• header

TUESDAY

KenzaZouiten_tuesday-6 KenzaZouiten_tuesday-1 KenzaZouiten_tuesday-4 KenzaZouiten_tuesday-7 KenzaZouiten_tuesday-2 KenzaZouiten_tuesday-3 KenzaZouiten_tuesday-5KenzaZouiten_tuesday2-1

Some photos from today’s lunch + trying out some rings from Märta Larsson!

Har äntligen tid att sätta mig ner vid datorn, men det blir bara en snabbis för snart kommer Shiva och hämtar upp mig här från kontoret! Vi ska hem till oss och ha myskväll med mat & serier. Asså jag mår så konstigt idag. Hade en jätteäcklig dröm inatt som jag bara måste berätta om så att ni också blir äcklade, haha. Jag hade massa stora hål i huden på armarna, och började trycka som man klämmer en finne och ut kom stora SVAMPAR och BLOMMOR så jag hade armarna fulla med växter och AAHHHH, det var så äckligt men gillade det ändå lite på något sätt?!?!? Hahaha. Har inte kunnat släppa den här drömmen så när jag satt i möte med mina revisorer idag så satt jag liksom och tänkte på dessa svampar och blommor på armarna. Ryser nu. Så obehagligt haha. Hoppas ni inte satt och åt eller något. :-)))

Ni ska få dagens outfit senare, men min tröja är iallafall från IvyRevel!

// I finally have some time to sit down with my laptop, but only a quickie cause Shiva will come to the office and pick me up soon! We’re gonna go to my place and have a cozy night in with food and tv. I feel so weird today though. I had a really disgusting dream last night and I just have to tell you about it so that you get disgusted too, haha. I had lots of big holes on the skin on my arms, and I started squeezing them like you squeeze a pimple and out came big MUSHROOMS and FLOWERS so I had my arms filled with plants and AHHHH, seriously it was so disgusting but I still liked it somehow?!?!?! Hahaha. I can’t stop thinking about this dream so when I was in a meeting with my accountants I sat there and thought about these mushrooms and flowers on my arms. It makes me shiver right now. So nasty haha. I hope you’re not reading this while eating. :-))))

The sweater I’m wearing is from IvyRevel! I’ll post today’s look later.

30 Comments

anna

Uuh har haft en liknande dröm, fast för mig var det benen och det var kräftor (??) som kom ut och satt fast. Så jävla nasty.

Reply
Sandy

Usch usch. Har också haft såna drömmar. Stora finnar som det växer saker ur. Vaknade en gång helt äcklad och förskräckt över mig själv. Ville knappt kolla mig i speglen trots det bara var en dröm, haha.

Reply
Lapetitefille

Måste bara berätta att jag häromdagen hade en ganska liknande dröm fast ett hål i huvudet, som en glasstrut liksom. Och berättade det för min mamma som hade drömt ungefär samtidigt att hon hade ett hål i benet? Måste forska lite känner jag. Kan inte heller riktigt släppa så går typ och känner på mitt huvudet nu hela tiden. Det var liksom lite gött. haha.

Reply
Des

Så sitter man här o äter glass medans du berättar om din underbara dröm hehe :))))

Reply
Eleonore

Hahah vilken häftig dröm! Jag brukar också drömma jättekonstiga drömmar så du är inte ensam ^^
Skriv ner allt du drömmer i en drömdagbok för ofta brukar drömmar återspegla ens undermedvetna så det kan vara spännande att kunna gå tillbaka och läsa vad man drömde sen när du vet vad som orsakade drömmen :)

Älskar din blogg!
Du är bäst!

xoxo
/Ellie

Reply
Dixi Wonderland

Alltid så fina bilder! :)
Drömmen var weird? Haha men jag har också haft konstiga drömmar nu de senaste nätterna så det är kanske något i luften? ;)

Reply
Bongo

Jag har för mig att du är väldigt rädd för döden? Drömmen skulle kunna tolkas som en representation av en grav. Om du tänker dig att kroppen blir en del av naturen när den väl förmultnar kan du kanske se ett samband. Det behöver inte betyda att något dåligt kommer att hända, utan du reflekterar och sorterar helt enkelt din verklighet när du drömmer. Du kanske tänker mycket på döden och skapar därför en oro som återspeglas i dina drömmar. Om det upprepar sig kan det vara bra att reflektera över varför du är så rädd för döden? Kanske har du blivit väldigt påverkad av någons bortgång som barn?

Lite flummigt men hoppas det va till någon hjälp :)
<3

Reply
Elena

:D:D:D:D:D:D I never remind my dreams.. but yours sooooo crazy and disgusting that I am reeeeaally glad about this, hahaha!
And you look just beautiful! Love the rings and your sweater and especially your phonecase!
Puss :) Elena
_________________________________________________
http://annelenafashion.com/

Reply
Jenni

Och jag drömde en gång att jag hade stora klumpar/finnar eller vad det var i pannan och när jag pressade ut innehållet så var det stora slemmiga snigelliknande klumpar som kom ut och dunsade ner på golvet, ÄNNU ÄCKLIGARE!! Vad betyder det när mandrömmer att man pressar ut nåt från huden? Känns som att det borde betyda nåt, att man har separationsångest typ? Haha

Reply
ai

Hej kenza woow vilken dröm lite konstig men häftigt på nåt sätt ändå men jag älska när du skriv om drömmen, du kunde flyga vem drömmer sånt så coolt.

Reply
Josefine

Åh gud jag drömde något liknande inatt (!!!), men det var min bil som var full av äckliga växter och svampar som hade börjat växa inifrån sätena och ut i hela bilen och genom någon form av ventilation. Försökte dra bort det och allt var så äckligt och kladdigt. Det var också sjukt mycket äckligare i drömmen än vad det låter som såhär i efterhand..

Reply
Sofia Hanson

Det är bland det värsta jag vet, sådana äckliga “hål på kroppen”. Det finns en “fobi” mot hål och är ett vedertaget begrepp, googla på trypofobi. Trypo betyder hål. Har alltid tyckt sådant varit riktigt riktigt obehagligt, men fick för några månader sedan veta att det fanns ett namn på det och att fler kände som jag. Sitter här och ryser innan läggdags och hoppas verkligen inte att jag själv kommer drömma något liknande. Jag vill drömma om hästar, haha.

Reply
Emelie

Hahah, hade en liknande dröm. Men jag stod vod spegeln och klämde pormaskar och det kom RIKTIGA MASKAR ut ur ansiktet. Fyfan jag kräks när jag tänker på det. Min hy är dock flawless eftersom jag är livrädd för att klämma pormaskar nu.

Reply
Saga

Alltså Kenza, googla tryofobi! Det kan vara det du har, rädsla för oregelbundna hål typ

Reply
Linda

Men åh! Kenzas dröm var ju inte så jobbigt… sedan läser man era kommentarer!? Huuuhh…. ;-)

/Linda

Reply
Olivia

OMG drömde en liknande dröm för nån månad sen!!! Drömde att jag hade valkar o när jag lyfte på valkarna var det små hål/gropar och ur dom växte det fram små växter och jag ryser så sjukt mycket när jag tänker på det. Vaknade o skrubbade hela kroppen för det kändes som att min kropp var så oren att det liksom kunde frodas på den. Gaaaah så jobbig dröm hahahah kliar på hela kroppen när jag tänker på det

Reply
Hanna

Har också haft en liknande dröm för några år sen att det växte svampar och mossa från mitt huvud haha. Jättekonstigt! :P

Reply
Julia

Har haft liknande dröm då jag hade massa hål på benen och när jag rörde dem kom det ut stora blyertsstift typ, riktigt tjocka och långa. I drömmen sa jag att jag hade orakade ben och behövde raka dem, kunde även dra ut dessa stift och sticka in dem i hålen igen. Riktigt obehagligt men på något sätt najs också precis som du säger

Reply
Jade Mercedes Fraser

Haha I am literally reading this whilst eating a salad on my lunch break like I always do. A mushroom salad… jk, it’s tuna. Seriously that does sounds really gross though. Like really gross. Eww I can’t get it out of my head now. Big flat, brown mushroom, the kind that grow in moudly’ damp bathrooms. Yuck yuck yuck. One a lighter not those rings are amazing!!! I’ll think of those instead, I hope you kept you got some!!! x

My Blog: Jade With Envy

Reply
Mimmi

Haha jaaa! Konstiga drömmar om svampar, det gillar vi xD Helt underbart att du fortfarande lägger in såna där knäppa saker ibland, sluta aldrig med det :D Det är det som gör hela den här bloggen värd att läsa och följa år efter år ^^

Reply
KArin

Men för i heeeelv Kenzaaa. Fick nu rysningar igenom hela kroppen herregud vad äckligt D’: Finns en fobi som heter trypophobia som du kanske hört talas om. Det är när man är rädd för att få hål på kroppen, GOOGLA INTE SER JÄTTEÄCKLIGT UT. (och ja nu blev du kanske nyfiken och ville googla, sorry :P)

Reply
Maria

Hej Kenza. Dom som gör yoga och new age grejer får räkna med sånt tyvärr. Önskar att det vore inte så. Men yoga, meditation osv sånt öppnar upp för dom dåliga andliga tingen här på jorden. Har hört andra ha det så svårt också med obehagliga drömmar och konstiga händelser i deras liv. Tänk på saken att är det värt att fortsätta att utsätta sig för bikram yoga Kenza. Hoppas du tänker igenom detta att fortsätta med new age eller inte. Kramar

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*