• header

REVA

KenzaZouiten_cw_bomber_st-2 KenzaZouiten_cw_bomber-3 KenzaZouiten_cw_bomber-2 KenzaZouiten_cw_bomber_st-1 KenzaZouiten_cw_bomber-1 KenzaZouiten_cw_bomber-6 KenzaZouiten_cw_bomber-4 KenzaZouiten_cw_bomber_st-3 KenzaZouiten_cw_bomber-5

Wearing bomber jacket from Carin Wester // jeans and earrings from Asos // shoes from River Island // sweater from Twist & Tango // Céline bag

Men hej nya favoritboots! Så jäkla snygga. Har haft dem de senaste helgerna vi varit ute och dansat, sköna hela natten lång faktiskt. :-) Så fult med strumpor i bara, men nu börjar det bli så kallt att tårna domnar av…

Har ni haft en bra tisdag? Det hade jag! Jag kom precis hem från jobb + träning och har precis slagit ner röven i soffan. Är helt död, så nu blir det middag och sedan sängen. Imorgon ska vi upp svintidigt för att åka till veterinären med Mani. Han ska ta bort tandsten och jag är fett orolig över att han ska sövas. Han har gjort det innan och det har gått bra, men sedan han blev dålig i ryggen och allt det där så är jag orolig över ALLT haha.

Nu är maten klar. Aleks har gjort falafel (haha) och friterade potatisklyftor. Puss ha en fin kväll!

// Well hello new favorite boots! They’re so damn nice. I’ve worn them the last couple times we’ve been out dancing, they’re actually comfy all night long. :-) It don’t like wearing socks in them though, but now it’s getting so cold that I could barely feel my toes…

How was your day? Mine was good! I just got home from work + workout. I’m exhausted, so now it’s time for dinner and then bed. We have to get up really early tomorrow to go to the vet with Mani. He’s gonna remove tartar and I’m so worried about the narcosis. He’s done it before and it went fine, but since his back and all that got bad I’m worried about EVERYTHING haha.

Food is ready now. Aleks made falafel (haha) and deep fried potato wedges. Have a nice evening! Hugs.

31 Comments

Camilla

Haha vad kul, det var som att läsa om min egen dag ;)
Jobb, träning + falafel! Kanske inte egengjorda, men satans vad goda ändå! :D
Håller alla tummar för Mani!

Kenzas svar: Blev lurad, de var inte egengjorda. :-((((( Haha gott ändå! Puss och tack! <3

Reply
Esmee

OMG OMG OMG, little Esmee here is freaking out haha. First Angelica and now you taking outfit pictures at this location where I took outfit pictures a few weeks ago. I know it’s a stupid thing to freak out about but I love love love your blog and I have been reading your blog since the beginning. I also started blogging quite some time ago (before it was cool, just sayin…:p) but unfortunately my blog doesn’t look as professional as yours.
Anyways, if you have some spare time it would be so freaking cool if you could take a look at my post at this location!! :D
Here it is: http://esmeesbeautylab.blogspot.se/2015/10/hello-mtv-welcome-to-my-crib.html
Love you Kenza!
Kisses Esmee

Kenzas answer: Hi! Haha you’re so sweet!! Yes I’ve taken several outfit photos there earlier, it’s a really pretty place! I hope you had a wonderful stay here in Stockholm. :-) Hugs! <3

Reply
Dixi Wonderland

Förstår precis hur du känner då våran vovve gjort två stora operationer. Nu senaste visade de sig att han hade 3 olika typer av tumörer, som tur var så var de alla godartade. Håller tummarna för att det ska gå bra och måste även säga att jag ÄLSKAR denna outfiten :D

Kenzas svar: Ah lillen då! Bra att allt är okej. Tack så mycket! :* <3

Reply
Mikaela

Ett litet tips bara. Kör ballerinastrumpor i de syns nog inte så kan du använda skorna längre :D

Reply
FE

http://www.ted.com/talks/jessi_arrington_wearing_nothing_new#t-304722

Jag vill inte peka finger, jag vill inte säga åt en annan människa hur hen ska leva. Men jag vill ge min synpunkt på saker så att någon kanske får en ögonöppnare eller insikt och att det leder till en positiv förändring och spridning av positivitet, kärlek och inspiration.
Så till saken, i och med att du är modebloggare så ingår det i princip i ditt jobb (enligt typ osagda normer) att köpa nya kläder (smycken, väskor och så vidare) för att ständigt inspirera andra människor. Jag vet att du själv genuint är intresserad av mode, men jag tänker att man kan ändra på sättet man ser på konsumtion och den överkonsumtionen som sker. Kanske kunde du utmana dig själv att bara köpa second-hand i ett halvår, eller mer markera i bloggen att man inte borde sträva efter att köpa nytt hela tiden. Var bara en tanke från mig…;) Bara kärlek. Ha det fint :)

Reply
Sandra

Hej! Älskar skorna! Vad hittar jag dom? :) Kollat på river islands hemsida men hittar inte :(

Reply
Karla

do you still wear extensions? your hair is sooo long :)) good luck with mani <3 <3 <3 i know everything will be fine. :)

Reply
Eneli

You look gorgeous! I just think about cutting my hair shorter but then I came here, see your beeeautiful hair and remembered how sad you were with shorter hair… also I have grown them many years, they just grow so slowly and I think I might hate myself after doing that :D ohh yes, we will see :D

http://www.dodolce.com

Reply
V

Aww, poor lil Mani. I’m sure he’ll do fine, but it’s always hard to see our fur-babies have to go through stuff like that. Hugs for Mani.

Reply
Matilda

Det finns strumpor som är perfekta i ballerinaskor så det kanske går bra i de skorna också så man slipper gå utan? Bara en tanke. Borde finnas överallt, varmt och skönt och ändå snyggt :)
Kram

Reply
Tips

Tänkte komma med ett bra tips nu när ni kör vegetarisk vecka och sådär! Gå med i gruppen “Vad lagar du för veganmat idag?” på Facebook så kommer du hitta hur mycket nice recept som helst :))) lycka till!

Reply
Viktig fråga KenzA

Om du är djurvän som du säger, varför har du då Canada Goose som sponsor? snälla svara. Haft stor respekt för dig men nu vet jag inte längre..
Tycker att du har ett STORT ansvar eftersom många unga ser upp till dig då du är modell samt modeguru

Kram

Reply
Lillasyster Frank

Hoppas det går bra för Mani hos veterinären! Min fralla Prillan är stammis hos veterinären här i Umeå, inget höjdarställe att vara stamkund på direkt.. Men nu har det då ordnat upp sig även för henne så jag hoppas det går bra för din vovve också! :) Kramar

Reply
felicia

Hi Kenza! I really really really (think) I want that Twist and Tango turtleneck, but I’m unsure which size to get since I’m ordering online. What size do you wear, if you don’t mind me asking?
You have one great blog for fashion inspiration!

Reply
Dinah

Hej Kenza!
Ett tips med de skorna är att använda ballerinastrumpor. Jag har själv ett par liknande skor och brukar använda mig av det för att inte frysa om tårna! :) kram

Reply
Emelie

Tjenna snyggbabe.
Du som handlar mkt från Asos och RI, är det tullavgift på det?? :) puss & kram

Reply
Frida

Hej Kenza! Ett tips med skorna från mig är INTE ballerina strumpor (de kan självklart också funka men här kommer ett annat!) Såg nämligen en tjej en gång på bussen som hade sådär öppna skor precis vid fotknölen, då hade hon på sig ett par lite kraftigare Ralph Lauren strumpor! (ungefär som dessa: http://www.ralphlauren.de/product/index.jsp?productId=48644491 ) OCH DET VAR SÅ J*VLA SNYGGT!!! med lilla loggan som syntes i hålet på skon… sååå snyggt! Varmare än en ballerina strumpa nu på vintern iallafall! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*