• header

GREEN CARPET

KenzaZouiten_dv_redcarpet-1

Photo from Damernasvarld.se

Igårkväll var jag och Aleks på Guldknappen! Här är en liten bild från gröna mattan. :-) HUR SNYGG var inte min karl?! Ok han är alltid snygg men när han sätter på sig en sån här snygg kostym vill jag bara slita av den haha. Mums. Jag själv bar en klänning from Malina och ni ska få bättre bilder på min look senare!

Vi drog hem rätt tidigt igårkväll för att Mani var ensam… Rätt skönt ändå att komma hem, sätta på sig mjukiskläder och titta på film och äta chips. :-) Imorse sov vi ut ordentligt, tog en långpromenad med Mani och handlade mat. Sedan gjorde vi en megabrunch här hemma! Nu ska vi iväg och köpa lite växter (ska äntligen få min stora kaktus som jag tjatat om så länge nu) och sedan kommer min mamma och lillebror över på söndagsmiddag.

// Aleks and I were at Guldknappen last night! Here’s a little photo from the green carpet. :-) HOW HANDSOME was my man?! Ok he’s always handsome but when he puts on a suit, I just want to take it off haha. Yum. I wore a dress from Malina and I’ll show you better photos of my look later!

We went home pretty early last night cause Mani was alone.. But it was pretty nice to come home, put on sweatpants and watch a movie and eat chips. :-) Today we slept in late, took a long walk with Mani and bought some food. Then we did a big brunch at home! Now we’re gonna go and buy some plants (I’m finally gonna get that big cactus I’ve been talking about for a while now) and then we’re having my mom and brother over for a Sunday dinner.

36 Comments

Javel.

Det är så härligt med par/människor som kan säga “jag vill bara slita av honom kläderna” för de är så det ska kännas tycker jag!! Och den svenska avundsjukan och lilla landet lagom – behöver inte kommentera :-)

Reply
Jenny

tycker tyvärr att den där färgen på dig inte var den bästa. den gör att du ser blek ut och din läppfärg försvinner.
klänningen i sig var dock jättesnygg :)

Reply
Sofie

Han är det snyggaste mina ögon någonsin har skådat. Yummie x 100! Too bad han inte är singel. Haha :)

Reply
Laura

Hans byxor ser ut att snart spricka och man har på sig slips på gala med aftonklänning klädkod. Och definitivt inte sneakers. Din klänning är för lång. Och ni andra behöver inte tjafsa om nån svensk avundsjuka det kallas konstruktiv kritik.

Reply
Emma

Så himla snygg han är när han inte gör grimaser…. :-) Och du är alltid så snygg/vacker – vilket par!! :-)

Reply
amanda

Sneakers till kostym på en fin gala är en big no no. Speciellt när man går med en partner som bär långklänning.

Reply
Malin

Riktigt jävla snygg är han! Och du är ju drop dead gorgeous, vilket jävla pang-par! Själv tyckte jag han såg ball ut med dom skorna till så skit i alla andra åsikter :)

Reply
Mia

Men sluta nu haha. Det är inte Oscarsgalan vi snackar om. Aleks var sjukt snygg, punkt slut! Kolla in bilderna på hur många killar som hade på sig vita sneakers (smutsiga dessutom). Och Marie Serneholt bland annat hade en jättesnygg rosa kostym. Ungefär 1% hade “korrekt” dress code i såna fall. Kenza OCH Aleks får 10/10 i betyg :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*