• header

BLACK/NAVY/GOLD

KenzaZouiten_Acne_st-4 KenzaZouiten_Acne-4 KenzaZouiten_Acne-7KenzaZouiten_Acne_st2-1 KenzaZouiten_Acne_c-1 KenzaZouiten_Acne-9KenzaZouiten_Acne_n-1 KenzaZouiten_Acne-3 KenzaZouiten_Acne_st-3KenzaZouiten_Acne-10 KenzaZouiten_Acne-6 KenzaZouiten_Acne-8 KenzaZouiten_Acne-11 KenzaZouiten_Acne-1

Sweater from Acne // skirt, boots and earrings from Zara // Prada sunglasses // YSL bag

En look vi plåtade förra veckan! Jag är helt kär i den här tröjan, har köpt den i grått också och jag kommer bo i dem i höst. :-)) Älskar skorna också, de är liiiite för spetsiga och avlånga för min smak men guldklacken är ju magisk.

Hoppas ni har en fin lördag! Jag och Shiva ligger på soffan och kollar på reprisen av Idol medan jag jobbar lite. Vi ska snart ge oss ut på en löprunda och sedan får vi se vad vi hittar på.. Jag är sugen på att gå på bio!

// A look we shot last week! I’m totally in love with this sweater, I bought it in grey as well and I will live in them this fall. :-)) I love the shoes too, they are a liiiittle bit too “long” and pointy for my taste but the golden heels are just magical.

I hope you’re having a lovely Saturday! Shiva and I are lying on my couch watching Idol while I’m doing some work. We’re gonna go out on a run soon, then I don’t know.. I think I want to go and see a movie!

52 Comments

Carolina

Hej!

Kan inte du tipsa om höstskor? och höst outfits som man både kan klä upp och ner?
Hälsningar en fattig student :)

Reply
Adele

Hej Kenza! Vad heter den modellen på dina Prada solglasögon? Tacksam för svar! Ha en fin kväll! :) Kram !

Reply
Evelynne geigee

Hej Kenza! Skulle verkligen behöva lite proffshjälp! Du som varit på många tillställningar osv, jag ska på en viktig fest på fredag och klädkoden är “kavaj”, har du några tips skulle jag vara evigt tacksam för minsta lilla! Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*