• header

RED VELVET

rm-1

Bag from Rebecca Minkoff

Bättre bilder på väskan jag bar igår! Jag har ju velat ha en Chanel boy bag i röd sammet ett tag nu men inte hittat den när jag rest och besökt deras butiker. Vilket kanske är lika bra eftersom att jag redan har tre stycken…. Blev därför väldigt glad när jag såg denna look-a-like från Rebecca Minkoff! En boy bag (medium) kostar runt 50 lax, denna kostade 2500 så jag får väl ge mig själv en klapp på axeln för ett smart köp (för en gångs skull). ;-)

// Better photos of the bag I wore yesterday! As you know I’ve wanted a Chanel boy bag in red velvet a while now but haven’t find one in their stores. Which is probably for the best since I already have three of them…. So I got very happy when I saw this look-a-like from Rebecca Minkoff! A boy bag (medium) costs around 50 000 SEK, this one was 2500 SEK so I guess I (for once) did a smart deal. ;-)

51 Comments

Sara

Jättefin! Använder du dina LITA spikes nu eller tycker du inte lika mycket om dom längre? :)

Reply
Elin

Åh väskan är underbar! Vart köpte du den? i butik eller beställde du hem den från en hemsida? vill så gärna köpa en likadan!

Reply
@inredningsdesign på Instagram

Men tjena, du “sparade” in en sjättedel av hela min årslön på att välja denna väska istället för en Chanel. sjuksköterskors lön borde höjas! ;)

Reply
Johanna

OMG! 50 LAX!! Herregud!! Haha bra val att köpa en billigare variant! Fattar du hur mycket annat kulman kan göra för dom pengarna?!? :D Well done, den är skitsnygg! :)

Reply
aandreaa

Poor cactus haha :D But I would be very scared to wear anything velvet since it catches on EVERYTHING. I dont know if you are familiar with NAKED first palette by Urban Decay but the packaging is a nightmare! So since then I stay away from anything velvet haha

Reply
Hanna

Hur kan du lägga så mycket pengar på en väska? Inte i ett negativt syfte mer än att känns det inte dumt att spendera så mycket pengar på det, jag vet att du jobbar stenhårt men 50,000 är andå ganska mycket pengar.

Följ mitt liv som student i Seattle, Usa
http://www.hakansdotter.com

Reply
Caroline

50.000 SEK er da også lidt af en overdrivelse! Sidst jeg tjekkede kostede den altså ‘kun’ omkring 35.000 SEK.

Reply
Ella

Jag undrar hur du motiverar att äga väskor för 3-400 tusen och samtidigt “brinner” för och vill att dina läsare ska skänka pengar till flyktingkatastrofen. Blir äcklad av tjejer som du som tappar greppet av verkligheten, hybris kallas det visst. Tänk efter på att dina läsare i snitt är 15 år och att i Sverige är medellönen 18.000 kronor efter skatt. Du borde skämmas!

Reply
Linda

Åh, vad den svenska avundsjukan lyser igenom! :-) Nästa gång ni känner för att tjafsa om pengar så kan ni väl sätta er på händerna? Det är ganska ovärdigt.

Hanna, läs om och läs rätt. Hon köpte INTE väskan för 50,000 kronor. Det är som om somliga redan har bestämt sig….

/Linda

Reply
Matilda

Woaaah , att man ens funderar på att köpa en väska för 50 lax haha! Nu kan du tänka att du sparade de pengarna och lägga dem på en lägenhet istället typ? :) har för mig att du skrev att ni ville flytta men att det är för dyrt, men om man kan lägga 50 000 på en väska så…. Ok nu vet jag att man inte får en lägenhet för bara 50 000, snarare flera miljoner, men alltid bra att spara in på sina utgifter då om man vet att man vill flytta :)

Reply
Ell

Kan bli så jävla irriterad på att när framgångsrika kvinnor med egna företag som har slitit ihop till en god ekonomi inte kan få köpa väskor för summor de uppenbarligen har råd med, medans framgångsrika män med egna företag kan köpa tex sportbil efter sportbil, många gånger för 10 gånger så stor summa, utan att bli ifrågasatta på samma vis. Det är som att kvinnors intressen och vad de väljer att spendera pengar på förlöjligas för “hur kan man lägga 50 000 på en väska” medans en man som lägger 500 000 på en sportbil får en klapp på axeln för att han jobbat hårt. Så jävla frustrerande

Reply
Anna

where did you find it in Stockholm, I want to buy one too, please let me know. Thank you.
you are beautiful as always :)

Reply
vivianne treschow

Otroligt att du är en förebild för så många tjejer, vilket ansvar och riktigt smickrande.Du verkar fixa det bra.
topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

Reply
Anne

It sure tells alot about you, if you consider buying a BAG for that amount of money. Writing about how we should donate for refugees and wanting to spend 5k eur on a bag and in the meantime? WHAT? You’re crazy and not very much in touch with the real world.

Reply
Hanna

Hej!

Vet att du säkert får höra en hel del negativt om de där 50 lax, dina pengar ditt val, absolut. Men bara en liten reminder… du har startat en insamling där du har ett mål att uppnå ca 700 000 kr som ska gå till röda korset. Just nu står beloppet på ca 275 000, hade du låtit bli och köpt de där 3 väskorna från Chanel och lagt dem på insamlingen istället hade beloppet stått på 425 000 kr just nu, fundera lite på det.

Reply
Emilio Svensson

Alltså kan ni inte unna Kenza framgång och att hon kan köpa sina drömväskor? Tänk efter lite nu vi som följt Kenza länge vet vilken resa hon gjort hon om någon förtjänar att kunna köpa i princip vad hon vill?! Hur kan man sitta och klanka ner på att hon köper väskor för flera tusen på rikigt? Ni tror inte hon får pengar över som hon sparar också eller? Blir så lack på människor som inte kan unna andra lite lycka och framgång. Sen ni som drar in hennes flyktinginsamling, tror ni på riktigt att hon själv inte tänker skänka pengar? och hur vet ni att de 270.000 är bara läsarnas pengar tänk om 200.000 är hennes egna det vet ni inte. Det är ganska självklart att hon har och tänker skänka pengar själv så sluta.Ni tycker alltså att Kenza ska bo på en madrass på golvet sluta äta ute sluta köpa kläder och väskor och skänka allt till välgörenhet, ja det låter ju jävligt sunt not. Ni som inte har lika god ekonomi jag tror knappast ni går och köper ica basic produkter eller eldorado och skippar att köpa mat ute för att istället skänka det till flyktingar. Alla skänker det som de känner att de kan skänka, och det viktigast av allt alla bidrag räknas så fortsätt nu att skänka pengar och sluta gnälla. =) och till Kenza du är en så fin och stark människa och förebild. Du är jordnära och har ett hjärta av guld och har verkligen fötterna på jorden. Önskar dig all lycka och framgång i livet (inte för det gått dåligt hittills haha) stora kramar Emilio

Reply
johanna

vill bara inflika till er alla som är så emot att köpa dyra väskor, de handlar inte om hur mycket hon tjänar. Jag köper själv dyra designer väskor. Jag är 20 år och jobbar som barnskötare (så det är ingen höjdarlön utan handlar om 13-14000 ut i månaden). Jag lägger mer än gärna 3000-7000kr på en väska jag kan ha i flera år och drar ner på andra saker och sparar tills jag känner för att köpa en ny väska. Så sluta klaga, alla kan köpa en väska om man så bara vill oavsett vilken skit lön eller toppen lön man har!
tack och hej.

Reply
rebecca

Alla ni ni som kommenterar om att hon skulle donera pengarna till sin insamling istället, ni är medvetna om att hon lagt 40k redan va?

Reply
bla bla bla

Hej Kenza, hoppas du skiter i dom negativa kommentarerna :) Jättetrist att man som offentlig person måste stå ut med så mkt skit, att folk kommenterar att du måste tänka på att vara en bra förebild o bla bla bla. Du kan inte rätta dig efter andra, bete & uppföra dig så som andra vill för att göra dom tillfredsställda, isf kommer du i slutändan själv bara må dåligt. Att folk nämner din insamling som du har startat o att du borde tänka på den bla bla bla, du är bara en människa som också såklart vill & men även måste tänka på sig själv & sina behov. Om du nu vill o kan köpa en väska för 50 lax, så har du rätt o göra det (såklart att du vet att du har rätten men tänker på dom som bl.a nämner din insamling till flyktingskatastrofen ), du ska inte behöva tänka på dom andra 7 miljarder människorna (vet att hela jordens befolkning inte är på flykt men jag hoppas att ni fattar). Du är själv en människa (ingen jäklar robot elr ngt som bara gör grejer för världen o inget för sig själv), du gör redan så gott du kan (mer än vi säkert vet), så mkt du vill, du ska inte behöva ifrågasättas. Gud, det var verkligen inte tänkt att det skulle bli så här mkt text, rann bara ur mig :p

Reply
Irene

Beatiful bag and ignore the comments about the 50k who cares you Work for it u get your chanel’s girl.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*