• header

SATURDAY WALK

KenzaZouiten_fall_c-1KenzaZouiten_fall-1 KenzaZouiten_fall-2

A long walk with my guys ♥

Idag har jag inte fått mycket gjort, känner mig krasslig så jag har bara tagit det lugnt. Vi tog dock en långpromenad tidigare idag! Mani måste ju gå riktigt långa promenader ett par gånger i veckan för ryggen, och han ÄLSKAR att springa bland alla löv. Jag med, det är så himla fina färger ute just nu! :-)

Nu ska jag hitta någon film att titta på och värma lite mat. Aleks ska iväg på Halloween-middag, hade så gärna velat följa med men har ont i halsen och eftersom att jag har ett stort jobb nästa vecka så får jag verkligen inte bli sjuk. Så ska vila hela helgen!

// I haven’t done much today, I’m starting to feel a bit sick so I’ve been relaxing. We went for a long walk earlier today though! Mani has to go on really long walks a couple of times a week cause it’s good for his back, and he LOVES to run around among all the leaves. Me too, I love the beautiful colors we have right now! :-)

Now I’m gonna find some movie to watch and heat up some food. Aleks is going to a Halloween dinner, I really wanted to go too but my throat hurts, and since I have this big job thing coming up next week I can’t get sick. So I will rest the whole weekend!

22 Comments

Dixi Wonderland

Åhh vi var också ute bland löven idag! Dock får våran pojk inte gå långa promenader på grund av sin artros så man får ta de försiktigt med honom. Hoppas att du mår bättre snart :)

Reply
Hedvig

Krya kenza! Är också hemma och sjuk , fan hade sett framemot utklädnad och fest :( men blir Så mycket bättre iaf !! :D Kraaam

Reply
Maria Luna

I love autumn too. It’s by far my favorite season of the year – just so relaxing.
Get well soon, Kenza! Just binge-watch some good old tv shows and movies, drink a lot of tea and eat oranges – this is the best medicine ;)

Love from Switzerland xxx

Reply
Amanda

Hej. Gud vad söt din hund är. Vilken ras är det?
Du har en riktigt bra blogg.
kram

Reply
Malin

Vid 3 tillfällen den senaste tiden som jag känt att jag har en förkylning på gång så har jag börjat min morgon med en brustablett (c vitamin) och en apelsin sen ingefära-te, vid eftermiddagen har jag druckit färskpressad apelsinjuice (typ Innocense) sen har jag blivit frisk på 3 dagar! Bästa är ju att ta det direkt när man känner att förkylningen är på G :)

Reply
Ina Nuvo

Awww, what a cutie! My little dog loves autumn with all of those leaves too, she´s jumping around like crazy <3 :)

Enjoy your Sunday!
Ina

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*