• header

FURRY BOMBER

MAD_1407 MAD_1070 MAD_1332 MAD_1436 MAD_1179 MAD_0689 MAD_1021 MAD_0938 MAD_1439

Wearing Tisha Black (size XS) & jacket Joey (size 36) from IvyRevel // pants from Zara // sunglasses from Asos // Acne boots // Alexander Wang bag 

Hej kylan! Fick till och med köra en tröja under jackan också påväg hem från jobbet. 7 (!) grader ute just nu! Uhh.. Ser dock fram emot att börja använda alla mina höstkappor & fuskpälsar igen! :-) Men har fan ingen aning om var jag lagt dem? Någonstans i källaren antar jag men det är verkligen kaos där. KAOS. Det finns liksom inget soprum för oss som bor här, så allt skräp, kartonger etc får åka ner i källaren och så får vi rensa när föreningen ställer hit en container vilket är 2 gånger per år……………….. (Säg inte att det är vanligt? Eller är det bara jag som har så jäkla mycket skräp hela tiden att jag inte fattar hur fan det inte kan finnas ett soprum?!)

Jaja, tog ett varmt bad när jag kom hem och nu sitter jag vid datorn och jobbar lite. Har inte hunnit käka middag än så det ska vi göra nu!

// Well hello cold! I had to put on a sweater as well on my way home to work. 7 (!) degrees outside right now! Uhh.. I look forward to start wearing my fall coats & faux furs again though! :-) But I have no fucking clue on where they are? I guess somewhere in our basement but it’s chaos down there. CHAOS. Us who live here have nowhere to throw our bigger trash like cartons etc, so we have to put everything in our basement and wait for them to put this big container outside which is 2 times a year…..

Anyhow, I took a hot bath when I got home and now I’m getting some work done on my laptop. I haven’t had time to eat dinner yet so we’re gonna do that now!

47 Comments

Hedvig

Låter väldigt skumt att ni inte har ett soprum?! Finns det inte en återvinningscentral i närheten? Bara att ta allt skräp i bilen dit!

Reply
Kornelia

Beautiful as always. I love your outfit and hairstyle. Do you have new hair color? It looks amazing!

Reply
Malin

Hej Kenza, ville bara säga att du är hur cool som helst! Jag har följt din blogg ett par år nu och jag får så mycket modeinspiration utav din blogg. Jag arbetar som pilot och har uniform varje dag. Jag älskar att klä upp mig men jag får absolut 0 modeinspiration på jobbet, ser bara någon gammal kapten till vänster som har samma uniform som jag :).. Ville bara säga hur mycket du har inspirerat mig, utan dig hade jag inte haft någon koll alls :) Så tack för det!

Kenzas svar: Men åh, tack!! Massor med kramar <3

Reply
Mathilda

Det är ju standard att dom ställer de där 2 gånger om åren, åk till tippen och gör det själv ;D man får tippen kort på plats hos dom, tar 2 minuter sen är det bara att kasta skiten

Reply
ladg

haha I wish I got few of your clothes from this basement <3 love you Kenza, come to Poland! :D

Reply
Josefine

Eller så stoppar man skräpet i bilen och åker till en återvinningscentral…

Kenzas svar: Inte om man är så lat som jag är. Tar tre år att sortera allt där haha. Sjukt jobbigt att göra det en gång i månaden..

Reply
Bybo

Aldrig hört att man gör så. Men så kanske det är i Stockholm. Vi har soprum, matkällare och stoor vindsförråd i våran förening.

Reply
lovisa

GUD va snygg jacka Kenza!!
Såå jäkla kallt, sitter och huttrar med jackan på till och med inomhus haha
DU är så bra! puss

Reply
Hanna

Vi år åka till en sopstation och sortera ca 5 km bort (bor i Uppsala så det är inte ens på landet). Gör så ni med vettja? Sopsortering är ju toppen för miljön, istället för att slänga allt i samma kontainer :)

Reply
Julia

Kan du inte länka till solglasögonen? Eller finns de inte kvar längre? Så snygga! :(

Reply
Julia

Är jackan varm nog att ha på sig i vinter?

Kenzas svar: Inte i minusrader, men det beror ju på hur många tröjor du stoppar på dig under hehe. :-)

Reply
Matilda

Vi har inte heller nåt soprum i vårat lägenhetshus, tror inte så många har det hehe, så vi åker till en liten “sopstation” som finns i området!

Reply
Madelene

Hey, what camera/lens/editing program do you normally use for your photos on the blog? X

Kenzas svar: These photos are shot by my photographer Madelen Holmström, but when I shoot on my own I use my Canon 5d mark III with a wide angle lens. I have both 28mm/1.8 and 20mm/2.8. I edit my blog photos in Lightroom! :-)

Reply
Tove

Jag tycker det låter väldigt lyxigt med soprum/container! Själv åker jag till återvinningsstation med mina kartonger, glas, plast osv. :) Jag kan slänga hushållssopor och tidningar i sopkärl utanför mitt hus.

Reply
Anna

Allt som är brännbart kan du slänga i vanliga soporna, t.ex. kartonger. Resten är bara att sortera och åka till tippen. Och var inte för lat och egoistisk för det. Du gör miljön och dina framtida barn en tjänst!

Reply
Felicia

Hejhejhej!
Är det skinnimitationen som byxorna är? Försöker ivrigt att hitta dem på zara! Du rockar dem i varje fall ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*