• header

LAST NIGHT

KenzaZouiten_night-2 KenzaZouiten_night-4 KenzaZouiten_night-5 KenzaZouiten_night-3 KenzaZouiten_night-1

Playsuit from Chicy.se // YSL bag // Jennie-Ellen shoes // earrings from H&M

Igårkväll var vi ute och käkade paella! Då såg jag ut såhär. :-) Blev fett besviken på paellan dock, jag och Shiva käkade där för ett år sedan och DOG för deras paella. Men något hade ändrats, den var grön istället för sådär härligt gul, helt vattnig och musslorna smakade hästskit haha. Nej, det var ingen höjdare! Hoppas på bättre middag ikväll.

// Last night we were out and ate paella! And I looked like this. :-) I was so disappointed of the paella though, Shiva and I ate there a year ago and we DIED cause their paella was so good. But something had changed, it was green instead of yellow, it was all watery and the clams tasted like horse shit haha. No, it was not good at all! Hoping for a better dinner tonight.

64 Comments

Maria

Vem är din hemliga älskare som du är i Barcelona med? du nämner ju inte alls vem du reser med och inte heller någon bild med dennna hemliga person….jag hoppas ni har det mysigt och skönt ;)

Reply
Johanna

Hej!

Jag är en femtonårig tjej som läse din blogg varje dag. Jag älskar mode och skulle vilja starta mitt eget företag med mode och inredning när jag blir stor. Nu ska jag börja gymnasiet och har valt humanistiska med språkinriktning så att jag ska kunna åka runt i världen och jobba både i Sverige och utomlands :)
Du är iallafall en stor inspiration för mig, och det skulle betyda allt ifall du kunde ge mig några tips. Hur startar man ett eget företag och vad är det som gör att dolk vill köpa just dina produkter? Vilken linje gick du på gymnasiet och behöver man någon särskild utbildning för att driva sitt eget företag?
Jag tror att många skulle uppskatta ett inlägg om sådana saker och hur du tog dig dit du är idag. Love you <3

Reply
elin

Bästa Paellan finns på ett ställe på stranden strax utanför stan – Badalona! Kolla in här: http://elinsparis.spotlife.se/2014/08/12/badalona/ SÅ värt att ta tåget dit en eftermiddag!!!!!!!!!! Om ni har tid måste ni åka ut till Sitges också (http://elinsparis.spotlife.se/2014/08/20/sitges/), fantastiskt vacker liten färgglad by utanför stan. I stan har La Bombeta (http://elinsparis.spotlife.se/2014/08/13/la-bombeta/) nere vid barceloneta världens bästa tapas!! Ha så kuuuuuul!

Reply
Pauline

I’m so in love with this YSL bag, just an amazing stuff.
You look gorgeous.. like always I think
Lots of love x
Pau

Reply
Linnea

Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

Reply
Stina Haglundh

Hej Kenza! Älskar verkligen din blogg och du är min absoluta favoritbloggerska och stora idol. Ville bara säga det, hoppas du har det bra i Barcelona! Kram <3

Reply
Cecilia Sjölin

Hej! Måste tipsa om en fantastisk restaurang i Barcelona som heter “Pla”, sök upp den på Tripadvisor! Ligger i en gränd så man kan behöva gå efter mobilen men det är så värt det, genuint fin mat och personal! Vi gick dit två kvällar i rad. Ligger i de Gotiska kvarteren! Njut av Barca!

Reply
Olesya

As long as you search for the perfect paella in Barcelona, you’ll always get a plate for tourists. The real paella should be eaten in Valencia, the city where it is born. Next time just go for something else, like the traditional tapas and you won’t risk to eat some kind of “green” food that will make you look green in the face too lol Enjoy my city darling! Ps. despite the bad food you look so pretty! Have the same playsuit and you rock it!
Olesya

Reply
Pau-Ella

Tråkigt med dålig mat. Jag fick precis veta om dig efter mina 13 år i Sverige, Hahaha. Vill bara gratulera dig för din entreprenörsskap och den livsglädje du strålar ut.
Om du gillar att ha fina naglar kolla gärna på: @nails_by_pau_ella
ha det fint.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*