• header

LEAVES

KenzaZouiten_grisen_st-1 KenzaZouiten_grisen_st-2 KenzaZouiten_grisen-4 KenzaZouiten_grisen-1 KenzaZouiten_grisen_c-1 KenzaZouiten_grisen-3 KenzaZouiten_grisen-2

Haha Mani’s favorite things to play in – leaves and snow. The clothes are from Esprit!

Sov så himla dåligt inatt, vaknade upp flera gånger av konstiga mardrömmar (en dröm var dock fett rolig, älskar när jag drömmer att jag kan flyga för det känns så jäkla äkta! nästan så att jag ska hoppa från ett hustak och testa…..) och sedan när Aleks körde barnen till skolan imorse så gick jag in i sovrummet, råkade somna om och försov mig såklart. När jag kom till kontoret så såg jag att Milou hade spytt ner mina sladdar under bordet.. Milou är vår nya praktikant här på IvyRevel. Vet inte varför han valde att spy under mitt bord? Haha närå, det är Aleks brors hund… Förutom detta så har jag bara varit så fruktansvärt trött idag. En helt vanlig måndag med andra ord.

Körde dock ett bra träningspass på lunchen, hittade dessa fina bilder på mig och Mani som jag glömt lägga upp, och nu ska jag gå hem lite tidigare för att fixa med lite saker hemma. Så helt okej dag ändå!

// I slept so bad last night, I woke up several times because of weird nightmares (had one funny dream though, I love when I dream that I can fly because it feels so damn real! I think I’m gonna try to jump from a building and see…) and when Aleks took the kids to school this morning, I walked into the bedroom and accidentally fell asleep and overslept ofc. When I got to the office I saw that Milou threw up on my computer cords under my desk… Milou is our new intern here at IvyRevel. I don’t know why he decided to throw up under my table? Haha joking, it’s Aleks brother’s dog… Except for this I’ve also been so freaking tired today. So a regular Monday in other words.

I did do a good workout on my lunch break though, and I found these pretty pictures of Mani and I which I had forgotten to post, and now I’m gonna go home a bit earlier to fix some stuff at home. So it was a pretty alright day after all!

32 Comments

Mehra

Vad coolt kenza! För inatt drömde jag att vi skulle intervjua dig och var hemma hos dig och väntade på att du skulle komma. Sedan kom jag upp till dig och såg att du stod och bad på en turba( en sten som shia muslimer använder när de ber)
Sen fick jag följa med dig och Aleks på shopping och du ville ha massa skor, haha! :-)

Älskar din blogg, fortsätt med ditt grymma jobb! Kram!

Reply
Zarah-Lou

Alla bilder är HELT fantastiska! Men den översta… Manis små söta tassar i luften och lyckan i hela kroppsspårket, be något redigera bort bilen i bakgrunden och RAMA IN!!!!!!!!!!!!!!1

Reply
Eeva

Wow im coming to sweden for christmas and when i saw these photos i was like wtf… leaves?? autumn?? wheres the snow?? :DD

Reply
Felicia

“Kan leeeee, tuli budi budachuuuu” är det därför Aleks heter så på instagram? Är det videon där hon sjunger “Kan lee”? Alltså jag måste verkligen få veta. Det bara slog mig. Snälla låt mig veta!!

Reply
Matilda

Vilka härliga bilder! Speciellt den andra och fjärde :D Mani är ju bara för söt!

Reply
Mia Simonsson

Så fina bilder! Blir helt lycklig när jag ser dom haha och har obsessat över de där stövlarna sen de kom i din ägo… 3 år sedan? haha SÅ FINA.

Reply
Angelica

Vilka fina höstbilder!! Ni verkar vara så matchande till varandra på något sätt haha ;) Kan dock inte förstå hur du inte kan frysa, dock fryser jag ständigt ;)

Reply
Josie

Oh no, I’m sorry you’ve had a bit of a tiring day. It’s December now though so you can celebrate! Photos look incredible btw, the location and your outfit look beautiful, Mani looks adorable and I love your hair and makeup you look absolutely stunning! Very autumnal too!

JosieVictoriaa // josievictoriaa.blogspot.co.uk // Lifestlye, Travel and Fashion

Reply
marie-therese

superfin klänning från Esprit. Vad kallas modellen? hittar inte den på Esprits hemsida….
tack!

Reply
Tina

You’re looking amazing!
Everything you wear just fits! Can I ask you how tall you are and how much you weigh?

Love, Tina

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*