• header

BALMAIN/STOCKHOLM

Kenza_Zouiten_Balmain07Kenza_Zouiten_Balmain15 Kenza_Zouiten_Balmain04Kenza_Zouiten_Balmain03 Kenza_Zouiten_Balmain08 Kenza_Zouiten_Balmain16 Kenza_Zouiten_Balmain11 Kenza_Zouiten_Balmain06Kenza_Zouiten_Balmain14

Wearing pants, tshirt and belt from BALMAINxHM // jacket from Pellobello // Zara shoes // earrings from Asos // Prada bag

My look the other day. I’m so in love with these pants! That green color is perfect.

53 Comments

Maya

Hey i love Your blog! Thank you for the inspiration! I wanted to know what size Your green suede pants are? Hugs

Reply
Sanam

Vad heter modellen på skorna? Vill verkligen få tag på ett par såna omg :o
Assnygg outfit också!

Reply
Emma

Där sjönk du i mina ögon, det är ju äkta fjädrar tydligen på jackan? Usch.. :(

Reply
Linda

För några år sedan frågade jag dig om det såg konstigt ut att ha på sig klackskor när man är 1,78 och du uppmuntrade mig att ha på mig det och jag har aldrig tackat dig för det. Nu är jag 18 år och går sista året på gymnasiet men har märkt att min klass varken vet mitt namn eller bryr sig för den delen. De har fryst ute mig sen vi började ettan och att ingen av dem egentligen tycker om mig. Igår märkte jag till och med att två tjejer (som jag trodde inte hade något problem med mig) satt och tittade på mig i klassrummet skrattade med varandra och sen JÄTTE diskret smygfotade mig och skickade den till en person som satt nära mig.jag har dock mina bästa vänner från min förra skola <3

Men varje dag så läser jag din blogg och inser att gymnasiet är inte för alltid och att det blir bättre, och oddsen säger ju att jag kommer vara mina mobbares chef i framtiden(haha i bästa fall så får de städa toaletterna med en tandborste som är för liten för barbie att använda)

Fortsätt vara den du är för du är verkligen en underbar människa och förebild! Massa kramar från en person vars liv du räddat flera gånger

Reply
Johanna

Hej! Jag älskar din blogg! Jag ska till Japan och Okinawa i april, tänkte höra vart du bodde när du var i Okinawa, var det ett bra hotell? Kan inte hitta på din blogg vart du bodde och vill gärna ha lite tips, hoppas du svarar :)
Ha en underbar dag Kenza!
Kramis

Reply
Emilia

Älskar färgen på naglarna och jackan men inte skorna, ser ut som du har jättestora fötter i dem och det är inte min smak när skomodellen ger det intrycket

Reply
Alice

Älskar skorna och jackan! Men skulle inte du kunna göra en väskkollektion, skokollektion eller nåt liknande? Älskar din blogg <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*