• header

DAY 2

KenzaZouiten_fwday2_outfit_st-2 KenzaZouiten_fwday2_outfit-7 KenzaZouiten_fwday2_outfit-1 KenzaZouiten_fwday2_outfit-2 KenzaZouiten_fwday2_outfit-4 KenzaZouiten_fwday2_outfit-5 KenzaZouiten_fwday2_outfit_st-1 KenzaZouiten_fwday2_outfit-6 KenzaZouiten_fwday2_outfit-8 KenzaZouiten_fwday2_outfit-3 KenzaZouiten_fwday2_outfit_st-4

Jacket and skirt from Zara // old shoes from Topshop // t-shirt from Acne // Karen Walker sunglasses // earrings from Asos // Prada bag

Min look för modeveckans andra dag! Är inte jackan helt fantastisk?! Får lite Marocko-feeling. Älskar den! Den är dock lite svår att matcha (och jag har pärlor i hela min lägenhet nu) men den ska nog komma till användning flera gånger. Typ till helvitt eller helsvart. Snyggt! :-)

// My look for the second day of fashion week! Isn’t the jacket amazing?! I get this Moroccan vibe from it. I love it! It’s a bit hard to style though (and I’ve got pearls all over my apartment now) but I’ll make sure to wear it again. With all black or all white. :-)

47 Comments

Samieze

I love that look! Such a pretty combination. This jacket is everything and you styled it just as perfect as I can imagine. Seriously, that cute skirt, those tough heels and the ethno jacket are lovely together <3
best wishes
Samieze
http://samieze.com

Reply
Anna

Looking beautiful as ever, Kenza! I’m lovin’ the autumnal vibes of this look, and that embellished jacket would be such a lovely addition in my wardrobe for the upcoming fall/winter seasons. It’s a real gem!

Have a great time attending the rest of the fashion week! Love from Helsinki!

xx http://www.arcticvanilla.com/

Reply
Rebecca

Du har en så himla fin modestil! Du är en sån stor inspiration Kenza! Du har fått mig att bli intresserad av mode&jag har ändrat heela min garderob under året för man blir ju så bara inspirerad av dig&dina fina bilder!! :D

Kraam!

Reply
Kanni

Hej! You look gorgeous! Lovely pictures :) And amazing jacket!!! Is it an old one from Zara? Couldn’t find it in webshop :(

Reply
viola

This outfit is truly amazing-job job-everything plays together and just feels perfect on you :)

Reply
Johanna

På tal om Marocko, kan inte du dela med dej om du har nått tips på grejer man borde göra i landet, ska nämligen till Marrakech om 5 veckor och har för mej att du halvt är därifrån :) kram

Reply
Helena

Dina outfits ser alltid så perfekt komponerade ut. Love it. Vad jag särskilt gillar med dem är att de är vardagliga men ändå classy. I just denna kombo fastande jag för kjolen – Så fin!

Reply
Matilda

http://bebislyckan.se
En av Sveriges största föräldrarbloggar

Fick idag en förfrågan om att vara med i ett större reportage i hemmets veckotidning.
Reportaget kommer mestadels handla om hur jag vände mitt liv från att vara en omogen 18 åring, vara inskriven på vuxenpsyk, ha bulimi, alkoholproblem och må skit till att idag vara en ansvarstagande, mogen mamma till min tio tio månader gamla son.
Under hela graviditeten samt åtta månader i sonens liv var jag ensamstående ❤️

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*