• header

CONCRETE/FEATHERS

KenzaZouiten_IvyRevel_feathers-4 KenzaZouiten_IvyRevel_feathers-2 KenzaZouiten_IvyRevel_feathers-11 KenzaZouiten_IvyRevel_feathers-6 KenzaZouiten_IvyRevel_feathers-17 KenzaZouiten_IvyRevel_feathers-3 KenzaZouiten_IvyRevel_feathers-9 KenzaZouiten_IvyRevel_feathers-7 KenzaZouiten_IvyRevel_feathers-14 KenzaZouiten_IvyRevel_feathers-15 KenzaZouiten_IvyRevel_feathers-5 KenzaZouiten_IvyRevel_feathers-12 KenzaZouiten_IvyRevel_feathers-18 KenzaZouiten_IvyRevel_feathers-13 KenzaZouiten_IvyRevel_feathers-10

Dress from IvyRevel (get it now on our free shipping campaign! I’m wearing size S/36) // leather jacket from Jofama by Kenza // bracelet from Zara // Chanel boy bag // old shoes from Jeffrey Campbell

Ett skepp kommer lastat med en miljard bilder haha! Älskar den här klänningen så var bara tvungen att visa upp den med alla möjliga poser. ;-) När det blir lite kallare kommer jag bära den med typ en mysig stickad tröja över och ett par lårhöga stövlar. Så snyggt! Vi har även en byxa och en blus i samma print.

Har precis kommit ut från dagens sista möte, nu ska jag hem och ha en mysig kväll med Shiva! Vi ska bocka av VMA’s, Idol och Paradise Hotel (det programmet får mig at känna mig så…..smart haha). Och äta thaimat!

// Well here’s a billion photos haha! I love this dress so I just had to show it in all kind of poses. ;-) When it gets a bit colder I will wear it with a cozy knitted sweater and a pair of thigh high boots. So nice! We also have a blouse and pants in the same print.

I just got out of the last meeting of today, now I’m heading home for a cozy night with Shiva! We’re gonna watch the VMA’s, Idol and Paradise Hotel (that show makes me feel so….smart haha). And eat thai food!

61 Comments

Spinne

Har äntligen fått tag i den blå/vita tighta klänningen från SS14!!! :-D Som jag har letat och väntat efter att den blev slutsåld..

Kenzas svar: Vad kul! Hoppas du trivs i den. :* Kram Kenza

Reply
Felicia

Vart kan man se vma??

Kenzas svar: Vi kollade på mtv.com! Dock funkade inte den automatiska uppspelningsgrejen för oss så vi fick sätta igång alla klipp själva (alltså ett jäkla spring fram och tillbaka till tvn eftersom vi hade kopplat in laptopen där ;P) Kram!

Reply
Dixi Wonderland

PH får mig att känna mig so fucking old och då är jag bara 1 månad från att fylla 25! Blir så chockad över hur sexfixerade vissa människor är hahaha! Mönstret på klänningen var super fin :D

Kenzas svar: HAHA jag med!!! Känner exakt likadant. :P

Reply
julia

Men hallå, inte behöver du några extensions i håret! Och vadå “tre hårstrån på huvudet”, ditt hår är helt AMAZE på dessa bilder <3

Kenzas svar: Haha det här är innan jag tog ut förtjockningen………….. :-((((((((((((

Reply
Linnéa

Haha fan vad sjukt, jag har suttit och tittat på den här klänningen heeeela dagen och funderat på om jag ska köpa den eller inte, så lägger du upp dom här bilderna! Den är så jäkla snygg!!!! Synd bara att det svider i plånboken, jag är döm kär!!!

Reply
Linnea

Så snyggt! Klänningen är så fin och jag tror det kan bli så snyggt om du matchar den som du skrev nu när det börjar bli kallare :)

Reply
sandra

denna brud börjar tro lite för mycket om sig själv. så fin är du inte kenza. andas :)

Reply
.....

Hej. Kan inte du skriva om trender infor varje arstid, host vinter sommar osv?Alla alskar hur du klar dig sa att saga vad du tror galler i host hade varit jatte kul att lasa. :)

Reply
julia

Ah, my bad. Slår vad om att ditt hår är skitsnyggt ändå. Mitt BÄSTA tips för tjockare hår är att bli gravid ;) Jäklar vad gravidhormonerna boostar frillan. Kanske inte bästa anledningen att skaffa barn, men ändå. Haha.

Reply
Jeanette

Jag tycker Ivyrevels kläder är supersnygga men undrar lite över varför storleken slutar vid 42?
Förstår att man inte kan anpassa sig efter alla möjliga former osv men för oss mastodantkvinnor som dels är långa (både i kropp, ben och armar) så är 42 en ganska liten storlek. Varför inte sluta vid 46 som ändå också är en väldigt vanlig storlek? Eller tänker man då att “varför sluta vid 46 osv” och att man måste sätta gränsen någonstans? :) eller hur går tankarna kring storlekarna hos Ivyrevel?

Undrar i allra ödmjukaste ton!

Mvh en som önskar denna klänning i strl 44! ;)

Reply
Jelena

Hello Kenza! You’re one of my best bloggers and I like your style very much and especially your clothing line IvyRevel and I’m in love with this perfect green trench coat but there is a problem because i can not buy it until next week and i can see that my size is already sold out so I’m begging pleaseeeeeee pleaseee pleaseee can you restock that perfect green trench coat from this fall line for 2015. Because I have been searching for it forever and now that I have finally found it it is already sold out :(((( Please it would mean so much! <3

Reply
Neea

You look so gorgeous and I love that dress! I just had to order that one, can’t wait for it to arrive :)

Reply
Jojo

OMG! I love that Chanel boy bag but I am so sad that they are so damn expensive. It doesn’t matter if it real or fake Chanel bag it’s damn expensive. But love your hair and makeup in this post!

Reply
Amanda

Din blogg har blivit så monoton på något sätt. Det händer liksom ingenting utan samma visa i princip varje dag. Missförstå mig inte, gillar din blogg och du är skitsnygg men det vore kul med något annorlunda för att bryta av lite. :)

Reply
Fanny

Hej! Klänningen är jääättefin, beställde idag :))
Frågan är vart jag hittar din bruna skinnjacka? Har googlat runt sen i våras… Finns den inte att få tag på längre?

Reply
matilda

Hej!
så fin outfit! vart man kan hitta jackan någonstans,? den är så fiiin :)

Reply
Nelly

Du vet inte var man kan köpa den här klänningen? Kan inte hitta den längre på IvyRevel. Tycker den är såå snygg, skulle inte ha några problem med att köpa second hand heller om du har kvar den och är villig att sälja?

Kram Nelly

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*