• header

GALA LOOK

KenzaZouiten_Guldknappen_look-5 KenzaZouiten_Guldknappen_look_st-4 KenzaZouiten_Guldknappen_look-1 KenzaZouiten_Guldknappen_look-7KenzaZouiten_Guldknappen_look-3 KenzaZouiten_Guldknappen_look_st-2 KenzaZouiten_Guldknappen_look-10 KenzaZouiten_Guldknappen_look_st-1 KenzaZouiten_Guldknappen_look-9 KenzaZouiten_Guldknappen_look-8 KenzaZouiten_Guldknappen_look_st-3 KenzaZouiten_Guldknappen_look-2KenzaZouiten_Guldknappen_look-4
Dress from By Malina // earrings and ring from Anton Heunis

Make up by Gabriella Elio – Hair by Marre Hitti

Min look på Guldknappen i lördags! By Malina har verkligen de perfekta klänningarna för bröllop, galor etc och jag har burit hennes klänningar flera gånger. De är enkla och eleganta. Älskar den här mintgröna färgen också! :-)

Som ni kanske ser så har jag tagit ut löshåret (hade förtjockning i några månader), det är lika långt som innan men har numer bara tre hårstrån på huvudet. :-)))) Lyssna på mig nu mina vänner och BÖRJA ALDRIG med löshår! Jag började för att jag ångrade min page och det var det dummaste jag kunde göra. Borde bara ha låtit håret växa ut ifred… Ska försöka hålla mig borta från löshår nu så länge jag bara kan även om jag känner mig flintis. Det positiva är dock att jag äntligen kan ha stram hästsvans igen!

// My look at the Guldknappen awards! By Malina has the perfect dresses for wedding, galas etc and I have worn her dresses a couple of times. They are simple and elegant. I love this mint green color as well! :-)

As you might see I have removed my extensions (I’ve had a little bit in my hair the last few months to make it thicker), it’s as long as before but now I have 3 hairs on my head. :-)))) Friends, listen to me now and don’t EVER start with hair extensions! I started cause I changed my mind about my haircut and it was the most stupid thing I could do. I should have just let it grow out… I’ll try to stay away from extensions now as long as I can, even though I feel bald. One positive thing is that I can finally wear my hair in a tight ponytail again!

72 Comments

Matildis

Aw hade du inte skrivit det hade jag aldrig tänkt på det. Du är lika fin som alltid. Godess i den klänningen!

Reply
choicebyanna

Testa tape, det sliter typ ingenting! Jag ångrade också min page och nu håller det på att växa ut medan jag kör tape-extensions! :)

Reply
LisaLDN

That dress is stunning!

I had extensions for a while, and all though I loved it while it lasted I’m so glad I got off that bandwagon. Once your hair grows out all natural it’s the best feeling!

Reply
sofi

Hej kenza! Du skrev här på bloggen vid ngt tillfälle att du tar priorin för ditt hår. Min fråga är vad tu tycker om priorin? Hjälper det för ditt hår? Kram

Reply
Diana (La+Madre)

Har aldrig haft och kommer nog aldrig att ha löshår, just för att jag är så rädd att paja mitt hår. Har inte mycket hår alls redan nu, efter två graviditeter, men efter ditt inlägg är jag säker på att ALDIG ha löshår. Du är så vacker och fin att jag tror du också klarar dig utan löshår framöver.

vilken elegant klänning och vacker design. Hoppas kvällen var bra.

Reply
S

Hej!

Har haft extensions (keratinvax) i flera år och har aldrig upplevt att jag tappat hår av det? Vad använde du för typ utav extensions?

Reply
Natalie

poor kenza :( but you have such a beautiful face so that you would even look good with a bald head! :D your hair will grow again just be patient :) btw you look amazing as always!

Reply
SARAFi

You look gorgeous Kenza! The mint green compliments your skin color amazingly.

LY :) such an inspiration to read your blog!

Reply
La Bijoux Bella | by mia

Beautiful and ethereal look. Soft sheer fabric flows in the light wind created a delightful feel to an evening that is filled with excitement and fun. A gorgeous way to definitely showcased it. :)

La Bijoux Bella | by mia

Reply
Linnea

Alltså j*vlar (ursäkta mig, men det är nödvändigt) vad snygg du är Kenza! Älskar klänningen, sminkningen, frisyren, accessoarerna, allt verkligen! :) ♥

Reply
viola

This outfit is really amazing!!! And you don’t need extensions, your hair is beautiful :)

Reply
Linnea

Löshår sliter inte på ditt egna hår :) Iaf inte om man satt i det professionelt (vilket jag gissar att du har;-)). Det finns såklart metoder som är mer eller mindre skonsammare men anledningen till att du upplever ditt egna hår som tunt är just för att du vant dig med tjockleken på löshåret :)
Jag hade löshår för hundra år sedan och har inte haft det sen dess, bara för att jag tycker att dom som sätter i löshåret är aå dåliga på att klippa till det så det blir liksom två kanter, inte snyggt ;)

Så ja håller med om att ens egna hår är minst lika snyggt på egen hand :)

Reply
Amanda

Jag hade samma problem! Blev nästan av med allt hår pga extensions och för mycket blekning… Jag gick till en hårklyvning i Trelleborg (Trelleborgs hårklyvning), dom hjälpte som fan! Vet att du bor i Stockholm men det kanske finns något liknande!! Lycka till vackra!

Reply
Josefin

Otroligt fina bilder, undrar bara angående hårförlängningen? Jag låter mitt hår växa och bli både fylligare och växa sig längre samtidigt som jag har i mitt löshår. Det viktigaste jag tänker på är att använda bästa möjliga keratinslingor tex från http://www.hairtastic.se Det gör att du enklare kan ta ut ditt löshår utan att slita och dra med ditt gamla. Hur frisören sätter i det spelar också roll men i helhet är det viktigaste att tänka på när du tar ut det.

Kram
Josefin

Reply
Anna

Du är så otroligt fin Kenza! Och- ÅH!! Vilken fantastisk klänning, jag är KÄR!
Jag tar studenten i juni och har då studentbal. Denna klänning skulle verkligen vara PERFEKT.
Så.. därför undrar jag om du har planer på att sälja den? kram!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*