• header

FOR MY CURLS

KenzaZouiten_hair2-2 KenzaZouiten_hair2-1

Products I use: Prep spray (with heat protection) from Bumble and Bumble // Root boost from Moroccanoil // Dry shampoo from Balmain // Hairspray from Wella // Moroccanoil treatment

Produkterna jag använder när jag lockar mitt hår! Om håret är blött så börjar jag med värmeskydd och Root boostern (för volym), sedan fönar jag håret torrt upp och ner (är håret torrt så struntar jag i Root boost och fön). Efter det lockar jag, sprayar på hårspray för att lockarna ska hålla, i med lite torrschampo i rötterna (mest för att jag har så himla lent hår, behöver stadga) och sedan oljan i längderna efter att jag borstat ut lockarna försiktigt.

Locktången ni ser på bilden kommer från Poze (köpte den hos Lyko) och den har jag precis börjat använda. Den är grym! Kommer med fem olika storlekar. Jag har alltid kört en 19 mm innan och denna storlek finns med här med, men nu kan jag välja om jag vill ha ännu mindre lockar eller större vågor. Perfekt!

// The products I use when I curl my hair! If my hair is wet I start with the heat protection and the Root Booster (for volume), then I blow dry my hair holding my head upside down (if my hair is dry I don’t use the Root boost or blow dry). After that I start curling, then hairspray, then some dry shampo (mostly cause my hair is so soft) and then the oil in the lengths after brushing the curls carefully.

The curling iron you see in the photo is from Poze and I just started using it. It’s awesome! It comes with 5 different sizes. I’ve always used a 19 mm before this one and that size comes with it as well, but now I can choose if I want even smaller curls or bigger waves. It’s perfect!

THE RESULT:

KenzaZouiten_hair-1-3

32 Comments

Angelica

Kan du inte visa i en video när du lockar ditt hår? :) Eller visa i bilder som du har gjort med sminket men video skulle vara enklare att förstå hur du gör dina fina lockar :)

Reply
Sofia

Fint!! Jag har alltid undrat varför alla uttalar ditt namn kinza och inte med e? För det är ju så du stavar det? Förstår det inte;) kram

Reply
Emelie Johansson

Hej Kenza! (HAR EN FRÅGA OM FLYGRÄDSLA)

Vet att du är flygrädd och vet att du skrivit att Aleks är den enda som kan lugna dig. Nu är det så att jag har en pojkvän som är flygrädd och jag vill kunna vara ett stöd så jag försöker typ massera lite, att vi lyssnar på musik, kliar på armens och sånt och han kändes lite lugnare i perioder av det. Men vad brukar Aleks göra för dig? Jag försökte verkligen att liksom säga att jag accepterar att han är rädd, att jag inte tycker det är töntigt osv men han är liksom bara rädd att vi ska krascha och vet inte riktigt vad man ska säga då, vad vill man höra? Förstår att detta är väldigt individuellt men hade verkligen uppskattat ett svar från dig, om du inte vill göra ett inlägg om det kanske bara svara här eller på ett mail. Tack på förhand. Och tycker din blogg är så fin, har läst i flera år nu! :) kram

Reply
Alice

Hej Kenza!! Kan inte du nån dag göra ett blogginlägg om vad du äter under en hel dag? Vet att du har gjort det en gång innan för flera år sedan och hade varit kul att se en nu!
Många kramar Xx

Reply
Johanne

Hei Kenza! Har du planer om å dele hudpleierutinen din også? Du er så utrolig vakker! :) Klem

Reply
elin

Vart kommer den rosa/brun/vita mönstriga klänningen ifrån? Såååååå fin!

Reply
Mathilda

Kan du inte göra ett inlägg om din locktång? Den från poze. Om den blir varm fort, om den sliter på håret, om lockarna håller länge eller far ut osv. Skulle vara väldigt roligt att höra eftersom jag själv funderar på att beställa hem en sådan :-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*