• header

FRIDAY NIGHT OUT

KenzaZouiten_nightout-5 KenzaZouiten_nightout-6 KenzaZouiten_nightout-3-2 KenzaZouiten_nightout-2-2 KenzaZouiten_nightout-1-2

PARTY NIGHT ♥

Nu jäklar får jag blogga fort som attan innan Shiva ropar att maten är klar! Hon gör någon slags mac n cheese med bacon osv… Ahh är så hungrig att jag dör! Och då åt vi ändå mat klockan sex imorse innan vi åkte hem.. Haha japp, det blev en helkväll igår! FETT rolig kväll. Först var vi ett stort gäng som åt middag och firade Lamin som fyller år, sedan fortsatte vi ut i natten. Det verkar som att bara jag, Shiva, Alicia och Niklas hamnade på bild igår haha. Men Nadia, Mika, Lamin och gänget var med också. :-))

OK nu är maten klar!! Dags att sätta på en film och bara mysa hela dagen. Puss!

// I have to write this really quick before Shiva shouts that the food is ready. She’s making some kind of mac n cheese with bacon etc… Ahhh I’m so hungry! Even though we ate food at six this morning before we went home.. Haha yep, it was a long night!! SO much fun. We started with dinner celebrating Lamin’s birthday, and then we went out dancing. It seems like only Shiva, Alicia, Niklas and I took photos haha. But Nadia, Mika, Lamin and the gang was with us as well. :-))

OK food is ready now!! Time to put on a movie and just chill all day. Hugs!

55 Comments

Anna

Doesn’t it bother Aleks when guys like Niklas are that close to you when taking pictures? I mean he is touching your thigh and holding you quite close to him. I myself am not a jealous person, but if my boyfriend would touch a girl like that, I would freak out.. its just too close for “just friends” in my opinion

Kenzas answer: Niklas is gay. It wouldn’t have bothered Aleks anyway, he trusts me and I trust him. Friends are friends and I’m not attracted to my friends. :-)

Reply
Maria

I dont know why but you look really really young on these pictures. I thought you were gonna write that they are flasbacks for 10 years ago or something. :-)

Kenzas answer: Must be the curls. :-))

Reply
Julia

Ta ej detta som ett påhopp, jag är bara intresserad (vilket jag tror många andra är också) utav hur du resonerar ang läderindustrin? Jag vet att du aktivt tar avstånd från pälsindustrin men hur resonerar du ang. skinn/ull? Vad kan du om detta? Använder du kosmetika som testas på djur? Är du påläst etc? I kina använder man bl.a. hundar som försöksdjur för kosmetikaindustrin och du som är hundägare borde väl vara berörd av detta? Alla fina väskor du äger i läder, vet du om att de med största sannolikhet är gjorda i skinn som kommer ifrån Kina/Indien där det inte finns några djurskyddslagar? Dvs att man behandlar djuren som skit och slaktar dem i enbart syfte för att skapa läderprodukter. Vissa läderprodukter görs av katt- och hundskinn tom. Jag har själv massa läderprodukter som jag köpt innan pga okunskap men vet nu bättre och gör ett aktivt val att INTE köpa fler animalistiska material. Skulle vilja veta ditt ställningstagande då du är en person som når ut till många tjejer och som påverkar väldigt mycket.

Reply
anne

oj du är ganska nära dendär Niklas… han håller ju om ditt höft oxo.. blir inte alex lite ledsen?

Reply
Miriam

Kan inte du gör sett inlägg om vinterjackor? Skulle bli så glad om du tipsade om varma, snygga men ändå inte för dyra jackor! Kram.

Reply
Erica

Känns det inte fel när en annan kille har sin hand på dig sådär? Skulle bli riktigt ledsen om jag såg en sån bild på min partner :/

Reply
Amanda

Jag förstår att Aleks inte är den svartsjuka typen, men någonstans känner jag ändå att man som flickvän bör veta när det finns en gräns. Den där Niklas håller dig lite för nära och på låret, medan du putar ut med rumpan. Aleks sa säkert ingenting med tanke på att du har lagt ut bilderna, men jag hade inte varit okej (av respekt till min partner) att någon står så intimt med mig.

Reply
Agge

Såg att fler reagerade på “niklas” som står så tryckt intill dig och håller dig på höften. Ser inte så vänskapligt ut faktiskt. Men ni kanske har sån relation :)

Reply
Patrycja

Nice photos :) can you tell us what lipstick did you use? I immediately noticed its colour, it’s so nice!

Kenzas answer: It’s a pen from Maybelline called color drama, color “nude perfection”. :-)

Reply
sandra

Vad man gillar med dig är att du är en sådan genuin människa du verkar vara omtänksam och trygg i dig själv.
Jag undrar om du skulle kunna ta dig tiden och svara på vilka bloggar du följer, är det bara storbloggar eller har du hittat några mindre som du tycker har intressant läsning eller intresserar dig för att följa deras utveckling?
Alla tips tas emot med glädje!!!

With love .S

Kenzas svar: Tack fina! :-) Ja, jag läser bara mina bloggkompisars bloggar. Främst modebloggar också! Fanny Lyckman, Victoria Törnegren, Angelica Blick, Janni Delér, Michaela Forni, Blondinbella etc. Kram!

Reply
hedddiii

Tänkte på samma som de andra som kommenterat, jag hade blivit väldigt ledsen om min kille hade hållit om en annan tjej sådär, och min kille hade blivit lika sårad han om jag låtit någon hålla mig sådär intimt. Ni kanske har en annan syn på vad som är okej och inte. Kan inte du skriva ett inlägg om det? Intressant att se andras syn på sådana frågor. :)

Reply
Ida

Herregud Kenza. Vad gör den där Niklas så nära och tar på ditt ben?!?! Inte ok!! Stackars Alex. Jag hade blivit galen om en tjej gjorde så på min kille!! Skitsnygg vart du i håret förövrigt!

Reply
Cassie

Hej! Kommer ihåg att ni hade en baby blå mjukisdress från IvyRevel för inte så jättelänge sedan, och att det även fanns i grått osv, nu när jag var inne på hemsidan fanns det bara svart så jag undrar om ni kommer få in några fler färger eller om det bara kommer finnas svart framöver? Kram

Kenzas svar: Det kommer nya färger i vår, men ej babyblå. Kram!

Reply
Sarah

Har du gjort dina fransar?? Så j*vla snygga! Vart i Stockholm?
Love

Kenzas svar: Nej jag har inga extensions kvar. Det här är lösfransar, sånna trebenta man sätter en och en! :-)

Reply
sandra

Du är så mycket finare när du inte ler. Man undrar hur mkt du tjänar och ändå går runt med crooked teeth.. :/ ? do something about that, or stop smiling. Thanks!

Kenzas svar: Haha, tönt!

Reply
Fråga

Sitter du i killens knä medan han håller om dig? Är inte det taskigt mot Alex att lägga upp en sån bild?

Reply
kiz

That boy looks like he is crazy in love with you :DD

Kenzas answer: That boy likes boys..

Reply
T

Men alltså, HAHAHA. La inte ens märke till att du och killen på bilden stod så nära varandra innan jag läste kommentarerna. Dessa personer som ser detta som ett problem och är själva i en relation verkar ju vara hemskt svartsjuka på sin partner. Är själv i en relation och skulle aldrig bli svartsjuk pga en sådan här bild. Dessutom om en känner personen i fråga. Herregud, en måste väl få krama om sina vänner. Tänk igenom era relationer guys…

Kenzas svar: Haha tänkte detsamma.. Tur att vi alla är olika iallafall! :-)

Reply
Alicia

Jag döööör,
Måste lägga en kommentar då Niklas är en utav mina bästa vänner och han är så gay det bara går att bli och älskar att kramas, så ALL GOOD peeps! OCH HEJ KENZ, tack för helgen <3

Reply
A

Alltså. Jag och min kille har varit par i strax över fem år och precis som du säger så litar han på mig och jag på honom. Han festar själv med sina vänner och jag med mina, han reser själv med sina vänner och jag med mina, inga problem någonsin. vi tycker att vi kan göra precis som vi vill bara vi inte gör varandra orätt. Någonstans känner jag bara att detta är en fråga om respekt. att niklas är gay tycker jag inte spelar så stor roll, min första tanke när jag ser bilden är att det är respektlöst mot ens partner att visa en sådan bild, trots att du och aleks själva inte har emot det. tänk om aleks pappa eller dylikt skulle sett bilden. är de lika nonchalanta som du och aleks?

En tankeställare bara. i vilket fall som helst. du är skitsnygg och din hy är tdf!!! huggies <3

Kenzas svar: Alla är ju olika helt enkelt. Precis som du säger, att Niklas är gay spelar ingen roll. Precis som det för mig (och Aleks) inte spelar någon roll att det är en manlig vän eller en kvinnlig vän som har sin hand (eller vad det nu är folk reagerar på?) på mitt lår när vi tar en bild ihop fulla och glada en utekväll. Jag gör ingen skillnad på kön. En vän är en vän, jag attraheras inte av mina vänner och mina vänner attraheras inte av mig. För mig är det inte svårare än så. :-) Kram!

Reply
Niklas "Den där Niklas" som ni så fint kallar mig ;D

Hej allesammans, Nicke heter jag. Lika gay som Tony Erving. Kenza är vacker som få, men med tanke på att hon är kvinna så blir vi ju inte mer än vänner liksom. Samt så är hon ju obviously väldigt kär i sin pojkvän (som btw inte är gay). Kan man tänka sig. Lol.
Btw, det finaste av allt med förhållanden är ju tillit. – Och det har dom ju plenty av. Så sluta grina nu allihopa and live ur life :D jihuu!

Kenzas svar: Det suger att du ska behöva försvara dig! You may have your hand on my thigh när du vill haha. Puss

Reply
Marie

Fan va förbannad man blir när man läser en kommentar som Sandras?! snacka om avundsjuka!! Så himla pinsamt!

Reply
Amanda

Såååå löjligt hur alla bryr sig om en bild så mycket. Det är ju din business och tycker det är konstigt hur alla hela tiden ska vara på sånt. Känns väldigt barnsligt och tramsigt att bry sig. Kram Kenza!

Reply
Marie

Det tragiska i vissa folks åsikter är, att de för det första känner att de har rätten att kommentera ditt liv – och att för det andra, så fort jag såg bilderna på dig och din VÄN, så visste jag att du skulle få sådana här kommentarer. Suck.
Jag har många fina vänner av båda kön samt en pojkvän sedan flera år tillbaka och jag har inga problem med att min pojkvän kramar sina tjejkompisar, precis som att han inte har några problem med att jag kramar om mina kompisar av motsatt kön.
Its called trust people!! Alla är olika ja.. Och ni har rätten att känna så, men ni har inte rätten att diktera hur andra väljer att leva sina liv, precis lika lite som jag kan bestämma hur ni ska leva ert.

Reply
Ninni

Tycker du har ett jättevackert leende! även om man inte har det ska man fortfarande kunna le utan att någon säger åt en.. jag har lite krokiga tänder men ler ändå, tycker det t.o.m är en charmig del av mig. :)

Reply
Maddi

Vänta nu lite? Varför ifrågasätts inte den snygga brunettens motiv? som kramar om Kenza, och faktiskt har sitt face vid Kenzas axel och putar med läpparna. En SOLKLAR INNVIT om ett sexuellt umgänge! Eller? För naturligtvis kan inte kompisar av olika kön (varse sexuell läggning) visa samma vänskapliga kärlek som om de hade varit två av samma kön. 2015 och folk fattar inte att kvinnor och män kan vara kompisar, hålla hand, sitta i varandras knät utan att för den skulle ska rymma iväg på någon jäkla kärleks saga.

Reply
Patrycja

Wow! Thanks for answering my question about your lip product, Kenza! It’s weird though that it seems as if it’s not available in Poland yet (checked the Polish version of the website) but I also didn’t see it on their ‘American’ version! Australian one had these… well, I guess they may be available in other countries soon. I might check them out then and I hope I won’t be disappointed-so far, none of Maybelline lip products dissapointed me. Hugs!

Reply
Mikaela

Herregud, vad folk är känsliga! Jag hade inte en tanke på att bilderna skulle vara olänpliga förrän jag såg kommentarerna. Jag själv har varit ihop med min pojkvän i 8,5 år och vi litar på varandra, kanske är därför. Ni som reagerar sådär måste ha olyckliga relationer :/

Reply
Lina

Vackra du, kan inte du skriva ett inlägg om hur du får ditt hår att se ut så? Helt fantastiskt!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*