• header

VELVET

KenzaZouiten_velvetchanel-1 KenzaZouiten_velvetchanel-3 KenzaZouiten_velvetchanel-2 KenzaZouiten_velvetchanel_c-1 KenzaZouiten_velvetchanel-5 KenzaZouiten_velvetchanel-4 KenzaZouiten_velvetchanel_st-1 KenzaZouiten_velvetchanel-6

Old suede pants from Jofama by Kenza // shoes and earrings from Asos // jacket from Pellobello // Chanel boy bag

Slängde på mig mina kära gamla mockabyxor idag! Det var nog ett tag sedan jag använde dem för de var lite väl tighta i midjan haha.

Nu kom precis Klara hem till oss, vi ska laga mat och titta på någon dokumentär. Hade tänkt spraya mig också (älskar att känna mig brun och fräsch!) men har fått konstiga utslag på benen så jag vågar fan inte förrän de är borta. Vet inte vad det är, om det är stress eller om det är allt smink jag hade på benen på plåtningen förra veckan. Hoppas de går bort snart iallafall!

// I put on my dear old suede pants today! It must have been a while since I wore them cause they were a bit too tight in the waist haha.

Klara came by now, we’re gonna make dinner and watch a documentary. I was planning on getting a new spraytan as well (I love feeling tanned and fresh!) but I recently got these weird rashes on my legs so I’ll wait until they’re gone. I don’t know what it is, if it’s stress or maybe all the make up I had on my legs on the photoshoots last week. I hope they disappear soon!

55 Comments

Sandra

Hej fina Kenza!
Dog precis när jag såg din nya Chanel boy bag! Har en fråga om din lilla guldiga, är den i skinn? Vet du vad det är för skinn? Vad heter modellen? Kramar <3

Reply
Agnes

Vet ni att de kommer från plockade strutsar? Jag har varit i kontakt med producent som ger svar på detta. De tillverkas i Asien, och de har inte alls koll över tillverkningen. Allt för en billig jacka. Antar att ni inte vill ha dålig PR, så jag uppmanar er att se över ett annat alternativ. Producent svarar att de plockar fjädrarna, och att de sedan växer ut 8-10 mån senare. I vissa jackor är det endast fjädrar som rakas av strutsen, men de kan dessvärre inte svara på vilken.
Det framgår på deras hemsida att de tillverkar jackorna med “All jackets are made from our factory with love and care. “. “We are proud of this product and we can guarantee you that it is probably the best quality at the best price in Scandinavia”. Det hade varit intressant att få svar från Pello Bello om vart deras produkter tillverkas, och på vilket sätt.

Kenzas svar: Hej! Jackorna jag bär är fårpäls, inte fjädrar. Som jag har skrivit innan så bär jag skinn osv från djur jag äter.

Reply
Sara

That makes me sick that you wear real fur. You have been my Idol until now, I am so disappointed, thought you were more educated than this.

Kenzas answer: What? You’ve seen me wear leather jackets, bags etc for years, how is this lamb fur different? Like I’ve said I wear leather etc from animals I eat, since I’m not vegetarian.

Reply
lite hjälp

Hej, tänkte på dina utslag det skulle kunna vara nässelutslag, de kan bero på både stress samt olika matriell mot huden (nya icke tvättade kläder ex.). Det går att lösa med kortisonsalva så om du känner igen det så är det inte farligare än så och går bort på några dagar :)

Reply
Lena

Cool outfit! :)
I also got weird rash on my legs, i thinks it’s from tea?!? Haha anyway, I took Heinix and it’s starting to go away.. Try some anti allergic drug or lotion, it should help

Reply
Jossan

Haha tror jag verkar var ensam att tycka dessa gorilladräkter till jackor är hemska.. :) och när det är äkta skinn/fjädrar är det ju ännu värre… shame! Men byxorna är verkligen to die for

Kenzas svar: Hej! Smaken är som baken! :-) Hmm. Byxorna som är “to die for” är i mocka/skinn alltså dött djur, precis som fårpälsen. Kram!

Reply
Liz

So sad to see you wearing and supporting the fur industry.. Im SO disappointed..

Kenzas answer: How is this different from all the leather jackets, bags and shoes you see me wear? I’ve always said that I only wear leather etc from animals that I eat and this is sheep. We all make our own decisions so I’m sorry if that disappoints you.

Reply
Eme

Såååååå naivt av dig att faktiskt tro att dina skinnbyxor, skinnjackor osv är från djur du äter…Det är inte ens samma industri hur mycket du än vill intala dig själv det. Du har uppenbarligen inte en aning om hur det ser ut. Om du bara visste hur djuren behandlas, bara i Sverige tex. Ett tips är att gå in på “Djurens rätt” eller “Djurrättsalliansen”på facebook, så kanske du får upp ögonen lite. Tråkigt

Reply
Annika

Kenza! jag tror du bär FÖR mycket päls, skinn etc att folk till slut blir besvikna och arga…det börjar bli too much att du snart tappar följare.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*