• header

THE TRUTH

KenzaZouiten_truth-2 KenzaZouiten_truth-1 KenzaZouiten_truth-3 KenzaZouiten_truth-4 KenzaZouiten_truth-7 KenzaZouiten_truth-5 KenzaZouiten_truth-6

What it REALLY looks like when Madde and I are shooting…..

Sanningen bakom bilderna haha! Långt ifrån alla blir bra. Oftast för att vi börjar fjanta oss, eller att någon av oss snubblar och sedan viker vi oss av skratt. En gång kollade jag bort 2 sek, när jag tittar tillbaka på Madde så SITTER (!!) hon på bilvägen haha?! Hon hade jagat reflexskärmen som blåste iväg och när hon sprang så ramlade hon. Hahaha.. Det finns ingen annan människa jag har låtit komma så nära mig på så kort tid som Madde. Vi klickar helt enkelt, och vi är ett jävligt bra team!

Nu ska vi hoppa på flyget hem till Stockholm igen.

// The truth behind the photos haha! Not every photo is good. It’s usually cause we start goofing around, or that one of us falls and then we burst into laughter. One time I looked away for 2 seconds, when I look back at Madde I see her SITTING (!!) on the road haha?! The reflector blew away and she ran to get it and fell. Hahaha.. There’s no other person I’ve let into my life so quickly. We are a perfect match, and a really good team!

Now we’re gonna get on our flight back to Stockholm again.

42 Comments

Xenia

Hahahahahaha thats Why i love your Blog!!!!!you re the best and sooooo likeable! Stay the Way You are Kenza!

Reply
Sarah

I love the way you don’t take you too seriously, you’re gorgeous and yet so funny (especially your sudden funny faces on snapchat :D ). You’re one of my favorite inspiration. I thank you for that Kenza! Greetings from Belgium xx

Reply
Jens

Tack för att du gör ett försök till att cementera alla rykten kring bloggbrudar. Jag är fastställd vid att du gör ett bra arbete i slutändan, du är en av få tjejer som faktiskt visar vad du egentligen känner för. Jag respekterar dig som fasen. Du och din snubbe ska vara tacksamma till att ni har hittat varandra. // Kärlek Jens.

Reply
rebecca

alltså dessa bilder. Ä L S K A R !!!!!!!!!!!!!!!!!
Du verkar vara en sån person alla vill ha i sitt liv.
Mer av dessa personlighetsbilder på dig! :D

ha en fin helg fina du!! /kram

Reply
Darling

Haha vad härliga bilder , älskar att du bjuder på dig själv ! Du jag undrar en sak . Vet att du tidigare nämnt att du är laktosintolerant , vet inte om du även var gluten? För tycker det är sjukt konstigt hur din mage aldrig blir uppblåst? Haha alltså min blir såååå uppblåst så jag ser gravid ut , sen att jag så klart måste springa på toa då jag både är laktos och gluten…..

Reply
Chanel

Hahah! Alltså, mer av det här! Det här är så underbart. Speciellt bilden när du gapskrattar! Så fina bilder allesammans. :-)

Reply
Elin

Jag älskar verkligen det här! Så roligt att du visar hur det faktiskt är, alla vet ju att det är sant. <3

Reply
Ria

Hahah! Så kul att se denna sida av dig, det gör bloggen ännu personligare! Älskar din blogg, kram

Reply
Corina

Jesus Christ you are so funny! I swear to God I genuinely laughed when I saw these photos.
I follow your blog from 2011 I think and it has been awesome :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*