• header

INS/PO

KenzaZouiten_inspo_collage-1 KenzaZouiten_inspo2-1

PHOTO: RAMI HANNA // STYLING: SANIA CLAUS DEMINA // MAKEUP & HAIR: PETRA STENHAMMAR // STYLINGASSISTANT: NADIA KATIB

Nu är bilderna från plåtningen jag gjorde för INS/PO uppe! Det är Ramis nya livsstilsportal och ni hittar även en intervju med mig där. In och kika vettja! :-)

Har chillat framför tvn hela kvällen och nu ska jag lägga mig. Imorgon börjar jag dagen med möte med mina revisorer (jag har betalat miljontals kronor i skatt sedan jag var 16 år och startade mitt företag och jag har aldrig klagat. tvärtom, jag älskar att kunna bidra till samhället och anser att det är min skyldighet! men det blir så sjukt tröttsamt när Skatteverket FORTFARANDE inte vill förstå min verksamhet kring bloggen……), sedan ska jag och Madde plåta lite och sedan förbi en PR-byrå för ett möte. Och sedan till kontoret för jobb, kolla lite prover osv! Det kommer bli en lång dag så jag hoppas jag somnar på en gång nu, men jag och Aleks kollar alltid på en dokumentär i sängen så lär väl ligga vaken ett tag till haha. Puss & godnatt!

// The photos from the shoot I did for INS/PO are now up! It’s Rami’s new lifestyle page and you can also find an interview with me there. So take a look! :-)

I’ve been relaxing and watching tv all night and now I’m gonna go to bed. Tomorrow I’ll start the day with a meeting with my accountants, then Madde and I are gonna shoot some stuff and after that I’m gonna go to a PR agency for a meeting. And then to the office for work, check out some samples etc! It’s gonna be a long day so I hope I fall asleep immediately, but Aleks and I always watch a documentary in bed so I will probably be awake a while longer haha. Goodnight babes!

34 Comments

Karla

love the photos especially the one in which you have purple hair *.* i also wanted to ask you if you could post the recipe from the veggie patties you had for dinner tonight?! looked so good <3 :)

Reply
Sandra

Snälla Kenza, kan du inte anpassa din blogg till mobil? Det blir vitt till höger, ett stort tomrum, råkar man “glida” över dit är det så irriterande. Det ska ju vara fullt i rutan. :) ja du fattar vad jag menar hoppas jag… :) plus när man zoomar (mobil) så hamnar ikonerna i vägen (instagram osv). Väldigt irriterande :( använder Galaxy s5

Reply
Jasmine

Gorgeous as usual! I loved this pictures! I hope you’ll have a nice week <3

Reply
Sosso

Hej kenza, jag har en fråga till dig: när du först började blogga vilken bloggportal användes du dig av? och efter det vilka sidor bloggade du på innan du gjorde en egen domän etc. och vad är dina tips för nya bloggare.. vart tycker du dom ska blogga (vilka hemsidor) Bloggportaler? Tacksam för svar

Reply
Johanna

Du är grym! Verkar som en sjukt intressant, allmänt härlig människa med bra åsikter :P Förstår att du ej kommer kunna blogga för alltid, men shit vad grymt det hade varit! Creed och respekt till dig!

Reply
Caro

Kenza!! Would you please say which pullover this exactly is?? Is it the white, light grey or light rosé one?? Id appreciate u telling ussss! kisses from germany xxx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*