• header

BEHIND THE SCENES – DAY TWO

KenzaZouiten_IvyRevel_btsstreetstyle-11 KenzaZouiten_IvyRevel_btsstreetstyle-9 KenzaZouiten_IvyRevel_btsstreetstyle-8 KenzaZouiten_IvyRevel_btsstreetstyle-6 KenzaZouiten_IvyRevel_btsstreetstyle-3 KenzaZouiten_IvyRevel_btsstreetstyle-2 KenzaZouiten_IvyRevel_btsstreetstyle-7 KenzaZouiten_IvyRevel_btsstreetstyle-12 KenzaZouiten_IvyRevel_btsstreetstyle-1 KenzaZouiten_IvyRevel_btsstreetstyle-4 KenzaZouiten_IvyRevel_btsstreetstyle-13 KenzaZouiten_IvyRevel_btsstreetstyle-10

The team! Photographer Madelen Holmström, Make up artist Maria Mroxx, Tove and I from IvyRevel and our model Therese Fischer. GIRLPOWER! And don’t ask about the photo before the last one. It was at the end of 2 long days of shooting and when I get tired I start fooling around (this time I was an insect) haha.

Holaaa! Började måndagen med ett träningspass, sedan vidare till tandläkaren och nu är jag tillbaka på kontoret. Ska snart iväg på dagens första möte och sedan har jag fullt upp hela dagen! Ser SÅ fram emot ikväll då Shiva kommer över på middag. <3

Här har ni ett gäng bilder från i fredags då vi var ute och plåtade streetstyle! Vi hyrde Locationbussen igen och gled runt på stan. ;-) Måste ba berätta också. Vi ringde och beställde indiskt som vi plockade upp på väg till nästa location. När vi hämtar upp maten säger de att riset är slut. RISET. SLUT. Hur är det ens möjligt haha?! Det låg liksom en Ica precis bredvid, går man inte och köper ris då om det tar slut? (hur nu än riset kan ta slut på en indisk restaurang… det är som att pasta skulle ta slut hos en italienare) Jaja, vi klarade oss ändå. ;P

PS. Kommer seriöst leva i våra svarta utsvängda byxor (första bilden) i höst. Så sköna!

PS 2. Ni har väl inte missat att IvyRevel har 20% rabatt på vissa plagg fram till den 30e september?

PS 3. Fyller ut denna bara för att kunna hoppa till 4.

PS 4. (Aleks har köpt PS4 äntligennnnnn. Om ni bara visst hur mobbad jag blev för att jag tackade nej till en gratis PS4a när den precis kom, med anledningen att “vi har ju en PS3a som funkar utmärkt”. Åhhhh vad Aleks har dragit den historian för alla. ALLA. VID ALLA TILLFÄLLEN.)

PS 5. Slut på PS, måste jag jobba.

// Holaaa! Started this Monday with a workout, then I went to the dentist and now I’m back at the office. I’m gonna go to the first meeting of today soon and then I have a busy day ahead of me! I’m SO looking forward to tonight, Shiva is coming over for dinner. <3

Here you have a bunch of photos from our streetstyle shoot on Friday! We rented a camper again and went around the city. ;-) And I have to tell you this. We called and ordered indian food on the way to the next location. When we pick up the food, they tell us that they are out of rice. RICE. FINISHED. How is that even possible haha?! And there was a store next to the place, why didn’t they just go and buy some rice if they ran out of rice? (how that’s even possible on an Indian restaurant…. it’s like pasta would be finished at an Italian place) Well, we made it anyway. ;P

PS. I will seriously live in our black flared pants (first photo) this fall. So comfy!

PS 2. IvyRevel has 20% off on selected items until the 30th of September!

PS 3. Filling this one out to jump to no 4.

PS 4. (Aleks finally bought a PS4. If you only knew how bullied I’ve been because I said no to a free PS4 when it came out, with the reason “we already have a perfectly working PS3”. Ohhh Aleks have been telling that story to everyone. EVERYONE. AT EVERY OCCASION.)

PS 5. End of PS’s, I have to work.

25 Comments

viola

I loooove these behind the scenes pics and posts. It shows what you work and that is just so exciting!!! Thanks for sharing with us :)

Reply
Diana

ha ha ha skönt inlägg, underbara bilder. Ser inte vilka utsvängda byxor du menar? Dom första är väl raka eller? Måste kolla din sida för såna bekväma är det jag vill ha :)

Reply
Henriette

Kan man kjøpe de buksene på det første bildet på IvyRevel nå? Fant de ikke på siden :)

Reply
Alicia

Love such behind the scenes pictures! :) I have a question concerning your brand: what did the others study? I start studying media next month and am curious if I could be able to work for a clothing company later. Would be really happy if you reply :P

Reply
Matilda

Hahaha håller med Aleks- HUR kunde du tacka nej till ett PS4:a?! ;) spelar NBA och COD på min killes hela tiden, askul!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*