• header

BYE SWEDEN

MAD_7533 MAD_7559x MAD_7581 MAD_7528

My comfy tracksuit from IvyRevel is perfect for these long flights! 

Nu går vi på planet till Kina! Älskar att jag ser så glad ut på bilderna men egentligen är rädd haha…. Jaja. Det blir ett långflyg till Peking och sen därifrån till Shanghai. Vi är framme imorgonbitti svensk tid. Puss!

// We’re boarding our flight to China now! I love that I look so happy in the photos, when I’m actually really scared haha.. Anyway. First is a long flight to Beijing and then a connecting flight to Shanghai. We will arrive tomorrow morning. Hugs!

40 Comments

Dijana

Hej Kenza.
Hoppas resan går bra. Jag är också flygrädd och varit det under en lång period. Tänkte fråga dig vad du gör åt saken? Är det det vanliga folk pratar om att man ska dricka alkohol eller ta lugnande som gäller? Eller har du något annat tips? Hade varit uppskattat om du kunde svara på detta. jag ska flyga nästa vecka nämligen och börjar redan nu bli rädd. Jag har inte flygit längre än 4 timmars flygningar just på grund av att jag är rädd. Jag är rädd för att åka långt. Men samtidigt har jag önskan om att upptäcka världen och åka till både Asien och USA. Men än så länge bara nordafrika och Europa.Tack för svar =)

Reply
Amanda

Vart är den underbara pälsbollen ifrån? Hoppas flygresan går bra :) Kram på dig

Reply
Mia

Måste bara säga att du är galet modig som vågar att flyga trots din rädsla! Jag har en store bror som är liv rädd och han sätter sig inte på sig på ett plan.. har du några bra tips för att våga att ta steget?
Kramar Mia

Reply
Astrid Sommar

När du är i Shanghai, glöm inte att äta på :
– Lost heaven
– M on the Bund
– 1209
– Mr & Mrs Bund

Om du vill ut i riktiga shanghai nattlivet, glöm inte att gå till :
– Bar rouge
– 100 Century Avenue Bar (på 92:a våningen !!!!)
– Mint
– M on the bund
– Vue Bar

För shopping kan du gå till Nanjing lu eller Huahai lu men shopping i Shanghai är inte så värd jämfört med Hong Kong till exempel.

Hoppas du kommer ha det sååå roligt i Shanghai, har bott där ett stort del av mitt liv och saknar staden och stadspulsen och i princip allt där borta så otroligt mycket… Kramar

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*