• header

X4

KenzaZouiten_ysl_insta-1

Insta pics from the Black Opium event in Copenhagen! Follow me on @kenzas ♥

Äntligen hemma! Nu ska jag stanna här ett bra tag haha. :-) Ni ska få ordentliga bilder från gårdagen, men det får vänta till imorgon för nu ska jag och Aleks äta pizza och titta på film. Hade inte velat tillbringa min fredagskväll på något annat sätt! ÄLSKAR att resa och göra roliga saker, glammiga event etc, men det finns inget jag älskar mer än mitt trygga hem som jag delar med mannen jag älskar mest i hela världen. Att komma hem till honom och Mani efter att jag har varit borta är det bästa jag vet.

Hoppas ni får en fin fredagskväll. Puss!

// Finally home! Now I’ll stay here a while haha. :-) I’ll give you more proper photos from last night, but that will have to wait until tomorrow cause now Aleks and I are gonna eat pizza and watch movies. I wouldn’t spend my friday night in any other way! I love to travel and do fun things, glamorous events etc, but there’s nothing I love more than my safe home which I share with the man I love the most in the whole world. Coming home to him and Mani when I’ve been away is the best thing I know.

I hope you’ll have a lovely Friday night. Hugs!

14 Comments

Emelie

Åh, det eventet skulle jag också vilja gå på! Ser ju såå fint och kul ut!
Skönt att vara hemma, borta bra men hemma bäst som sagt! :)

Reply
Pinja

Der här är en av orsaker jag älskar din blog! Du går till alla dessa event men till slut är ändå en vanlig människa som älskar att tillbringa tid hemma med dom du älskar! :) Keep it up girl! xx

Reply
Maria

Bråkar/tjafsar ni aldrig? Är ni alltid sådär kära i varandra och gulliga? :)

Reply
Belén

So lovely the way you talk about your man and your dog =D I fell the same way with my husband, now we will hopefully, only be 5 months apart because of visa problems, so I missed those moments so much. Enjoy them =D

http://donapapayas.com/

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*