sad people will always try to find a reason why not to like certain things. But it’s great to see that you have a sense of humor about it.

I actually prefer these amount of photos. Compared to other bloggers I remember your posts more than I do from others :D

// greetings from Germany

(Me and my friend gonna take a trip to Stockholm in a couple of weeks. It would be pretty cool if any of you have tips about spots which we definitely have to see – just let me know xx)

Reply
Josefine

Man kollar ju på din blogg för att läsa, kolla på dina bilder och bilder på dig. Tycker alltid att dina bilder är så himla fina så tycker det är roligt när du lägger upp bilder på dig själv. So just keep it up gorgeous cuz haters always gonna hate :)

Reply
mersiha

folk hittar väl alltid något att klaga på. Du är ju skitsnygg och bilderna är skitsnygga och det är bara kul att du lägger upp bilder med kvalité också. Kram på dig

Reply
Kate

I like when you post a lot of photos :) Cuz they are professional and so beautiful&cool. A real pleasure to watch aaaaall of them :)

Reply
Mai

OMG! What’s got into people’s minds!! I don’t understand that hostality. Are they just jealous or really mean people!? For me… the more photos you post, the better! I truly admire you and how you blog and I don’t understand how people can be upset about more than two photos. The most important thing in a fashion blog is illustrative photos… I’m shocked! Girl, you do your thing and don’t let people tell you what you should or shouldn’t do. It’s your blog for crying out loud!

Much appreciation from Estonia!

Reply
Clara

Haha, du gör väl vad du vill på din blogg, stör sig någon på att du lägger ut skitsnygga bilder på dig själv kan de väl läsa någon annan blogg. Utbudet är minst sagt stort. :)

Reply
Clara

Hej, jag vet inte hur mycket du ens läser dina kommentarer, och ännu mindre hur ofta du besvarar i inlägg och så, men IFALL att du skulle vilja berätta hur du tänker om detta, så skulle åtminstone jag tycka att det vore sjukt intressant. Jag undrar helt enkelt hur du tänker kring redigering/photoshoppning av bilder, både på IvyRevels hemsida, din blogg, samt modelljobb du gör. Var inne på eran webbshop och slogs av hur stört snygg modell ni hade. Undrade helt enkelt hur mycket som var hon och hur mycket som var förändrat. :)

Reply
Constance

Men vad konstig kommentar? Klart du ska lägga upp flera bilder i ett outfit-inlägg! O även om anledningen hade varit att du tycker att du va snygg som fan så ska du lägga upp flera bilder om du känner för det:))))

Reply
Dixi Wonderland

Jag tycker det är jätte kul att det blir så mycket bilder!
Då har man chansen att se kläderna i olika vinklar. Sen är du förbannat snygg, det är inte olagligt om du också tycker de om dig själv. Jag hade lätt tyckt att jag var snyggast i världen om jag haft ditt utseende ;)

Reply
Emma

Hey Kenza!

First of all, I’d like to say that I really like your Blog. Not just because of all the beautiful pictures, but because you seems to be really pleasant person. There’s a thing I’ve been wondering for quite a while now: Why did you stop dancing? What I read on your Blog, you loved to dance and it seemd to me (even if I’m not a professionel dancer) that you were such a talent! :)

Många hälsningar från Tyskland! :)

Emma

Reply
Tova

Perfekt, bildbomba! Ni lyckas verkligen fånga helheten och man tröttnar aldrig på att se era grymma bilder, massor av inspiration ger dem. :)

Reply
Dominika

I actually find you freaking pretty but that’s not the point. The reason I visit your blog is that you have both the looks and the brains and that I can feel you truly are a loving person, to your nieces, friends and so on. Post as many pics as you wish, after all it’s your blog, not anyone else’s. I’m so glad I discovered it about a year and a half ago. You inspire me. This is my first comment but I come here very often. Thanks for being what you are.

Reply
Yvette

Men vafaan… Langa upp hur många bilder du vill, det är din blogg! Och skitsamma om det hade varit för att du tycker att du är skitsnygg, du får väl lägga upp precis hur många bilder du vill på dig själv i DIN blogg. Vad hade det spelat för nån roll om det hade varit för att du tycker att du är skitsnygg? Det är ju bara positivt. More self-esteem and more self-loving 2015 säger jag bara!

Reply
Alice Karlsson

Tycker inte du är självupptagen, ju fler bilder desto roligare :) då får man ju se alla vinklar och detaljer av outfiten.

Reply
Raikka

neeeej lägg upp en massa bilder! gillar att se hur du har på dig klädesplagg! du vet , lite inspiration :)

Reply
Fionna

I don’t get why people are complaining? This is your blog and your blog is about you so obviously you’ll post a lot of pictures of yourself. What did they come to your blog expecting? People are really weird and don’t make sense. I love all your photos, whether it’s these really great quality ones or your shittier quality ones, they’re all good. Just do you Kenza! Your blog is great xx

Reply
CMSF

I don’t mind the kazillion photos (because that’s what we’re here for, right?), but I do mind that you had a Q&A planned and you only did part 1. That comes across as arrogant, like showing off is more important than answering questions from fans. I wouldn’t feel this way if you didn’t title the post as “Q&A part 1”, now it feels like you just forgot to answer the rest of the questions because posting thousand pool pictures was more important. And while we’re on the subject of critique, I absolutely Can. Not. Stand. seeing you make a peace sign in every other freaking photo. It looks so freaking tacky!

Reply
Bella

Nej tvärt om, jag älskar när du lägger upp massor av bilder i ett och samma inlägg. Det visar mer att du lägger en sån tid och energi på bloggen och på oss dina läsare:) det blir mer intryck också på ett bra sätt så klart. Så fortsätt som du gör för det är helt amazing!

Reply
J.ström

Haters gonna hate.
Älskar att du lägger upp så många detaljrika med high standard bilder! Otroligt inspirerande och imponerande varje gång kenza. :)

Reply
Toja

Wtf? Don’t listen to such freaky comments! If people don’t like seeing many photos of you they shouldn’t visit your blog. I love what you do, you are my biggest Inspiration and I would like to See like 150 photos of you haha! Go Kenza!

Reply
Linnea

Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

Reply
Frida

Men vilken kommentar?
Det är en av anledningarna till att jag läser din blogg, dina sjukt snygga bilder, jag älskar bilder!
Tänker varje gång jag ser nya bilder här att “å det plagget vill jag ha, lr så vill jag ha mitt hår osv”
Men troll finns det gott om. Jag tycker du är en toksnygg förebild som verkar ha båda fötterna på jorden.

LYCKA TILL i fortsättningen och sluta inte posta dina fina bilder.

//MVH Frida.

Reply
Ellie

King Kenza!!!!! Du behöver inte ens förklara dig fortsätt bara göra din grej!!! dom som vet dom vet ;-))))

Reply
Lola

This is ridiculous, don’t even think about it Kenza! This is a lifestyle & fashion blog, I don’t understand how anyone could complain about too many photos. The more, the better! Sometimes you like a certain detail about an outfit or look (a piece of clothing, the hair or make up, etc) for whatever reason, and if there are more photos, there are more chances to have a better look at that certain detail. So keep doing as you have been, this is absurd :-O

Reply
Julia

jag har verkligen inget emot att du lägger upp så många bilder på dig sj.. du e fan assnygg!!!! puss o kram ;*

Reply
Maria

For me it’s not just outfit photos, it’s like shootings. So I love a lot of photos! :))

Reply
Fatima

Du ska inte ens behöva förklara dig själv. Vi klickar oss in på din blogg för att vi vill se ALLA dina fina bilder. Tycker dom att du lägger upp för många behöver dom inte läsa din blogg eller så kan dom bara scrolla ner haha. Så himla onödiga kommentarer, strunta i dom!

Reply
Hanna

Vafan, skit i dom som klagar. Vi är ju inne på din blogg för vi vill se dina grymma bilder (där tycker jag du levererar varje dag, även om det är en blandning med proffsbilder och mobilbilder. Det ser bra ut i bloggen!) och läsa om ditt liv.
Bloggen handlar ju om främst dig och dina kläder så varför skulle du INTE lägga upp mycket bilder? Det är typ det konstigaste klagomålet jag hör om.
Som sagt, skit i det och fortsätt lägga ut exakt så många bilder du själv vill i varje inlägg. De som tycker det är jobbigt får väl blunda när hen scrollar förbi de sista.
Kram!

Reply
Malin

Allvarligt, att folk ens orkar ta sig tid att reflektera över en sån sak och ens kommentera det.. Avundsjuka jävlar.. Du är grym Kenza. Du är där du är idag av en anledning så låt inte idioter till människor trycka ner dig. Go Kenza!

Reply
Jana

Dear Kenza!
I love your blog and specially the photos!
Please keep posting as much pics as you can, i’ll LOVEE them all!
You are a sweet, nice and humble girl, I can tell just by reading your posts… Let the haters hate, their hate will just make you even more successful!
Hugs!

Reply
Rachael

Kenza, I dont think you should be questioning this. we look on your blog everyday to see photos of you, where you are, what your wearing, who your wearing, where you’ve been & what your eating too. Personally I love looking at pictures of you and your clothes, where you take your photos, the buildings in the background, the colours & like you say the detail in the pictures – The more photos the better! If I didnt want to look at your photos I wouldn’t go on you Blog. If anything you take photos I would love to take but never do or can, plus my camera is crappy or that you have cute small croissant and fruit for breakfast in your photo and I eat the buffet – I would be taking pictures of that LOL!! Keep your pictures coming, your travel, your clothes EVERYTHING. I love you & your blog xx

Reply
Amanda

Jag gillar när det är många bilder! Det blir ju en liten story av varje outfit, och känslor som du vill förmedla. Jag förstår precis hur du tänker :) Sen att inte vissa människor kan låta bli att tänka negativt jämt är en annan sak… Tror majoriteten av oss gillar dina outfit-inlägg och tar in all inspiration!

Reply
nina

Lägg upp en miljon bilder om du så vill!!! Man kan ju inte få alla detaljer på fyra bilder.. Det är ju detaljerna som äf det roliga :)

Reply
f

Altså vilket Sverige är du i ? Det verkar vara sol och varmt hos dig hela tiden haha

Reply
Rebecka

But jeez… You should post just as many pictures as you like! To me, it seems like the more pictures you post, the more you like the outfit? I understand it must be damn hard, especially since your blog relies on happy readers, but you can’t please everyone no matter how hard you try. I read the comments and honestly, I believe most of them was written just to be annoying and a try to “put you in the corner”. This cascade of pictures is what makes you really unique to other fashion bloggers and I (amongst many others I assume) absolutely love it! Keep up the good work! Greetings from a med student in Linköping :)

Reply
Jessica

Äsch! Tycker om att du lägger upp så många bilder. Tycker både du, outfitsen och själva bilderna är skitsnygga! Keep going, kram.

Reply
Olga

Hi Kenza
I totally agree with you
Every photo is UNIQUE :)

Keep pushing ;-)!!!

Xo xo
Olga

Reply
Adele

It’s your blog so you should post as many pics as you like right? Also, there’s always people who don’t like anything/something others do and there’s always people who like it so better stick to what you like yourself because this blog is about your style! :-)

Reply
Eva

Hii Kenza

Ifor me you don’t post to mant pictures.
I really like it that you post a lot of photos, then you can see all the details.

Eva xx

Reply
linda

Du behöver inte vara så svensson, våga stå upp för att du är snygg (det märks att du vet det man har inte sådan confidence annars och det är bra) och bara skit i alla som är avundsjuka på det. Du lever på ditt utseende så stå upp för det :)

Reply
kahina

Even if you think you are freaking pretty that you want to post millions of picture you SHOULD! There is nothing wrong about feeling good by yourself. You are pretty, for sure, I would even say georgous, but more important you are feeling good about yourself and it is reflecting on you which is not bad at all!! Keep posting tons of pictures about you! Xx

Reply
Jessica

Skulle inte du kunna göra ett inlägg om hur man når sina mål och drömmar? Du har lyckats så himla bra men skriver väldigt lite om dina entreprenöriella framgångar. Hur har du gått tillväga för att bygga upp en så stor och stark plattform (bloggen), ett eget klädmärke osv? Jag vet att du har nämnt att mycket kom ifrån din stora blogg, men det måste ändå finnas vissa saker i just Dig som gör att just Du blivit så framgångsrik.
Vore grymt med lite tips! Stor kram

Reply
Lena

Haha keep bombing us with the photos! :P lol ridiculous comments that you should tone down with them x)
Cool outfit though!

Reply
Vanity

I love your photo’s so much, true inspiration! The more the merrier, so keep it up.
xoxo from The Netherlands

Reply
JessiJ

haha men gud, skit i dem. Haters hela bunten. Älskar när du bombaderar med bilder som nu. Mycket inspo och från olika vinklar. Och tycker det är helt sjukt att säga ”kom ner på jorden” ? Är det så himla fel att älska sig själv och vara bekväm i sig själv? Nej det är jävligt sexigt med kvinnor som har självförtroende. Eller människor i sig. Bästa bloggen. Puss på dig

Reply
Claudia Liv

Yeeez, people are so busy with your life.. You’re gorgeous and I love seeing all 13 pictures, less or more pictures – I enjoy it! Because they’re all freaking great! So post as many as you want to, it’s YOUR blog. In reality, they’re just jealous. You’re beautiful. THE END!

http://silverblonde.dk

Reply
branx

Hahah …so funny how some people can be so jealous that they don’t even realize being ridiculous in commenting stupid stuff!!! I like your posts being short in pictures as well as in lots!! :) <3 you look beautiful!

Reply
Lina-Maria

That is difficult topic! I think we are living times when (some kind of) narcissism is very high up there and it’s all about “me, me, me”. I can tell, that if I’m looking for a new instragram account to follow, I check if the account is full of selfies. If yes, I don’t wanna follow, even though it would be the most beautiful and inspiring person in the world. If one really has a need of photograph, like every day, why to photograph oneself? Are YOU the most beautiful thing in the world? I don’t think so. The world itself is such a beautiful place.
These people’s, who are taking selfies the whole time, their world seems soooo small when they cannot see further than their own face in the mirror.

(my point of view!)

BUT like in this case, when You Kenza, are having a style blog. This is about your style and life. So how could you do this without posting too many pictures of yourself and not look like a selflover? Should you cut your head off of the pictures? :D I don’t know.
Once I was blogging too and actually one of the reasons why I quit was because I got so fed up with posting things just about me. I felt like I wanted to give something more, but I didn’t know how. So I quit.

How about you Kenza? Is it sometimes frustrating to post pictures of just yourself? You have made a brand of youself, so can you then look at you and your pictures more objectively or something?

I think this is an interesting subject! :D

Reply
Rebecca

Har faktiskt också tänkt på att det känns alldeles för tjockt och överväldigande med bilder i inläggen ibland. Förstår att du vill kompensera “kassa mobilbilder” (som faktiskt kan vara riktigt härliga) men det skulle räcka med ett inlägg med några(!) bra bilder. Bilderna blir så upprepande och jag hinner typ bli irriterad “för kommer inte texten snart? Har sett samma sak i alla bilder nu!!!”. Så känns det i alla fall. Menar inget illa :)

Reply
Sophie

Oh for christsakes, it’s your blog – do what you want gorgeous. Love visiting here, never post a comment, but don’t have time for negative nancies. Keep doing you! xx

Reply
Lina

Jag har också ibland tänkt på att du lägger upp för många bilder ibland men sen tänker jag att du gör det för vår skull. Du vill visa oss läsare vad du gör och inspirera oss och det uppskattar jag iallafall. Jag tycker verkligen att det är lågt att skriva så. Strunta i de elaka kommentarerna och fortsätt som du gör <3

Reply
Sofia

Varför skulle du inte få lägga upp 1000 bilder på dig själv för att du tycker att du tycker att du är så jäkla snygg? Alla borde tycka att de själva är jäkligt snygga

Reply
emilie

I just want to say, that I don’t think it’s too many photos, and I hope you wont change that. Even though it’s the same outfit, the pictures are very diffrent. And by the way, if I looked like you, I would “find myself so freaking pretty” ;-)

Reply
Sasha

The only thing I hate about you posting so much photos, is because my crappy internet connection takes so damn long to load them haha :D But anyway I love your photos if you have 50 amazing shots I totally get it that you can’t choose!
xx
SASHA

Reply
Samieze

I totally understand your reason for posting so many pictures and I really enjoy to look at them. I don’t see a point in limiting the number of pretty outfitpics in a post. I also love this look, especially the sweater which I also have and love <3
best wishes
Samieze
http://samieze.com

Reply
Hanna

Håller inte alls med om att det blir för många bilder på dig/din outfit. Tvärtom! Jag kan inte få nog av dem och vill bara se mer(!!!)
Strunta i pessimistiska och avundsjuka personer, och lägg ut så många bilder som du vill!

Reply
Jasmine

Oh my lord! What is wrong with people? What do they want; a fashion blog where you only post pictures from the clothes? Just clothes, accessories and shoes lying on the floor? Post as many photos as you want to! You are freacking beautiful, from inside to outside, don’t let people bother you. I bet they’re jealous! You are the best, girl! Beautiful, simply, lovely, and so not level-headed, besides the success you have, you still have your feet on the ground, and that’s the most beautiful thing about you. I’ll support you no matter what. Much love!! xx

Reply
Alma

Gud vad småsint av folk att lägga sånna kommentarer. Jag älskar när du lägger upp massa bilder! Det är väldigt härligt att kolla igenom, som en mini look-book nästan, så fortsätt precis så som du gör

btw, du är så jävla snygg så du har all anledning till att bomba på med bilder

Reply
sallida

Dear Kenza I have been follow you since a long time ( I think you notice) and exactly what I love about your blog is exactly the high quality photos you have; you look always stunning and the pictures are amazing, I think you are a dammed smart woman, with a great blog and a beautiful clothing line!, and I believe… a lot of girls would give everything to be where you are… but I am sure you are where you are because you work hard for it… so the rest of the people instead of criticise your, they should start to do something out of their life…

Please keep posting all the picture you want!! i love them…

http://lemontrend.com

Reply
Azyyati Elias

Please post more photos because I really love to see it. Ignore all the comments hate, anyway this is your blog and you can do anything about it. If there is someone who doesn’t like it, she/he can leave from your blog. You got more readers behind hahaha

Love youu :)

Reply
Ana

Jag älskar också bilder och att ha på mig själv en bild säger mer än tusen ord. Så lägg upp hur många du vill och skit i vad andra tycker och säger…. jag tycker att du har fina bilder på dig själv :)

Reply
Julia

Nej, Kenza, du ska verkligen inte behöva lägga upp färre bilder på dig själv. ÄLSKAR outfitbilderna du tar med Madde, de känns alltid så proffesionella, lite editorial över det hela. Jag blir så glad varje gång du har lagt upp nya. Strunta i om någon stör sig på att du kan lägga upp 20 bider på dig själv och se toksnygg ut på varenda en! Keep’em coming <3

Reply
Elisabeth

Jag tycker om att det kommer bildbomber med jämna mellanrum. Man får en ordentlig blick av outfitten från alla håll och så är det ju trevligt med mycket bilder. De som inte håller med kan ju ta sig i rumpan ;D

Reply
Mona

Din blogg, dina val! Hur svårt ska det vara för småsinta människor att förstå det? Du är grym och har en fantastisk blogg, fortsätt med vad du gör! ❤️❤️

Reply
Clara

Lägg upp så många bilder du vill! Det är väl din blogg eller? Tycker vi läsare är bortskämda med så många o bra bilder :)

Reply
Dina

You look good!
And those comments are crazy, I visit your blog to see your pictures/outfits, so the more photos the better :)

Reply
Agnes

Tycker inte det spelar någon roll om du gillar bilden i sig eller bara tycker att du är jävligt snygg, vill du lägga upp många bilder ska du väl få göra det! Är man nöjd med hur man såg ut en dag är det ju klart att man vill dela med sig!

Reply
Jennifer

Jag som många andra, älskar och beundrar varenda bild du lägger upp! det är en sak som jag älskar med din blogg, att scrolla igenom dina otroligt vackra bilder! få inspiration av både olika klädstilar, men också av livet ifrån ditt perspektiv! Fantastiskt.

Reply
Stolt Finne

Välkommen till landet Sverige. Du ska helst inte vara stolt och nöjd över dig själv och absolut inte lyckas! O fan ta dig om du det minsta tycker bra om dig själv och känner dig snygg! Ja då jävlar blir de liv i luckan. Du ska helst bara “komma ner på jorden”
Och smälta in med alla andra mjölkansikten här i Sverige. Inte sticka ut och helst ska du ha dålig självkänsla. Då är
Du ödmjuk i svenskens ögon. Haha fyfan: stå på dig Kenza!
O lägg ut så många bilder du än behagar att lägga ut för du är dundersnygg på dem alla och det sticker i svenskens ögon. Puss

Reply
Jensku

fattar inte alls varför någon skulle tycka så? avundsjuka kanske. ju fler bilder desto bättre! :)

Reply
Amanda

Hi Kenza,
And if it’s about you finding yourself freaking beautiful?! What’s the problem? You really are!! The blog is yours!! And you can do what you want!! I love the way you share your life with us!!

Kisses

Reply
L

Nu är ju detta ett “gammalt” inlägg, men jag bara måste svara ändå! Vad spelar det för roll om du lägger upp 1,2 eller 25 bilder på dig själv? DU bestämmer, din blogg, dina bilder, dina val. Kör på! :D du är inspirerande!

Reply
Khadija

Props to Madde!!! Those people should be proud of her and happy they get good quality pictures and not some crap. You can post hundreds of pictures in one post and people should not complain! With that being said, you look so cool with this hairstyle :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*