• header

#HMBALMAINATION

KenzaZouiten_hmbalmaination-4 KenzaZouiten_hmbalmaination-11 KenzaZouiten_hmbalmaination-7 KenzaZouiten_hmbalmaination-82-1 KenzaZouiten_hmbalmaination-6 KenzaZouiten_hmbalmaination-9 KenzaZouiten_hmbalmaination-3 KenzaZouiten_hmbalmaination-2 KenzaZouiten_hmbalmaination-5 KenzaZouiten_hmbalmaination-10 KenzaZouiten_hmbalmaination_st-1

Happy girl with her shopping bags haha! My fluffy jacket is from Pellobello, jeans & shoes from Asos and top from Nastygal.

Sorry för noll uppdatering igår! Var upptagen med en grej hela dagen (det ska bli sååå kul att visa er senare denna månad!! :-)) och sedan drog jag på Balmain-eventet med ett gäng vänner. KAOS var det där haha! Men vi var först så jag fick tag på allt jag ville ha från kollektionen. SÅ glad!! Fick till och med tag på klänningen med 250 000 (!!) broderade pärlor på, den ni ser på andra bilden. Så kan någon bjuda mig på något fint event snart så jag kan bära den?! ;-)

Nu ska jag in till jobbet några timmar, sedan fota med Madde. Imorgon och på fredag är det dags att plåta/filma kampanjen jag har pratat om. Är fett pepp på den!!

// Sorry that I didn’t post anything yesterday, I was busy doing this thing all day (I’m so excited to show you later this month!! :-)) and then I went to the Balmain event with some friends. It was CHAOS there haha! But we were first so I actually got a hold on everything that I wanted from the collection. I’m SO happy!! I even got the dress with 250 000 (!!) embroidered pearls, the one in the second photo. So can someone envite me to a fancy event soon so I can wear it?! ;-)

Now I’m gvonna go to the office for a couple of hours, then shoot with Madde. Tomorrow + Friday it’s time to shoot the campaign I’ve been talking about. I’m so excited about that!!

53 Comments

Isabelle

Hur är storlekarna i kollektionen? Små? Stora? Normala?

Kenzas svar: Små! Om du som jag är mellan två storlekar ta den större!

Reply
Elena

Loooooove this Dress!! Was it that expensive as you thought?
Puss :) Elena
__________________________________________________
https://annelenafashion.wordpress.com/

Kenzas answer: Yes it was expensive, but I will never ever buy a Balmain dress for 10000 euro so this is really a chance to get these amazing pieces for a better price. :-)

Reply
Amina

du ser ut som världens sötaste och vackraste snöboll (i ytterst positiv bemärkelse). Vet du Kenza, jag har följt din blogg länge nu. Jag är inte inne dagligen men med jämna mellanrum. Ibland mer och ibland mindre beroende på hur mycket jag har i skolan. Jag har pluggat i drygt 5 år till gymnasielärare i sv/sam.. har bara 3 månader kvar!!! :))) när jag hatar att vara nergrävd i böcker, isolerad i min studentlägenhet så älskar jag att se dina fina bilder när du ser så glad ut haha eller dina roliga inlägg etc!! Har följt din blogg i hela mitt studentliv. Dina outfits har jag inspirerats av så mycket. Jag är också 91a som du och min pappa kommer från Algeriet och min mamma från Sverige. Jag kan relatera till en del i de inläggen du lägger upp ang. din familj ibland. Mina elever brukar viska till varann att jag liknar dig haha blir lika glad varje gång. “Brukar” var väl lite att ta i men det händer. Jag känner ju inte dig och du har ingen aning vem jag är men jag vill bara säga TACK för din blogg. Den har faktiskt potentialen att göra mig på bättre humör när jag behöver det. THANK U U ROCK OCH FORTSÄTT MED VAD DU GÖR FÖR DU ÄR SKÖN SOM FAN OCH EN QUEEN!!

Kenzas svar: DU ska ha tack! Vilken fin och peppande kommentar! Om du bara visste hur glad du gjorde mig. Önskar dig all lycka! Massor med kramar <3 <3

Reply
Martina

Hej! Vad har du för storlek på din vita balmain som du har på instagram? :)

Kenzas svar: 36! Har dock inte hunnit provat den än, men typ alla plagg är små i storleken. Hoppas den passar!! ;P

Reply
Marie A

Hej Kenza vill veta vilken av Anastasia pennan du använder till läppen för att highlighta som du skrev vilken färg har du??
Tycker om din blogg det är så roligt att få lite tips på kläder smink mm trevlig dag

Reply
malin

Den klänningen är grym! Men jag vill verkligen har bältet som jag såg att du fick med dig! :) Så snyggt!

Reply
Louise Xin

Längtar efter få se dig i kläderna sen! Jag måste bara ha den där svarta pärlbroderade kavaj jacka . är den oversize eller normal i storleken ? Jag är xs/s ha oftast S i jackor .

Reply
Charlotte

Elsker den balmain kolleksjonen!! Du anbefaler å gå opp en størrelse?
Jeg bruker vanligvis str 34/36 i hm kjoler, da anbelfaer du str 36? :)

Kjempe fin blogg! Stå på videre :D :D

Reply
Emma

Förstår inte hur man stolt kan posera i kläder skapt av fjädrar plockat från levande djur som lider. Strutsfjädrar plockas nästan alltid av levande djur, som trycks in i små utrymmen så dom inte kan springa eller sparkas när människor drar bort fjädrarna från deras hud, vilket görs utan bedövning. Förstår inte hur du kan stödja detta, vill hemskt gärna ha ett svar.

Reply
R

Hej finaste Kenza! Du nämnde att storlekarna är små, gäller det också jackorna? Det finns en ulljacka med bälte i kollektionen som jag förhoppningsvis lyckas köpa :) Den ser ut att ha lös passform men oroar mig för armarna. Såg förresten kläderna du köpte hos snapchat, skitsnygga <3

Reply
Sofia

brukar inte kommentera men måste berätta att jag drömde igår natt att jag gick in på din blogg och du hade skrivit ett långt inlägg om att du var gravid. du hade längtat att berätta det till oss läsare, hur glad du svar osv. Du vet hur konstiga osammanhängande drömmar kan vara så kommer ihåg att jag också tydligen på något konstigt vis var gravid men jag var skit konstig och skrek till min pojkvän att du var gravid. Jag kommer ihåg att i drömmen tänkte jag att jag var mer excited för att du skulle få barn än mig själv (wtf???? Hahahahaha). Drömmar är så konstiga! Hade varit roligt att se en mini Kenza eller alek. Dock vet jag ju att ni inte har så bråttom ;) först behövs ju ringen runt handen, alek yallah nu haha

Reply
mimmi

faaaan vad dålig du bloggar. man undrar vad du har för uräskt denna gången??

Reply
Jenny

Hoppas att det inte är äkta päls med tanke på hur stor förebild du är för många, vill inte att djur ska sluta att leva för att bli en jacka.

Reply
Sara

Håller med övriga talare ang. om att det är synd att djuren ska hamna i kläm för att vi människor vill ha snygga jackor på oss:( :( :( :(
Djurplågeri nej tack…..

Reply
Frida

Hej! Jag hoppas verkligen inte att det där är äkta päls! Att flera fina djur har måsta toterats och dött för en jacka! Du som är en förebild för många världen runt….

Reply
Aylin

Hahahaa omg läste helt fel! Läste att den kostade 250.000kr. :))) den lär bli jätte fin på dig! Kram

Reply
Monica

Dear Kenza, I absolutely adore you and your style! I get very much inspiration from you.
Only thing is I followed the link for Pellobello, and they use fur from actual rabbits. Did you know that?
It made me a bit disappointed.
Xoxo. Monica

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*