• header

CULOTTES

KenzaZouiten_culottes_st-2 KenzaZouiten_culottes-5 KenzaZouiten_culottes-4 KenzaZouiten_culottes_c-1 KenzaZouiten_culottes_st-1 KenzaZouiten_culottes-2 KenzaZouiten_culottes-3 KenzaZouiten_culottes-1 KenzaZouiten_culottes-6

Pants and shoes from river Island // top from Topshop // bag from Saint Laurent // Prada sunglasses // watch from Larsson & Jennings

Hoppar på trenden med culottebyxan! Hade lite svårt för den först (tyckte att de hugger av benen) men nu gillar jag det. Idag matchar jag de lodräta ränderna på byxan med vågräta ränder på toppen! Stripes on stripes.

Nu ska jag kila iväg och köpa lite lunch och sedan jobba några timmar till. Sen har jag semester en hel vecka!! :-)))))

// Getting on the culotte trend! I had some problems with it first (I thought they made the legs look short) but now I like it. Today I’m matching the vertical stripes on the pants with horizontal stripes on the top! Stripes on stripes.

Now I’m gonna go and buy some lunch and then work a few more hours. Then I have a whole week off!! :-)))

52 Comments

Netti

haha jag blev bara tvungen och kolla om jag hade drömt eller inte men nu ser jag att det bara var en dröm. Jag drömde att du hade opererat jättestora tuttar och det var inte snyggt för du har den perfekta storleken till din kropp. Sjukt vad man kan drömma ibland :-D. Snygg outfit!

Reply
s

hej ni kan gärna följa min blogg sök bara cutier.blogg.se så kommer ni till in blogg skulle bli jätte glad om jag fick följare.

Reply
Lissa

Hej fina!
Väldigt trogen läsare här! :) jag hoppas att du kanske lyckas se och besvara just denna kommentar trots att du får så himla många per dag. Jag kan ju alltid försöka! Jag tänkte fråga dig hur du känner kring denna träningshets som råder just nu? Vet att du nyligen skrev att du hatar att den påverkar dig. Hur påverkar den dig? Känner du någonsin ångest över att äta skräp/dåligt? Känner du att du måste träna/äta nyttigt för utseendets skull osv? Har du någonsin liksom vart rädd att gå upp/ner i vikt? Osv osv, lite allmänt om denna träningshets alltså.
Massa kramar!

Reply
Kia

Kan du inte va personlig i din blogg? Dela åsikter o sånt .. vore mycket roligare än ba massa outfitbilder. Fin blogg annars ♡

Reply
Lei

Love it!!!

p.s: I love the quality of the pictures. Do you mind sharing what camera and lens the photographer used? xoxo

Reply
Lovisa

Hej Kenza! Har verkligen följt dig från start och jag älskar dig! Du är en förebild både på insidan och utsidan, det tog jag mod till mig och sa en gång till dig när jag såg dig när du fotade :) Men hade en fråga också, hur tusan ska jag få mod att ha på mig exakt det jag vill? Jag vågar rent stilmässigt men har inte drömkroppen liksom så är lite rädd för crop tops eller för tighta saker. Har du tips? Kram till dig ❤️

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*