• header

30 THINGS

KenzaZouiten_scuba_c-1

Önskat av er, 30 saker ni (kanske) inte visste om mig:

– Jag är mörkrädd. Det sitter i från när jag var liten då jag sov med nattlampa tills jag var typ 14. Tycker fortfarande att det är jobbigt att t.e.x gå på toa mitt i natten. Råkar jag titta in i vardagsrummet ser jag saker, haha.

– Jag hatar hela den här träningshetsen och jag hatar att jag låter den påverka mig. Träna är sjukt tråkigt och det finns roligare saker att lägga den tiden på. Som typ att äta chokladbollar. Men så mår man ju bättre av att röra på sig såklart, men orkar inte med hetsen.

– Jag tycker det är sjukt jobbigt när folk stirrar och undviker därför att t.ex. åka tunnelbana.

– Jag är sämst på att ta hand om min bil. Repor, smuts, paj AC, gamla tejprester från när någon smashade rutan…..

– Jag älskar att titta på film (helst sci-fi) och drömma mig bort.

– Min favoritglass är Magnum White.

– Jag har världens gummihud på magen. Kan dra ut skinnet typ 7 cm haha. Antingen så är det asbra för jag kommer förmodligen inte få en enda bristning när jag blir gravid, men sen tror jag även att magen lär hänga som en slapp skinnpåse när ungen kommit ut.

– Jag vill ha 3 barn.

– Jag hatar när folk säger åt mig vad jag ska göra. Är extremt envis och vill göra allt på mitt sätt. Tur att jag är min egen chef!

– Att sova är typ det bästa jag vet och att kliva upp ur sängen på morgonen är lika kämpigt varenda jäkla dag. Snoozar alltid i minst en halvtimme.

– Sydamerika är den enda världsdel jag inte besökt och jag vill verkligen till Mexiko, Brasilien och Kuba. (edit: dags att plugga geografi igen tydligen……….)

– Jag äter väldigt små portioner och klagar sen på att jag är hungrig igen efter en timme. Då åker godispåsen fram..

– Jag har alltid velat ha en husvagn/husbil. Haha. Kanske inte riktigt mitt liv nu, men när jag blir pensionär kanske!

– Jag blir alltid så sjukt bakis, även om jag dricker minst av alla så är jag den som ligger och DÖR dagen efter.

– Jag älskar mina långa ben.

– Men jag ogillar att mina tuttar blir mindre och hängigare för varje år som går. Vad händer???

– Jag hatar att bråka, Aleks med så det enda vi tjafsar om någon gång i månaden är städning eller tidsbrist.

– När jag var liten firade vi alltid min namnsdag som Karin (eftersom att Kenza inte har någon namnsdag och jag så gärna ville ha en).

– Pasta är det godaste jag vet. Därför utsätter jag min mage för det trots att jag får ont och svullnar upp som en ballong.

– Man kan tro att jag lägger mest pengar på kläder men nej, det är MAT. Älskar att äta ute, älskar att köpa take away, älskar att bjuda vänner på middag.

– Innan jag skaffade tandställning så hatade jag mina tänder. Jag hade framförallt en framtand som var helt sne och jag minns hur jag brukade försöka “vrida tillbaka” den. Haha som att det skulle gå…

– När jag var typ 13 och hatade allt och alla så svor jag på att jag skulle ta livet av mig innan jag blev 30 för att jag inte ville vara “gammal och tråkig”?

– I sexan hade jag ett bråk med min lärare om Satanism (jag ansåg mig tydligen vara satanist då) som hon påstod var djävulsdyrkan. Då satte jag ihop en liten pdf, skrev ut och slängde på hennes skrivbord och bad henne läsa på. Kenza 12 år. Helt normalt!

– Jag är extremt kissnödig just nu haha. Men vill bara skriva klart detta så jag kan åka hem! ;P

– Vår pappa hatade hur jag och min syster såg ut när vi var tonåringar (och sa det gärna till oss), så vi brukade gå förbi hans butik på Drottninggatan med våra trasiga nätstrumpbyxor och kängor, vitmålade i ansiktet med kajal ner för kinderna, bara för att jävlas.

– När jag var liten snattade jag mycket. Aldrig något dyrt utan bara godis & sånt. Detta efter att vi hade länsat varenda papperskorg på pantburkar och inte såg något annat alternativ haha.

– Jag hatar folk som skryter på Facebook. Man ba om du vill tala om något för dina vänner, ring dem.

– Samtidigt som jag och Aleks började dejta hade jag en fling med en man som var mycket mycket äldre än jag. Jag valde mellan att lära känna honom bättre, eller att lära känna Aleks bättre. Idag är han gift och har barn. Tänk om det hade varit jag?! Haha!

– Jag är väldigt blödig av mig och gråter lätt till filmer eller sånt jag tycker är väldigt fint. Har ni sett Hope for Paw’s videos där de räddar hemlösa skadade hundar? Herregud vad jag gråter till dem.

– Den här listan tog mig 1.5 timme att skriva ihop. I’m out! ;P

As requested, 30 things you didn’t know about me:

– I’m afraid of the dark. It’s from when I was a kid and slept with the light on til I was like 14. I still think it’s scary to like go to the bathroom in the middle of the night, cause if I look in to the living room I see things, haha.

– I hate this whole crazy workout trend and I hate that I let it affect me. Working out is boring and there’s a lot of fun things you can do instead. Like eating chocolate balls. But then excersising makes you feel better, but I hate that it has become a must.

– I don’t like it when people stare and therefore I avoid stuff like taking the subway etc.

– I’m really bad at taking car of my car. Scratches, dirt, broken AC…

– I love watching movies (especially sci-fi) and dream myself away.

– My favorite icecream is Magnum White.

– I have such a rubber skin on my stomach. I can pull the skin out like 7 cm haha. It’s either a good thing cause I probably won’t get any burst when I’m pregnant, but I also think my stomach will be like a sagging leather pouch when the kid is out.

– I want 3 kids.

– I hate when people are telling me what to do. I’m extremely stubborn and I want to do everything my way. Thank God I’m my own boss!

– I love sleeping, it’s the best thing I know and getting up in the morning is always so damn hard. I always snooze for like half an hour.

– South America is the only continent I’ve never visited and I really want to go to Brazil, Mexico and Cuba.

– I eat very small portions and then one hour later I complain about being hungry again. So I bring out the candy.

– I’ve always wanted a caravan car. Haha. Maybe it’s not my life now, but when I retire maybe!

– I always get the worst hangovers even though I don’t drink as much as my friends. Still I’m the one who’s DEAD the day after.

– I love my long legs.

– But I hate that my boobs keeps getting smaller and more saggy for every year that passes. What’s happenin??

– I hate fighting, Aleks too so the only thing we fight about maybe once a month is cleaning or the lack of time.

– When I was a kid we always celebrated my name day as Karin (since there’s no day for Kenza and I really wanted one).

– Pasta is the best thing I know. That’s why I keep eating it even though it hurts my stomach and I get swollen like a balloon.

– You might think I spend most of my money on clothes but no, it’s FOOD. I love eating out, I love take out, I love taking my friends out for dinner.

– Before I had bracers I hated my teeth. I had one front tooth that was all twisted and I remember how I tried to “pull it back”. Haha. Like that would help..

– When I was 13 and hated everything and everyone, I swore that I was gonna kill myself before I turned 30 cause I didn’t want to become “old and boring”?

– In sixth grade I had a fight with my teacher about Satanism (apparently I considered myself as a satanist back then) because she claimed it was about devil worship. So I put together a small pdf, printed it and threw it on her desk and told her to study it. Kenza 12 years old. Completely normal!

– I really need to pee right now, but I want to finish this so that I can go home. ;P

– Out father hated how me and my sister looked like when we were teenagers (and he always told us that), so we used to walk pass his shop with our broken tights and dr martens, white-painted face with eyeliner down our cheeks, just to mess with him.

– I used to steal things when I was a kid. Never anything expensive, more candy and stuff. That was after we had empty every single trash can from PET bottles and we saw no other options haha.

– I hate when people brag on Facebook. I mean if you want to tell your friends something, call them.

– When Aleks and I met, I had a flirt with a man who very much older than me. I chose between getting to know him better, or getting to know Aleks. Today he’s married and has a child. What if it had been me? Haha!

– I’m a very sensitive person and I cry easily to movies or when I think something is beautiful. Have you seen the videos of Hope of Paw’s when they rescure homeless dogs? God it makes me cry so much.

– This list took me 2 (!) hours to write and translate. I’m out! ;P

98 Comments

Carmen

Hey! I’m from Mexico and I was so happy to read that you would like to visit my country. You are more than welcome!
Kisses <3

Reply
Sarah

Thank you so much for taking the effort to translate, I’m from Belgium and I’m glad that I can follow your blog better :D

Thank you

Reply
Sarah

1st comment ever on your blog. I just LOVE this. Especially n°2 and the one where you say you hate fighting! I always sensed you were so cool and natural (while being incredibly beautiful and stylish ;)) but all of these things prove it. So different from all of the other bloggers this is great. Keep up the good work and I hope one day I’ll meet you in Paris – I’m sure you must be very fun to be around ;)
Bisous!

Reply
HL

Älskar hur äkta och personlig du är. Du är verkligen en sån person som förtjänar varenda liten grej du har fått. Jag som inte känner dig eller aldrig ens träffat dig får liksom en tår i ögat ibland när jag läser om hur bra det går för dig. Blir på något sätt så stolt. Världens bästa bloggare är du Kenza

Reply
Lisa

Bästa inlägget på länge! Älskar att få lära känna dig lite mer och läsa om annat än bara outfits och perfekt yta. You rock!!

Reply
Sara

I really enjoyed reading this :) It is funny how in some ways you are a lot like me haha :P you should make another post like this. Kisses from Slovenia

P.S. I hope you didnt pee your pants hehe :P

Reply
Roberta

“I’m a very sensitive person and I cry easily to movies or when I think something is beautiful.” Haha, me too sweetie :)

Reply
Sandra Jawad

Hej Kenza!!
Kul att få läsa mer om dig :)
Läste i svaren på frågestunden del 2 att Barcelona är ditt favorit resemål :D Det är nämligen så att jag kommer åka dit om cirkus en vecka och jag vet verkligen ingenting om Barcelona. Vad vet du? Kan du göra en liten Barcelona guide på din blogg i veckan? Om t.ex. bästa shoppingställe, bästa strand, bästa matställena, bästa klubbarna, om det finns något gym som verkar coolt, saker man inte ska missa i Barcelona osv. vore hur kul som helst att få tips från dig :)
Kram!! Du gör verkligen ett toppen bra jobb!

Reply
Hedvig

Så kul att veta mer om dig! Blir dock nyfiken på hur mycket äldre mannen var?? Jag dejtar en kille som är 9 år äldre men tycker inte det är så mycket egentligen :) (han är 30 och jag 21)

Reply
Kamara H

I really love how open and honest you are on your blog. It actually makes me feel like I know the type of (wonderful) person you really are! Thanks for being like this, it really encourages me to do the same and be more open (which is hard to do :P).

Reply
Vivi

Really love this post!! So great to get to know you. I love how much effort you put in your blog.
Your blog is sooo good and you are really sweet, keep up the good job!!!
XXX

Reply
Ebba

Vilken underbar lista! Sånt här är sjukt kul att du delar med dig av!! Stor kram på dig fina du! <3

Reply
Linnea

Jag gillar dina senaste inlägg som är lite mer personliga så att man lär känna dig lite mer, att det inte bara är bilder på din ootd eller vad du har gjort på dagen även om det också är bra❤️

Reply
nejja

hahaha gud va lika vi var när vi var små känner jag! brukade också säga att jag inte skulle bli äldre än 30 för då kändes de som att man blev old as fuck, och nu är det bara 10 år tills jag är det, och det är typ ingenting.. haha xD

Reply
Clara

Jättebra inlägg, älskar när du är lite personligare, även om jag fattar totalt varför du kanske inte är det så ofta. Kramis!

Reply
Kizzy

Mexiko och Kuba ligger inte i Sydamerika men jag kan rekommendera de båda starkt! Otroligt vackra länder med väldigt härlig och trevliga människor! Disfruta!!!

Reply
Monika

Thanks for sharing all of that! I think about what would happen if I did other things and made other choices too. You could’ve ended up with a kid if you chose to not get to know your guy. Life is so funny like that.

-M
http://www.violetroots.com

Reply
Linnea

Så kul! Gör gärna fler liknade inlägg. I vissa av punkterna känner jag igen mig i. Gråter till exempel jättelätt till film :)

Reply
Khadija

My parents also hate how I look. (Moroccan parents be like …) But anyway, I should try to dress the way I really want. They would kill me. You could say that how I dress now is a compromise between my standards and theirs :(

Reply
Arw

Känner igen mig vad gäller det där att äta små portioner. Jag är mer en snackare eller fika person så vill trots att jag älskar mat alltid spara plats i lilla magen till nötter, ostar, mörk choklad eller någon glutenfri fika.. cheesecake på mandel botten är to die for (ja du hör ju själv)

Reply
karolina

Så härligt och höra lite mer personliga och mänskliga saker om dig än enbart ytliga bilder (vilket jag självklart också gillar men härligt med variation!). Då känner man sig själv mer som en människa. Kände helt plötsligt igen mig i en del du tog upp här bla om kroppshetsen och att det är jobbigt när folk stirrar på en!

Reply
Gabi

ohmygod, after this post I love you even more :D you are so down-to-earth it’s amazing ! I totally agree with your opinion on the workout trend, I hate working out, eating pizza is the way to go!

Reply
mickan

jag är också sjukt trött på träningshesten, det är så tjatigt och det får bara tjejer att må sämre och hata hur dom ser ut. :P

Reply
Karolina

Jättekul att läsa såna här listor, känns som att man lär känna dig lite bättre :) är också så fed up med träningshetsen just nu… Försöker att bara träna för min egen skull och verkligen ignorera all hets runtom, men det är svårt!

Reply
besser

du kommer säkert få 100 kommentarer om detta men Mexico ligger i Nordamerika och cuba i Karibien:)) förlåt men va tvungen (lärde mig det om Mexico för typ ett halvår sen)

Reply
Xeniya

I have read all that with a big-big smile)) So much new) I love that you can easily tell about such things which I couldn`t imagine about you:D thanks for funny information!

Reply
Linn

Testa majspasta! Det smakar enligt mig precis som vanlig pasta om inte godare. Det är heller inte dyrt, brukar finnas i de glutenfria delarna av mataffärer. Inte som bönpasta (tycker inte om det) utan den är så så god.

Reply
HH

ICAs glutefria spagetti smakar som vanlig, ingen jag har bjudit på den har märkt nån skillnad. Och magen håller sig lugn:)

Reply
Sara

Vilket roligt inlägg! Vill också åka till Sydamerika, det är den världsdel jag helst vill besöka. Fast Mexiko ligger ju i Nordamerika ;-)

Reply
Selma

Hej Kenza!
Nu när du har haft en Q&A kom jag på en sak. De är ju ganska många som frågar om din uppväxt osv. Men de är ju bara lite grejer här och där, men om du skulle skriva typ en bok eller något tror jag att väldigt många skulle vilja läsa den. De kanske skulle kunna vara typ ett steg närmare att ( absolut inte förlåta!!!!!) men att “gå vidare” eller vad man ska säga.
Nu när jag läser igenom detta låter de vääälldddigt konstigt, men jag tror du förstår vad jag menar..
Kram❤

Reply
Anna Jansson

Haha, jag fastnade verkligen för nummer 2:
“Jag hatar hela den här träningshetsen och jag hatar att jag låter den påverka mig. Träna är sjukt tråkigt och det finns roligare saker att lägga den tiden på. Som typ att äta chokladbollar. Men så mår man ju bättre av att röra på sig såklart, men orkar inte med hetsen.”

Jag håller med om att träningshetsen och hälsohetsen har gått över styr… Det blir inte roligt när det ska spåra på det här sättet…
Själv älskar jag att träna och har väl alltid gjort det, men det är så trist att det har blivit sådan hets… Att det man inte gör det för att det är roligt, utan för att det är ett måste – det är synd..

Jag skriver en del om just det här i min blogg och jag har även gjort ett videoinlägg med lite tips på sommarträning i min blogg
– För de som är intresserade.
Kika gärna in: http://nolimits.myshowroom.se/2015/07/18/video-tips-pa-traning-i-sommar/

Reply
Luisa

I absolutely loved this post! I thought for some time you seem to be a bit ‘farther away’ from your followers but this post just reminded me why I keep following you for years and years now :) And don’t take this in a negative way, please, it’s just that you’re obviously stunning and I love your style and so on but your personality seems sooo awesome and that’s what makes it fun to read your post and not only look at the gorgeous pictures and this really shined out again in this post :)))

Reply
siilid

Hahah, I love that you went through a rebel period in your early teens (so did I!). Do you have any pictures of young punk Kenza? :D :D

Reply
Tinis - roligt och sorgligt på samma gång (mest roligt, typ)

Hej!

Vet! Mina tuttar blir också hängigare för varje dag. MEN varje gång jag tänker på det så brukar jag se idealet framför mig och tänka “BUUUUT CAN YO BODY DO THIS???!!! (*viker in tshirten under tuttarna så det ser ut som en magtröja*).

Det jag ville säga med det här är att det säkert är askul att ha fasta och snygga tuttar men när man inte har det kan man göra en magtröja superlätt pga att man kan vika in tshirten under tuttarna (om man vill).

Sedan kan man ju alltid “inte klaraa penn-testet” och ha penna under tuttarna utan att den faller till marken.

Oklart vad man kan göra med dessa egenskaper, men en dag kanske det kommer till användning.

Ville bara säga det.

Pusshej! Tina

Reply
Magdalena

Oh Kenza, awesome list! :D I love your long legs too! :) And so funny is yours eating candies after a meal :)

Reply
Estefania

Hi kenza
I love your blog, and how approachable you are. The only thing is that south America is not a continent, is a part of a continent. So, if you already went to new York, you already have been in America, more specifically north America. They’re one continent. Also, Cuba is from the Caribbean ,no south America. Mexico is north America. Is only FYI.

Love,

Reply
Malin

Tyckte jag hade hängiga tuttar…

Sen blev jag gravid och ammade i 10 månader. Tuttarna var mega-bomber, men inte på ett kul sätt utan mer på ett – de gör ont, oj jag läcker mjölk sätt.

Sen slutade jag amma.

Nu vet jag på riktigt vad hängiga bröst är :O

Reply
Anna JH

Hej Kenza!

Jag brukar inte kommentera, även om jag följer din blogg dagligen. Gjort det en gång innan, på ett inlägg som berörde mig ang din pappa, jag kan relatera om vi säger så. Ville iaf säga att jag tror du berört mig igen med denna, haha, det finns så mycket jag kan relatera till även om det bara är små saker och det gör din blogg så mycket roligare att läsa. Innan tyckte jag att det var jobbigt att kolla på din blogg, jag menar, jag har inte direkt råd till alla fab saker du har och det blir det svårt att få det personligt. Men detta gjorde det mycket bättre och jag gillar dig och din blogg mycket mer. Ville bara dela med mig av det :)

Ha det bäst! ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

Reply
Anna

Antarktis är ju också en världsdel, när var du där och vart var du? Älskar din blogg <3

Reply
Ana

Det här med att du haft en fling med en äldre man. Kommer ihåg att Katrin Zytomierska sa i vakna med the voice, att du dejtade Marie Serneholt ex Rami Yacoub som är mycket äldre dig. Är det han du syftar på? :

Reply
Katja

Hahaha, great post I am planning to do something simular!

I totally get your about the teeth! Braces rocks! <3

Reply
Andrine

Love your blog:) I am from norway and i read the entire list in swedish, because i didnt see that you wrote it in english haha

Reply
Therese

Kenza! Det känns som att jag skrivit hela listan för detta är på pricken jag! Sjukt! Tack för att du delar med dig av dig själv! Kramar

Reply
La

Första gången jag ser en mänsklig människa bakom bloggen . Där livet nt bara kretsar runt kläder och smink. ALLtid trott du är ytlig, för det kändes alltid som det är budskapet me din blogg. Fokus på kropp kläder – alltid ytliga saker.
Men detta var helt annorlunda .. Så fint, så mänskligt. Så .. En helt annan djup människa. Allt annat än ytlig. Allt från snatteri till kaxig liten unge ! Så jävla fint. Så lätt att vara fördomsfull .. Kram

Reply
Ines

Ta inte livet av dig Kenza Zouiten !!! Ta inte ditt liv Kena Zouiten !!! Begå inte självmord Kenza Zouiten !!! Ta inte självmord Kenza Zouiten !!!! Döda inte dig själv Kenza Zouiten !!! Du är värd att leva Kenza Zouiten !!!

Reply
Sara

lol om du va tsm med Kanye nu istället för Kim :o Du och Alex passar dock mkt bättre, ni är goals :) kram

Reply
Hanna

Så roligt inlägg! Trots att jag har läst din blogg i ca 6 år, längtar jag fortfarande efter nya inlägg. Tycker mer och mer om dig. Puss.

Reply
Nord, centralt, syd

Ni som har kommenterat om att Kuba och Mexiko ligger i Nordamr. Man brukar oftast säga att det ligger i CENTRALamerika. Något de själva säger!

Reply
Clara

I just thought about “Kenza and Tyra show” the other day! Are you still friends with her? Such good times back then!

Reply
Zoë Backhouse

LOL ! I love that you threw a printed pfd document about satanism on your teacher’s desk ! In school people would always report me to prayer groups because I pretty much dressed the same as you ! Haha, love you even more now :)

xoxo

Reply
ame

Vet du att du kan skänka
pengar till Hope of Paws så dem
kan fortsätta rädda hundar? Jag brukar skänka! :)

Reply
Jossan

Superbra inlägg!!! Älskar det att du vågar vara så personlig och inte alls så ytlig som de flesta andra modebloggare är! Jag tror det är nyckeln till att din blogg är så känd. Mera såna här inlägg!! Du är bäst :)

Reply
Jamila

I’ve never commented before, but this post made me to do that. I think you should do it often, to know you better as a person that’s really interesting!

Reply
Erika

Hej, du skrev att du älskade dina långa ben. Jag har vääldigt långa ben och det är ett av mina största kroppskomplex… Därför undrar jag ved för längd du brukar ta i jeans och sånt. Du gav mig inspiration till att gilla mina långa ben lite mer eftersom du är en så stor förebild. puss <3

Reply
Alex

I pretty much have the exact same body as you and I am also insecure about my smaller chest. But seeing how GORGEOUS you are really makes me feel better and embrace what I do have :) I love how down to earth you are! xo

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*