• header

#CAFEDEPARIS

KenzaZouiten_cafedeparis-1 KenzaZouiten_cafedeparis-3 KenzaZouiten_cafedeparis-2

Haha “now we have to act serious….” 

Min vän Daniel har ju ett program på svtplay där han hänger och lagar mat med lite offentliga profiler, och nu är avsnittet jag är med i ute! Ni kan se det här! Det blev en hel del skratt haha, svårt att spela in ett sånt här program och prata seriösa frågor med en kompis.. Men ÄLSKAR Daniel, ge honom mer tv-tid för fan!!

// My friend Daniel has a show on svtplay where he hangs out and cook food with some artists and social media influencers, and my episode is out now! You can watch it here (it’s in Swedish though..) So we laughed a lot haha, it was hard to record this type of show and talk about serious stuff with a friend… But I absolutely LOVE Daniel, give him more airtime ffs!!

23 Comments

E

Vad har du för storlek på den vita Kanan tröjan från Ivyrevel?? :)

Kenzas svar: 36/S! :)

Reply
Shona

Hej Kenza! Jag såg precis videon och tyckte det var intressant när du pratade om näthat. En kompis och jag brukade ha en Youtube-kanal med cirka 6000 prenumeranter. På ena videon fick vi över hundratusen views, vilket var mer än någon av våra andra videos. Vi kallar oss för 2 Swedes på Youtube och gör bland annat komiska videos om Sverige och hur det är att vara svensk som bor utomlands. Precis som du säger i det här klippet om att folk skriver negativa kommentarer om din kropp, så får vi också massa negativa kommentarer. Många ganska rasistiska. Det intressanta var när du snackade om att du kan låta det rinna av dig, men att det som gör dig ledsen är om någon annan person där ute som läser det tar åt sig. Jag känner samma sak. När någon säger till mig att jag inte är svensk och borde åka tillbaka till Mellanöstern (som jag för övrigt aldrig varit i, min mamma kommer från Storbritannien och min pappa är svensk) för att de ser att jag har mörkt hår och mörka ögon, så blir jag inte ledsen för min skull. Jag blir ledsen för hur många människor som kanske läser det och tar illa upp, människor som genuint kommer från Mellanöstern. Du får nog långt fler såna kommentarer än vad vi fick eftersom du når ut till fler människor. Kan man någonsin skaka av sig såna negativa kommentarer totalt? Hur gör du? Vänjer man sig? Förstår om du inte har tid att svara men vore tacksam om du hinner :) Kram Shona.

Kenzas svar: Åh blir så arg av att hör sånt här. Näthat är vidrigt! Ja som du säger så vänjer man ju sig. Sjukt att man ens ska behöva göra det, men så är det. Vet du varför? För man lär sig att VAD man än gör, HUR man än ser ut, VAD man än skriver osv….så är det alltid någon som inte tycker om det. Och det är alltid någon som av någon anledning anser att deras negativa åsikt är så himla viktig att de bara MÅSTE tala om det. Osäkerhet? Avundsjuka? Ren elakhet? Jag vet inte. Men det säger mer om dem än vad det gör om dig. Fokusera på all kärlek och positiva ord istället! <3

Reply
Emilie

Väldigt roligt och underhållande program:) Du berättade på programmet att du alltid läser kommentarena och jag är en av alla dina läsare som läser varje dag och du är en stor inspiration källa och du ska vara stolt över hur långt du har kommit i karriären, du har verkligen kämpat för den. Ibland önskar man att man hade valt en annan väg i livet och bodde i sthm, så kanske man hade haft en chans att fått umgås med dig som är en sån snäll och omtänksam tjej.:)

Kenzas svar: Men vad gullig du är! Tack! <3

Reply
Ina

Om någon av alla dessa bloggare förtjänar den uppmärksamheten den fått så är du den personen. Så genuint äkta, så omtänksamt fin. Fortsätt vara den du är. Kärlek till dig!

Kenzas svar: Kärlek till DIG! Kram!

Reply
Aya

Åhhh, älskade avsnittet! Du är så himla fiiiiin, jag dör. Så synd att folk ska kommentera andras kroppar etc. Men det viktigaste för oss är egentligen att strunta i dem och visa att man inte bryr sig. Jag älskar dig oändligt mycket och du får mig att inse hur dem små detaljerna i livet är värda. Puss puss <333

ps, hahah slutet var ju så himla rolig. xd

Kenzas svar: Tack!! Haha jag gillade mest vitlöken… Dog av garv haha!

Reply
Rebecka Pedersen

Alltså Kenza du är så vacker att det är sjukt! :) Lätt en av Sveriges vackraste kvinnor, om inte den vackraste! ;) Skulle verkligen vara superkul om du gjorde mer videoinlägg på bloggen typ videobloggar eller liknande, din härliga personlighet utstrålas i dina inlägg också men den kommer fram ännu mer i videos :D Du har varit en av mina förebilder ända sen mina unga tonår och är det än idag och jag läser din blogg lika slaviskt som för 6 år sen, you go girl :)

Reply
Sofia

Bruakr aldrig kommentera men såååå kul att få se dig såhär avslappnat i videoform. Du e så himla fin inifrån ut! ❤

Reply
Sarah

Hej Kenza! Såg precis programmet och ni var ju för söta ihop ;)
Har läst din blogg sen du var typ 16 (jag är ett år äldre än du), verkligen inspirerande hur du utvecklat bloggen och dig. Måste dock erkänna att jag inte läser varje dag längre men dyker in här då och då.
Jag har EXAKT samma rädsla som du, döden. Har mina nära och kära kvar i livet och även min hund på snart 11 år (!!) och är så rädd att någon ska försvinna. Hur tackar du det? Hur ändrar du din tanke när du börjat tänka på döden? Usch får ont i magen bara jag skriver detta.
Kram på dig

Reply
Ida

Som førskolelærer synes jeg det var weird å høre deg si “jobbe på HM eller bli førskolelærer. Ingen større planer enn som så”. Det er en stor jobb å være en del av oppveksten til et barn. Hvorfor er det større å være blogger og jobbe med mote? Jeg lurer på hvorfor det blir sett på som “lavstatusyrke” å jobbe med barn? Ekstremt viktig jobb spør du meg.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*