• header

FACE

KenzaZouiten_makeupppp-1

My usual party make up. A tutorial is on it’s way!

Sitter och kollar igenom bilderna från min sminktutorial just nu! Sjukt mycket bilder eftersom att jag visar typ varenda steg men det kommer bli bra. :-)

Är dock så jäkla trött idag, inte så ovanligt på en måndag men Mani var fett jobbig inatt. Han var ute på sista rundan halv tolv men ändå skulle han ut och skita klockan fyra inatt……… Aleks var en ängel och tog den rundan eftersom att min klocka skulle ringa strax efter kl sex. Och väl på morgonpasset så var jag för trött för att ens ta emot mig själv när jag snubblade över min egen tå (?) när vi sprang på uppvärmningen och föll pladask rakt ner på magen. Varpå de bakom höll på att springa på mig. Hahaha. Angelica skrattade åt det i en evighet. Min tå gör dock ont nu så det är lite synd om mig också. ;P

// I’m going through all the photos from my make up tutorial right now! So many photos cause I show almost every single step but it’s gonna be awesome. :-)

I’m so freaking tired today though, as usual on a Monday but Mani was so annoying last night. He was out on the last walk at 11.30 pm but still he had to go out and take a shit at 4 am…….. Aleks was an angel and went out with him since I had to get up at six. And at the morning workout I was too tired to even catch myself when I tripped over my toe (?) while running and fell right down on my stomach. The people running behind me almost ran over me. Hahaha. Angelica laughed for so long. My toe hurts now though so I feel a bit sorry for myself as well. ;P

31 Comments

Jasmine

Fett jobbig var väl lite att ta i.
Är man nödig så är man. Det verkar ju inte hända varje natt.

Reply
Linnea

Så snygg du är Kenza! Familjens hundar är precis likadana, men som tur är så bor vi på landet och kan sätta dem i ett band (som sitter fast i ett träd) så de får springa runt själva ute medan de gör sina behov :)

Reply
Emmy

Ska bli kul med en sminkvideo :) Haha men åh, de där med eran hund var ju verkligen otur :( Skönt att ha en pojkvän som ställer upp då!

Reply
Malin

Älskar din blog,love your blog!
It would mean so much if you wanted to visit my blog:))
You are a great idol//malinholms.se

Reply
Ilham

Hejsan Kenza! så himla kul att se att det går bra för dig. Jag och min bästavän vill också starta eget företag , skulle vara skit kul om du någon gång skrev om hur du har tagit dig där du är idag karriärmässigt. kram

Reply
Amanda

Varför gör du inte ett youtube klipp med din makeup turtorial? Eller det kanske ligger ännu mer jobb bakom det :)
Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*