• header

ZARA SHOES

KenzaZouiten_shoes-2-2 KenzaZouiten_shoes-1-2

New shoes from Zara

Förut la jag alltid upp vad jag shoppat och ni är flera som skrivit att ni saknat det, så jag ska bli bättre på det igen! Shoppade som sagt loss i Barcelona (även butikerna som finns här har mycket bättre utbud där!) och inne på Zara köpte jag bland annat 4 par skor (som sagt, mitt skoberoende är tillbaka). :-))) Två par spetsiga pumps och två par sandaletter. Har aldrig haft ett par röda klackar men jäklar vad snyggt det är! Till både svart eller till typ ljus denim. Ska se till att styla dessa asap så ni får se dem på!

// A while ago I always showed you when I bought something and many of you have told me that you missed those post, so I’ll start doing that again! I went nut in Barcelona (even the stores we have here have much better stuff over there!) and at Zara I bought 4 pair of shoes (like I said, my shoe addiction is back). :-))) Two pair of pointy pumps and two pair of high heeled sandals. I’ve never had a pair of red heels but damn, it’s really nice! Looks good with both black or like light blue denim. I’ll make sure to style them asap so you can see them on!

53 Comments

Valentina

Hej Kenza!! Har följt dig sedan jag var…eh så länge jag kan minnas!! Jag är en lång tjej på 183 cm men har aldrig haft på mig högklackat. Jag är 20 bast nu och ju äldre jag blir, desto dummare känner jag mig när jag drar ut med tjejkompisarna i ett par sneakers. Jag skulle jättegärna vilja ha på mig klackskor ibland men helvete, då blir jag som en jävla skyscraper (förlåt att jag svär). Vad tycker du? Vad tycker du om eiffeltornslånga brudar i klackar? :,)
/Valle

Reply
Jessika

JAA!! Saknat dessa inlägg SÅÅÅ mycket! (hängt med sen ja… 17årstiden kanske?) KEEP GOING!

Reply
Eloise Olsson

Heej jag skulle önska ett inlägg på alla dina skor, där du skriver vilka som är dina absoluta favoriter, vilka som e skönast, vilka som e fulast och ja sånt! Vore så kul att se alla dina skor och jag skulle också vilja se alla eftersom jag börjat få lön nu och har också ett skoberoende och vill gärna få lite inspiration! kram

Reply
Anna

Hade inte du kunnat ta några bilder av din garderob och lägga upp? hade varit kul att se hur du organiserar allt :)

Reply
M

These red ones are perfect. I wanted to buy them too, just the other colour, but unfortunately my foot couldn’t fit in, crap, so annoying!!
At least, I found the other pair of black heeled sandals (and on sale) and I’m in love with them, so I managed to get over these first ones somehow :D
I just keep wondering how the thing that your toes can be seen in this pointed shoes doesn’t bother you, I just hate it and at the same time admire people who can actually wear it like this :) but hey, if you’re ok with it, then great!
Love your blog, I hardly ever comment it, but this page is one of the few I visit almost every day, keep it up. Kisses from Croatia.

Reply
Chris

jaa, I love them! I’m a huge fan off sneakers, and I have a lot, but pumps are also lovely, great choice <3

Reply
Paddington

Oh so great! I also do love these kind of posts! And really nice stuff by the way ♡
I love the brown/beige ones!!!

Reply
Ebba

ÅÅÅH! Har du några tips på butiker i Barcelona som inte finns i Stockholm?? Och restauranger också för den delen? Ska dit för första gången på tisdag :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*