• header

CLOUDY

KenzaZouiten_pool-2 KenzaZouiten_pool-4 KenzaZouiten_pool-3 KenzaZouiten_pool-1

Get my bikini here, sunglasses here, shoes here (adlinks) 

Näe, det är fasen inte kul att fota när bilderna blir såhär dåliga! Fokusen lever sitt eget liv och det ser ut som bajs! Haha.. Imorgon åker vi hem igen och då hoppas jag att mitt nya objektiv har kommit.

Bilderna är från igår då vi chillade vid poolen några timmar. Det var rätt molnigt men solen kikade fram lite då och då. Idag däremot är det helt mulet (så synd med vädret när man lämnat regniga Stockholm, men man får göra det bästa av det ändå!) så vi ska in till stan och promenera runt! Jag har ju varit här i Barcelona väldigt många gånger så har sett det mesta, men får inte nog av att bara strosa runt på gatorna och äta på mysiga små ställen. :-)

// Nope, it’s not fun to take photos when they become this bad! The focus is living it’s own life and it looks like shit! Haha.. We’re going home tomorrow and hopefully my new camera lens has arrived.

The photos are from yesterday when we hung out by the pool a few hours. It was pretty cloudy but the sun came through every now and then. Today it’s completely grey though (such a pity with the weather, but you just have to make the best out of it anyway!) so we’re going in to the town to walk around! I’ve been to Barcelona many times and I’ve seen most of it, but I can’t get enough of just walking on the streets and sit down and eat on cozy little places. :-)

54 Comments

Anonymous

Don’t throw away the lens. Maybe it just needs to be calibrated. Take the lens to a technician!

Reply
idun

Gud så härligt det ser ut, jag vill också utomlands! Sommaren här i Sverige har ju inte varit så lyckad hittills hehe .. :/

Reply
emma

Kan inte du göra en Barcelona guide? ska själv dit en weekend så vore kul och höra dina bästa tips på mat, shopping, fest, beach-häng osv! :-)

Reply
isabella

HEJ KENZA
SUperfin bikini! Vilken storlek har du på överdelen? Stod att den var liten i storlek så blir osäker…
Tacksam för svar
Mvh
bella

Reply
Lovisa

Åh dina bilder är ändå jätte fina!! Njut av “semestern” istället, vi läser din blogg för att du är du, vad gör det om bilderna bllir i sämre kvalitet några dagar hit och dit!

Reply
Eva

Det är väl dumt att ställa en fråga för du svarar ju aldrig dina läsare men iallafall du som varit många gånger i Barcelona hur är det att hitta där o brukar du ta buss? Taxi antar jag. Känner du dig säker när du går runt där för de händer väl ende? Ha de fint

Reply
Jessica

Skulle oxå önska att du gjorde en barcelona guide med dina bästa tips på shopping,nattliv,restauranger osv, jag och en kompis ska dit en vecka och ingen av oss har varit där. Skulle verkligen uppskattas :)

Reply
Malin

Kan verkligen rekommendera doldis-området Gracia!! Massor med små designerbutiker o små matställen! Ta tunnelbanan o klev tex av vid Joanic o promenera till plaza revolution (eller nått liknande)

Reply
Josefine

Hej svejs! Jag såg att andra hade kommenterat samma sak, ett önskemål om en Barcaguide! Jag och min kille ska dit om nio dagar ( vår första utomlandsresa tsm! ) och jag hade varit jätteglad för lite vägledning. Tack på förhand, du är bäst!

Reply
Annie

Vi ser ingen skillnad? Och det gör inte så mycket, tror som flesta av oss tycker det är roligare att se vardagsbilder, vad du gjort, längre texter och så än outfitbilder :) ha det bäst!

Reply
Linnea

Bilderna är fortfarande jättefina! Synd att vädret inte är så bra när man är på semester, men hoppas du har haft det bra i alla fall :)

Reply
Linnea

Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

Reply
Julia

Absolutely loving that crochet piece! I’ve been looking for something like that for a while; something a little different to the standard crochet crops that everyone’s been rocking since SS14. Gorgeous :)

Reply
Olivia

Gud var det ser underbart ut trots lite moln, tyvärr ingen utomlands resa för mig i år. Hade så gärna velat lämna Sverige när det ändå aldrig blir en riktig sommar här, så typiskt för oss som alltid går i skolan annars som inte kan få njuta lite av solen hahah :) Hoppas det blir bättre väder hos er!

Kram

Reply
Leonora

20 år, lever livet tillsammans med min man, matte till två, nyblivna husägare och vi håller just nu på med renovering =)
Blogg: leonora.forme.se
Instagram: leonoratherese

Reply
Maxine

Where is your cover up from? Barcelona looks amazing even if the weather is a little grey ;-)

Reply
Tina

Hotellet ser ut att vara VÄRLDS, vad heter det? Ska till Barcelona den 16:onde Augusti, men har inte hittat boende ännu! Vore livet om du kunde svara. När ska du och Alex gifta er egentligen? Han får ro fram med ringen innan jag hinner före! Kramar

Reply
Angelica

Åh va tråkigt att det regnar, men njut så länge det varar. Det är förmodligen ändå bättre än i Sverige för här är det riktigt kallt..

Reply
LisaLDN

What camera do you use? I am looking to buy a new one (my first proper camera) but I don’t know what to start or look for. :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*