• header

COFFEE AND SEQUINS

KenzaZouiten_sequinsandcoffee-7 KenzaZouiten_sequinsandcoffee-6 KenzaZouiten_sequinsandcoffee_c-2 KenzaZouiten_sequinsandcoffee-4 KenzaZouiten_sequinsandcoffee-8 KenzaZouiten_sequinsandcoffee-1 KenzaZouiten_sequinsandcoffee-3 KenzaZouiten_sequinsandcoffee_c-1 KenzaZouiten_sequinsandcoffee-5 KenzaZouiten_sequinsandcoffee-2

Sweatshirt from IvyRevel (now on sale + free shipping!) // skirt from Anine Bing // Chanel boy bag // watch from Larsson & Jennings // necklace from Jane Koenig // Zara bracelet // boots from Scorett // iPhone case from Richmond & Finch

Passade på att ta lite bilder när vi tog en kaffe på Nobis igår! Fotar man outfits inomhus så kan man ju lika gärna skippa strumpbyxorna också, haha. :-) Tycker vår paljett-tröja är så himla fin! Varför inte addera lite paljetter till vardagen? ;-) Vi har fri frakt just nu OCH rabatt på överdelar, så passa på!

// We took some photos yesterday when we had a coffee at Nobis Hotel! If you take outfit photos indoor you might as well go for bare legs, haha. :-) I think our sequin sweatshirt is so pretty! Why not add some sequins to your everyday look? ;-) We have a free shipping campaign right now, AND discount on tops, so get it now!

29 Comments

Lowa

Heej Kenza! Jag har undrat ett tag nu på hur man faktiskt säger ditt namn. Jag själv har hela tiden trott att man säger Kenza som det skrivs och att det inte var svårare än så. Men sen googlade jag på det och då hittade jag många saker som sa att det uttalas “Kinsa” … Så jag är ganska förvirrad nu..

Reply
Elena

Wooow the most amazing thing at those photos is the purple velvet chair <3!!! Haha, just kidding. You look awesome! Love the Sweater!
Puss :) Elena
_______________________________________________________________
http://annelenafashion.com/

Reply
Nathalie

Hej!
Jag var inne för att beställa en tröja men kan inte se att det är någon rabatt på överdelarna eller fri frakt? Ska man använda någon kod eller gäller rabatten bara vissa delar?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*