• header

PARIS

KenzaZouiten_Peninsula_breakfast-3KenzaZouiten_coffeetime-2KenzaZouiten_Peninsula_breakfast_st-2KenzaZouiten_PeninsulaParis-6KenzaZouiten_Parisday1_c-1KenzaZouiten_Parisday1-4KenzaZouiten_hat_c-1KenzaZouiten_Chanel_boybag_nudepink-3KenzaZouiten_dinneroutfit_st-2KenzaZouiten_Paris_snapshots-3KenzaZouiten_bdaylook-6KenzaZouiten_bday_parkhyatt-5KenzaZouiten_PeninsulaParis-7KenzaZouiten_IvyRevel_pink-1KenzaZouiten_IvyRevel_kimono_skirt-4KenzaZouiten_Paris_snapshots-11KenzaZouiten_Paris_snapshots-5

Throwback to Paris in april 2015

Paris Paris. Kanske världens vackraste stad. Jag har varit där flera gånger och senast var i våras när jag och Aleks firade min 24-årsdag. Det har länge varit bestämt att vi ska åka dit igen (för ett litet jobb blandat med nöje) men vi har skjutit på det flera gånger pga jobb. Sedan hände terrorattacken… Efter lite om och men så har vi nu bokat in vår weekend och vi åker nästa helg. Jag var lite tveksam först, dels för att jag är lite rädd men också för att jag kände att det var fel att åka dit och “ha kul” när över hundra människor miste sina liv på gatorna där nyligen. Men sedan pratade jag med de som bjudit dit oss och precis som de sa så ska vi ju inte visa rädsla, vi ska inte sluta leva våra liv. Det är ju det terroristerna vill, sprida skräck. Så vi ska åka dit. Det kommer förmodligen kännas jobbigt ibland och stämningen lär ju vara helt annorlunda jämfört med sist, men vi ska försöka fokusera på all glädje och kärlek som finns i världens mest romantiska stad. ♥

// Paris Paris. Maybe the most beautiful city in the world. I’ve been there many times and the last time was this spring when Aleks and I celebrated my 24th birthday. We decided to go back a while ago (for work and pleasure) but because of work here we had to postpone the trip several times. And then the terror attack happened… After a lot of ifs and buts, we have now booked the trip and we’re going next weekend. I was a bit doubtful at first, partly because I’m a bit scared but also because it felt wrong to go there and “have fun” when more than hundred people lost their lives on the streets there recently. But then I talked to the people who invited us and just like they said we shouldn’t show fear, we shouldn’t stop living our lives. That’s what the terrorists wants, to spread fear. So we’re going. It will probably feel hard sometimes and I can imagine that the atmosphere is different from last time, but we will try to focus on all the joy and love they have there in the world’s most romantic city. ♥

43 Comments

Maria

My friend who live in Paris told me that all French say now “we should not show fear”, but all the restaurants, bars are half empty and she was at the bar where the lamp was exploded (nothing dangerous, just the sound) and people got into a panic and ran out from the bar :(

Reply
Dixi Wonderland

Du är den ända bloggaren vars tillbaka blickar jag tycker är roligt att se!
När alla andra lägger upp det så känns det som att dom gör de på grund av brist på material.

Jag hoppas att resan går bra. Förstår precis hur du tänker/känner men jag hoppas att ni får det bra :)

Reply
Josefine

Du verkar vara sån fin människa Kenza! Du lever verkligen drömlivet men har båda fötterna på jorden. Största inspirationen! <3

Reply
Elena

I have so much respect of the Parisiens! They just continue their lives and keep having fun and keep having this french style of life! And I think that is so important in a temporary of terror and fear! To Show that nobody can destroy the way of living and the mentality of our western world!
You will have an awesome trip! :) I am sure!
Puss Elena
___________________________________________________
http://annelenafashion.com/

Reply
Anne-Loes

Dear, great that you look at it that way. It’s impossible to avoid the big places like Paris, New york, Brussel, Berlin, etc. They are everywhere and only if we lock ourselves up in our houses we are “safe”. But you can better throw yourself off a bridge cause that’s not living and enjoying life, to stay in your home. I live in Amsterdam and Im scared as well sometimes, but it won’t help me and it won’t stop terrorism. So enjoy your trip and it’s good that you’re reminding that there are people who were or are less lucky cause of what happened a few weeks ago..
HUG !

Reply
Emelie

Jag hoppas att du känner precis likadant vad gäller övriga länder utsatta för terrorattentat.

Reply
Dalija

Åh vad mysigt!
Skriv gärna sen hur du upplevde stämningen och så! Velar fram och tillbaka om jag och min pojkvän ska avboka vår nyårsresa dit eller inte…
Tack på förhand!

Btw DU Ä GRYM! Trogen läsare sedan 2008 (Y)

Reply
Christine

I think it is important to move on and to not be afraid all the time. We can do nothing, if we are constantly scared what might possibly can happen.
Let’s just enjoy our lives to the fullest! <3

With love,
Christine | http://www.vogueuplikethis.com

Reply
Sarah El+Daccache

Hello Gorgeous!
I will be in Paris next weekend as well and I would love to meet you like you did with your italian readers. I live in the Unites States and It is the first time this coincidence happens to be in the same country at the same time!!!!! I hope you can meet up with your readers just for an hour.

Love,

Sarah

Reply
Léna

Hi Kenza,

I’m a parisian girl and even if my city is hurt like never before, we need people like you to come and maintain the light of this incredible city and I thank you. And I want to ask you if you will do a meeting with your french fans like you did in Milan ? Because I would be the happiest girl in the wold to meet you, my favorite blogger, in my favorite city !!

I hope with all my heart that you could meet us there. I love so much.

Léna <3

Reply
La Bijoux Bella | by mia

Even though the feel of sadness and the echo of fear are all surrounding us. It could really be anywhere in the world, and it would be in our hearts if we allow it too. Paris is and always be a beautiful city, a place of hopes and dreams for many … The city of lights that will NEVER fades. Pray for families that lost a loved one and celebrate a fabulous city of hopes that will never die! :)

La Bijoux Bella | by mia

Reply
Julia

Jag bor i Paris och det är, som jag uppfattar det, samma härliga Paris sen före attackerna. Så mycket kärlek och solidaritet som visats är otroligt. Det är inget som känns osäkert. Ha en fin resa, det är väldigt vackert här nu!

Reply
linda

Det är säkert lugnt i Paris nu, terroristerna riktar säkert in sig på andra ställen nu. Men modigt att åka ändå, jag hade inte vågat. hoppas ni får kul iaf :)

Reply
Charlotte

I can totally understand you and it’s really tragic that so many people lost their life of course. However, an even larger number of people was innocently killed and still is by western countries in the middle east.. the terrorists are a product of the war the west bred. Not to justify their deed of course. Nevertheless people are more effected by the attacks in Paris because it’s such a famous and touristic city and countries like Syria are less. Dying is the consequence of living, so make sure you make the most of your life and each moment :)

Reply
ISA

tycker det låter som vettiga anledningar att åka, jag menar ni lär ju inte stå och skratta och dansa på gatorna där det hände. Men Paris måste få fortsätta leva och vara så fint som det faktiskt är <3

Reply
Ninon

Hi Kenza,

I live in Paris and yes the city had changed since the attacks. But we all try to get through this even though it’s really difficult to live our life without thinking about all the horror we lived fews days ago…
My city is still beautiful an

Reply
Ninon

Hi Kenza,

I live in Paris and yes the city had changed since the attacks. But we all try to get through this even though it’s really difficult to live our life without thinking about all the horror we lived fews days ago…
My city is still beautiful and I’m glad you decided to go after all :)

Maybe see you there!

xxo

Reply
Sandra

Kenza (& Dalija som skrev ovan): Bor i Paris och … KOOOOM!
Det är god stämning, men visst – folk sörjer fortfarande men som det var skrivet i en artikel när terrordådet hände “Resa sig? Paris står inte ens på knä”. Det krävs mer för att få den här staden på fall.
Det är ökad säkerhet, militärer går runt på gatorna/i köpcentrum/ metro och RER men det skapar på något sätt bara en starkare (och kanske naivt, tryggare) känsla.

Reply
Angelica

Hey Kenza !
Thanks for these kind words ! I am Parisian and i have to admit, sometimes it’s really hard to walk on the street because of all these tragic attacks ! But we have to be stronger than anything ! i hope to see you in paris ! And if you need some new adresses to test, it’ll be a pleasure for me to telle you some good place to eat, to shop, or to visit here ! Sending a lot of love for you and all your beloved ones ! And for all the reader who stopped to read my comment, lot of kisses and cuddles from Paris to y’all guys ! :*

Insta : angelicadsf

Reply
Ninni

Paris verkar vara en sån vacker och underbar stad <3 Hoppas ni lyckas njuta av resan trots det som hänt

Reply
Emma

So beautiful :'( it’s so awful what happend, but I hope I can travel there one day…and that you guys have fun next weekend! In love with the white romper, black pant & ysl bag, and striped crop top look!
xx http://www.nuunablog.com

Reply
zora

Du är den finaste naturliga tjejen jag sett since birth, haha asså skämtar inte, du är bloggarnas beyonce. Nu kallar jag dig Queen K, bara för det.

Reply
Chris

Soo true it’s a beautiful city and awful what happened! Really respect of the Parisiens! About your trip, so nice also the breakfast :) xoxo

Reply
Kim

Det verkar nästan som att folk som INTE bor i Paris är mer rädda än vi som bor här. Hör om turister som inte vågar sig hit och har även sett turistområden väldigt tomma, men i de områden där fransmän rör sig ser det faktiskt ut som vanligt.

Vi fortsätter leva som vanligt (vad har man för val?) och inser även att det här kan hända var som helst. Helt rätt av er att åka hit – och ni borde inte ha något att vara rädda för! Enjoy!

Reply
Sophie

Hej Kenza! Jag bor i Paris och vill att du ska veta att stämningen faktiskt är ganska bra här. Det är väldigt säkert med en massa övervakning, främst civilpoliser som inte ens märks. Jag tror inte att du skulle märka någon skillnad om du inte visste om det som hänt. Allt fungerar som vanligt och du kommer säkert ha en grym resa! Synd att media tjänar pengar på att skrämma folk med att säga att allt är stängt och alla är rädda osv..

// Sophie <33

Reply
Natalie Molhart

Roligt med Paris! Ifall ni vill ha biljetter till MoulinRouge en kvall sa sag till jag jobbar dar! Mvh Natalie

Reply
Helen

Jag tycker ni gör helt rätt som åker och tycker samtidigt att det är bra att ni alla fall reflekterade över hurvida ni skulle göra. Paris är en av de mest romantiska städerna och jag är övertygad om att Frankrike och alla dess invånare vill att man ska fortsätta att sprida vackra, kärleksfulla och inspirerande bilder från dess huvudstad. Så åk, ha kul och sprid kärlek <3

Reply
Anita

I love that you think like this! There’s no point in hiding somewhere and just like you said in stop living our lives.
You are such an inspiration and I admire you for everything you do and share with us.
Thank you for doing such a great job!
Puss from Germany :-)
Anita
http://www.anischu.com

Reply
Dina

Yess I love Paris too, I go every summer :) but I wear hijab so I think I will skip this year, bc some people are ignorant and mean and I don’t like to get stared at or get called mean things.. :(

Reply
Pretty Tiny Things

Dear Kenza,

I’m agreed with all the things you said I also live in Paris and I’d love to meet you just as Sarah lately mentionned .. do you think it’d be possible to orgazine a meet up ? I follow you for 6 years now and it would be my dream to meet you !

Bisous

Emily from PTT

Reply
Amy

Have a good trip in Paris ! The city is so beaufitul at this time of the year (don’t forget to got to Haussmann boulevard to see all the wonderful shops windows ;).
Life goes on, but we’ll never forget…

Kisses from France.

Amy

Reply
Natalie

Åh var är det blå/vita, supersöta setet ifrån som du har på dig på en av bilderna?! =)

KRAM!

Reply
Sandra

JAAA kom hit!! Visa alla hur fin staden är, och man SKA njuta och ha kul och dricka vin och dansa på gatorna! :) Gick hem genom ett julskyltat Montmartre ikväll med en minigran under armen och det spreds en helt underbar känsla i bröstet. Kärlek och ljuset vinner alltid! Ha det underbart!

Reply
Maryam

I agree that it is a tragedy what happened in Paris. But what about Beirut? Syria and Egypt? It really makes me sad and kind of angry to see the ignorance of the “Western people”. It is for sure that it is the fault of the Western world that all these countries suffer everyday!! Hope the world will understand it one day :)

Reply
Corny

Jag och min sambo ska också åka dit nästa helg! Vi hade bokat innan attacken, och vi funderade först på att avboka men sedan bestämde vi att det var extra viktigt nu att faktiskt åka! Att inte backa och stänga in oss, inte visa oss rädda. Vi ska åka dit med huvudet högt och visa att de aldrig kommer kunna ta Paris ifrån oss!

Reply
mika

Hej. Dina vänner har helt rätt; man MÅSTE leva, om inte för sin egen skull så för offren och det liv de gått miste om. Jag var i Paris för ett par helger sedan, bodde där två år innan och var rädd att stämningen skulle vara helt annorlunda… Och visst att folk kanske är mer nervösa i stora folksamlingar, men fransmän är trots allt fransmän. De viker sig inte för någon, de är stolta och glada och personligen märkte jag ingen skillnad alls, varken på dagen eller kvällen. Människor var ute, skrattade, pratade, gick på konserter, satt och drack på överfulla uteserveringar tills sent… Det Paris du upplevde i april har inte dött. <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*